Została oficjalnie zapowiedziana czwarta część popularnego, komputerowego RPG - Gothic. Tym razem seria zagości również na konsolach nowej generacji X360 i PlayStation 3. Dla osób, które nie są zainteresowane rynkiem PC informujemy, iż wspomniany tytuł osadzony jest w średniowiecznych realiach, a jego głównym bohaterem jest Bezimienny. Grafika w poprzednich częściach wyglądała, jak na swoje czasy bardzo dobrze, więc możemy liczyć na wspaniałą, długą przygodę. Nasuwa nam się tylko pytanie: Czy twórcy sprostają przeniesieniu Gothica na konsole? Znamy przecież już historie takich tytułów jak "Dark Messiah of Might & Magic: Elements", czy "Two Worlds"...
news by xboxspot
Gothic 4
Napisano Tue, 11 Mar 2008 - 18:14
CYTAT(x-ripper)
Została oficjalnie zapowiedziana czwarta część popularnego, komputerowego RPG - Gothic. Tym razem seria zagości również na konsolach nowej generacji X360 i PlayStation 3. Dla osób, które nie są zainteresowane rynkiem PC informujemy, iż wspomniany tytuł osadzony jest w średniowiecznych realiach, a jego głównym bohaterem jest Bezimienny. Grafika w poprzednich częściach wyglądała, jak na swoje czasy bardzo dobrze, więc możemy liczyć na wspaniałą, długą przygodę. Nasuwa nam się tylko pytanie: Czy twórcy sprostają przeniesieniu Gothica na konsole? Znamy przecież już historie takich tytułów jak "Dark Messiah of Might & Magic: Elements", czy "Two Worlds"...
news by xboxspot
news by xboxspot
Are u kidding ?
GRafika w tej grze to koszmar wymagania jak oblivion, a blur wszędzie i to w takich ilosciach ze zygac sie chce :/ Ponadto doczytyki i spadki klatek non stop K A T A S T R O F A
Gothic 4 będzie takim gorszym Mass Effect pod wzgledem optymalizacji
Głupszemu się ustępuje...
Napisano Wed, 12 Mar 2008 - 13:41
CYTAT(dowzer)
CYTAT
Gothic 4 będzie takim gorszym Mass Effect pod wzgledem optymalizacji 
nie widziałeś, a już narzekasz;)
Grałem w jedynke dwójka koszmarne wymagania to samo 3 sorry ale ta gra to porazka IMHO pomimo nowej ery to animacja w tej grze, grafika wyglada jak sprzed paru lat.
Wole serie The Elders Scroll !
Napisano Wed, 12 Mar 2008 - 14:54
CYTAT(abovePL)
Grałem w jedynke dwójka koszmarne wymagania to samo 3 sorry ale ta gra to porazka IMHO pomimo nowej ery to animacja w tej grze, grafika wyglada jak sprzed paru lat.
te tytuły są z przed paru lat - G1 2000r, G2 2003r, G3 2006r.
porażka pod jakim względem, bo część pierwsza i druga były naprawdę wciągające z ciekawą fabułą...
Napisano Wed, 12 Mar 2008 - 16:45
Owszem moze i Gothic był wciagajacy tzw przeszedłem raz jedyny bo potem mnie animacja bohatera odpychała. Dwójka koszmarna pod wzgledem wymagań to samo trójka.
Jak na PC nie potrafia zrobic gry bez doczytek to tym bardziej na x0.
Napisano Wed, 12 Mar 2008 - 21:30
CYTAT(abovePL)
teraz G4 robi spellbound
CYTAT(abovePL)
Owszem moze i Gothic był wciagajacy tzw przeszedłem raz jedyny bo potem mnie animacja bohatera odpychała. Dwójka koszmarna pod wzgledem wymagań to samo trójka.
mogło ci się nie podobać to i owo, ale żeby wystawiać serii tak kiepską notę - będę protestować :twisted:
ja gothica młóciłem kilka razy :razz:
Napisano Wed, 12 Mar 2008 - 21:36
Ulzo mam dwóch znajomych co graja w GOTHICA 3 od miesiacy przechodzac raz po raz mimo ze gra im strasznie szarpie, tnie, doczytuje :/
Zreszta rozumiem ich sam grałem na duraku 1ghz, 256ram, gf2 w MGS2 na pc max to 15 klatek patrzac w sciane heheh
ale przeszedłem ze 4-5 razy bo potem kupiłem lepszego PC i dalej młóciłem
Ale tak czy siak w kategorii RPG to Oblivion, Morrowind, Diablo, Fallout i kilka innych są na topie gothic niestety bardzo, bardzo nisko.
Ps: w gothic 3 denerwuje mnie ten spieprzony do granic możliwosci dubbing fuuuuuujj
Zreszta rozumiem ich sam grałem na duraku 1ghz, 256ram, gf2 w MGS2 na pc max to 15 klatek patrzac w sciane heheh
Ale tak czy siak w kategorii RPG to Oblivion, Morrowind, Diablo, Fallout i kilka innych są na topie gothic niestety bardzo, bardzo nisko.
Ps: w gothic 3 denerwuje mnie ten spieprzony do granic możliwosci dubbing fuuuuuujj
Napisano Sat, 15 Mar 2008 - 10:52
Dla mnie Gothic 1, 2 oraz Noc Kruka to były naprawdę wyśmienite gry, pierwszy Gothic ciągle dzierży u mnie miano najbardziej klimatycznej gry i najlepszego cRPGa. G3 było już schrzanione co mnie bardzo zasmuciło...Cóż, mam nadzieję że 4 będzie dobrze, ale jakoś czarno to widzę...

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane