kaganpwnz, o Fri, 03 Dec 2010 - 13:19, powiedział:
Ja juz gre przeszedlem 2 czy 3 dni temu, moge ci zagwarantowac ze jesli ci sie spodobal poczatek, bedziesz zadowolony, w tw znajdziesz mnostwo ciekawych side-questow oraz zroznicowane lokacje, nie bede zdradzal jakie, ale pewnie powiesz sobie WTF (wydzwiek pozytywny) jak przejdziesz do drugiego rozdzialu
.
Powiem szczerze że gierka jest więcej niż ok - do momentu dotarcia do Hartmandoru było tak sobie ale teraz zaczyna się rozkręcać. Ile mam stuffu w ekwipunku to pała mała, ilość broni poraża a gram dopiero 8 godzin i co chwilę wpada mi w łapy coś nowego. Nie wiem co ale wciągnęło mnie w grę mocno. Zdarzają sie drobne błędy np. po wyjściu z jakiegoś budynku czasem postać jest nieruchoma na 15 sekund ale rzadko, czasem jakaś postać wjedzie łbem w kamerę i mamy x-ray albo scrolling ekwipunku daje takie jakby czarne "artefakty" ale ogólnie prezencja gry jest ok. Walka jest spoko, masa ulepszeń, zbroi, czarów i ogólnie jest co robić. Fajnie że dałem grze szansę, dodatkowo zapowiada się że jest w pytę długa.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane