Jestes pewien ze tylko ostatki dlc nie dziala z pl?
Ktore dlc polecasz?
- (32 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 30
- 31
- 32
Dragon Age: Origins
Napisano Fri, 21 Jan 2011 - 13:07
Jak wspomniałem DLC do DA jest kiepskie. Wyjątek to te dodawane jako kod do ściągnięcia w pudełku z grą. Oczywiście wersja Pl takiego kodu nie posiada i trzeba pisać do EA i prosić o wysłanie mailem.
Z ME2 sprawa wygląda inaczej. DLC są wplecione w fabułę. Dodają nowe postacie, lokacje i przedmioty. Niestety najlepsze DLC to Shadow Broker niekompatybilne z wersją Pl.
Z ME2 sprawa wygląda inaczej. DLC są wplecione w fabułę. Dodają nowe postacie, lokacje i przedmioty. Niestety najlepsze DLC to Shadow Broker niekompatybilne z wersją Pl.
Napisano Tue, 26 Jul 2011 - 20:17
Zacząłem grać wczoraj i po obiecującym początku muszę przyznać, że gra staje się bardzo trudna. Generalnie jeśli nie zapiszę jej po każdej udanej walce, mogę mieć problemy. Nie ma tak, że jestem pewien końca potyczki, pytanie tylko jakim kosztem. Nie. Krótko mówiąc bywa, że dostaję po d..ie. Gra wciąga niesamowicie, ale muszę się solidnie nagłówkować czasami by wykorzystać odpowiednio dane nam elementy walki.
EDIT.
Zmieniłem z normalnego poziomu na Casuala. Nie dałem rady. I tak jest ciężko, a tak to bym przechodził grę chyba rok. Zaczyna mnie ona przerażać swoim ogromem. Gram bez przerwy już kolejny dzień i nadal nie widać nawet początku końca. Wciąga niemiłosiernie, ale to całe łażenie po identycznych korytarzach... Jest zbyt wiele lokacji za bardzo podobnych do siebie. Korytarze i korytarze. Mogli to skondensować. Mniej chodzenia, więcej konkretów. Poza tym gra wypasiona.
EDIT.
Zmieniłem z normalnego poziomu na Casuala. Nie dałem rady. I tak jest ciężko, a tak to bym przechodził grę chyba rok. Zaczyna mnie ona przerażać swoim ogromem. Gram bez przerwy już kolejny dzień i nadal nie widać nawet początku końca. Wciąga niemiłosiernie, ale to całe łażenie po identycznych korytarzach... Jest zbyt wiele lokacji za bardzo podobnych do siebie. Korytarze i korytarze. Mogli to skondensować. Mniej chodzenia, więcej konkretów. Poza tym gra wypasiona.
Użytkownik Shrek edytował ten post Fri, 29 Jul 2011 - 21:41
Udostępnij ten temat:
- (32 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 30
- 31
- 32

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum