z tego co wiem ostatni DLC piosenka coś tam.. jest ENG i wszystkie nowe od teraz DLC do ME też będą ENG.. EA doszło pewnie do wniosku że wypuszczanie polskich lokalizacji na nasz rynek jest nie opłacalne.
Dragon Age: Origins
Napisano Sat, 24 Jul 2010 - 13:32
Czytam tak, że niektórzy na koniec gry mają postacie na 24lvl i zaczyna mnie to trochę niepokoić - 30 h grania i moje postacie są w granicach 14 lvl, a robie dużo pobocznych misji. Zastanawiam się na którym lvl zmierzyć się ze smokami ze szczytu i tego z wiedźmy - po pierwszej walce na razie sobie odpuściłem. Dużo PD jest za nie? A tak ogólnie to najlepszy rpg jaki grałem od czasów baldura i icewinda. Szkoda trochę, że postacie nie giną jak w baldurze, ale może to byłoby za bardzo hardcorowe.
Napisano Sun, 25 Jul 2010 - 14:52
No i utknełem - jestem w ostgarze po walce na arenie, w dzielnicy handlowej spotykam fantyków tego drugiego gościa i nie jestem w stanie ich pokonać. Nie mam pomysłu jak zwiększyć levele postaci - pare drugorzędnych misji jest, ale one dużo mi chyba nie dadzą. Są jeszcze dwa smoki, ale im też rady nie dam. Jestem trochę zdziwiony trudnością tej grze, mass effect tych samych twórców był bardzo łatwy.
Napisano Wed, 04 Aug 2010 - 20:33
Bohun20, o Sat, 24 Jul 2010 - 13:32, powiedział:
Czytam tak, że niektórzy na koniec gry mają postacie na 24lvl i zaczyna mnie to trochę niepokoić - 30 h grania i moje postacie są w granicach 14 lvl, a robie dużo pobocznych misji...
Skonczylem DA:Poczatek z Twierdza Straznika i po 38h mialem lotrzyka na 22lvl.
Dzisiaj zaczalem DA:Przebudzenie no i zawiesilem sie lekko na Mokradlach - jest jakby trudniej, pamietam koncowke podstawki i tam po akcjach mojej postaci nie bylo co zbierac a tu przez chwile musialem zmniejszyc poziom trudnosci na najnizszy bo mi sie cierpliwosc konczyla.
Napisano Wed, 04 Aug 2010 - 21:39
Właściwie ilość godzin jest bez znaczenia - bo jedni lubią zajrzeć w każdy zakamarek inni nie - ja lezę wszędzie, a ponieważ w drużynie miałem 2 magów + 2 miecze, to jeszcze odwiedzałem lokacje z łotrzykiem, co przeważnie okazywało się stratą czasu, bo w skrzynkach nigdy nie było nic ciekawego. W każdym bądź razie gre ukończyłem z postacią na 20 lvl, reszta 20-19. Finał był trudny, ale dałem radę na normalu. Wkrótce przymierzam się do przebudzenia.
Napisano Sun, 22 Aug 2010 - 16:31
Zakupiłem wreszczie przebudzenie w Polsce i jak zwykle zonk, bo ponoć miał być kod DLC na Powrót do Ostagaru a tutaj jak zwykle nie ma!!!
Czyli co, muszę pisać znów do pomocy EA i wysłać im skan paragonu zakupu jak w przypadku podstawki? Ktoś tak robił kto kupił Przebudzienie w Polskawej wersji?
I przede wszystkim czy Płytkowa wersja DA:P zawiera w ogóle jakiekolwiek DLC, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji, że jakiś dodatkowy bonus jest.
Czyli co, muszę pisać znów do pomocy EA i wysłać im skan paragonu zakupu jak w przypadku podstawki? Ktoś tak robił kto kupił Przebudzienie w Polskawej wersji?
I przede wszystkim czy Płytkowa wersja DA:P zawiera w ogóle jakiekolwiek DLC, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji, że jakiś dodatkowy bonus jest.
Użytkownik truskolodz edytował ten post Sun, 22 Aug 2010 - 17:15
Napisano Mon, 30 Aug 2010 - 16:53
Za swoją cenę: na x'a wyrwiesz za ~50zł, na pc taniej. System walki jak w innych klasycznych rpgach. Najprościej mówiąc zaznaczasz przeciwnika i bijesz go automatycznie, włączając w tym czasie specjalne zdolności. Licz się z tym, że warto dokupić wszystkie dlc, nie wiem ile to wyniesie, ale wtedy łącznie może ze 100zł?
Napisano Thu, 28 Oct 2010 - 09:06
Demigod, o Mon, 30 Aug 2010 - 16:53, powiedział:
Za swoją cenę: na x'a wyrwiesz za ~50zł, na pc taniej. System walki jak w innych klasycznych rpgach. Najprościej mówiąc zaznaczasz przeciwnika i bijesz go automatycznie, włączając w tym czasie specjalne zdolności. Licz się z tym, że warto dokupić wszystkie dlc, nie wiem ile to wyniesie, ale wtedy łącznie może ze 100zł?
DLC nie ma sensu brać. Max. to godzina grania w każdy z nich. W większości akcja dzieje się w tych samych miejscówkach. Nie wnoszą nic do fabuły.
Napisano Sun, 07 Nov 2010 - 13:09
siemka
po odrzucającym początku z tą grą nabrała mnie ochota, żeby jednak dać jej drugą szanse i właśnie
potrzebuje waszej pomocy, mam DA początek niestety po angielsku i meczące jest czytanie tych questów itp. i może znacie jakieś
kalkulatory umiejętności gdzie będą wszystkie umiejętności maga po Polsku i najlepiej wszystkich klas, bo mnie aż mózg szczypie od tego czytania
pozdrawiam
po odrzucającym początku z tą grą nabrała mnie ochota, żeby jednak dać jej drugą szanse i właśnie
potrzebuje waszej pomocy, mam DA początek niestety po angielsku i meczące jest czytanie tych questów itp. i może znacie jakieś
kalkulatory umiejętności gdzie będą wszystkie umiejętności maga po Polsku i najlepiej wszystkich klas, bo mnie aż mózg szczypie od tego czytania
pozdrawiam
Napisano Tue, 16 Nov 2010 - 11:57
Wszystko fajnie, pięknie tylko czemu nie można zrobić respeca? :S Przecież wiadomo, że od początku gry niewielu będzie kumało dokładnie ocb, przez co teraz mam totalny chaos w drzewku talentów...

'Life is love so love your life
Once a lifetime doesn’t happen twice
Live today, today we live
Live to love and love how you live'
LastFM
Napisano Fri, 21 Jan 2011 - 09:01
x-ripper, o Fri, 21 Jan 2011 - 08:26, powiedział:
Mam pytanko czy z polska wersja gry chodza wszystkie dlc?
Nie bede pisal drugiego posta czy w przypadku ME2 PL chodza dlc?
Z gory thx
Nie bede pisal drugiego posta czy w przypadku ME2 PL chodza dlc?
Z gory thx
W obu wypadkach nie działają ostatnie. Nie pamiętam dokładnie które ale Witch Hunt i Lair of the Shadow Broker na pewno. W wypadku DA nie tracisz zbyt wiele bo te DLC to kpina z klienta. Natomiast w wypadku ME2 jest czego żałować.

Zaloguj się

Do góry

[/url]

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane