Jak zainstaluje Xbox Master Installer v2 to już wszystko będzie samo śmigało, czy muszę później jeszcze coś instalować-typu XBMC?
Wybierasz instalacje standardową lub softmod (polecam z zachowaniem save'ów) to XBMC wybierasz jako główny dashborad, albo jao program instalująć inny, niż XBMC.
Jeżeli chcę wgrać gry na dysk twardy, to musi być podpięty do zasilania konsoli, czy mogę go po prostu wypiąć i wpiąć do kompa?... Jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o Xbox'a i naprawdę byłbym wdzięczny za pomoc...
Jak masz przerobioną konsole to lepiej skonfigurować sobie połączenie FTP (tematy jak to zrobić na tym forum). A jeśli na siłe chciałbyś to robić to zależnie od przeróbki. Jak masz softmoda to NIE ma takiej możliwości, bo dysk jest zablokowany i komp go nie będzie widział. Jak masz przeróbke modchip'ową i odblokowany HDD to wtedy możesz podpinać dysk pod PC. A wrzucać dane będziesz mógł za pomocą programu, np. Xplorer360.
Jeśli nie wiesz jaką masz przeróbke i jak to sprawdzić to lepiej zostaw to wgraj sobie softmoda z mojego installera (Xbox Mast3r Installer v2) i skonfiguruj połączenie FTP PC z konsolą.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane