Niektóre działają, a niektóre nie zobacz w osiągnięciach i tam przy których masz same znaki zapytania zamiast opisu to nie ściągaj, poszukaj bo nie pamiętam, które działają
- (39 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 37
- 38
- 39
Mass Effect 2
Napisano Tue, 02 Aug 2011 - 17:28
Napisano Thu, 04 Aug 2011 - 19:04
Napisano Thu, 04 Aug 2011 - 19:41
To bez znaczenia. Na normalu ciężko zginąć. I ciężko coś pominąć z fabuły. Z rpg jakim była jedynka naprawdę mało zostało i nie ma przesady w stwierdzeniu że to shooter tpp z małymi elementami rpg. Skanować planety w poszukiwaniu surowców. W trakcie misji zbierać schematy. I podpisuję się pod poradą: albo święty albo madafaka. Wyjdzie na jedno.
Napisano Sun, 07 Aug 2011 - 18:50
Gram już ponad 40 godzin, ale robię każdy quest. Dokupiłem DLC, bo słyszałem że warto i WARTO! Jedyne co mnie dziwi to różnice w porównaniu z poprzednimi rozgrywkami. Np. nie mam misji, w której przeszukuję wrak Normandii. Misji z rekrutacją Zaeda nie było. Dopiero gdy kupiłem DLC nagle się pojawiła. Ponieważ ostatnim razem przechodziłem ją dano temu, nie pamiętałem tak dobrze. Teraz powoli pamięć wraca i widzę drobne różnice.
Za pierwszym razem straciłem 2 osoby z załogi, za drugim 3, teraz musi się udać.
Z pewnością gra powędruje na półkę i przed pojawieniem się 3 części zagram jeszcze raz. Jest świetna, z tymi wszystkimi poprawkami. Gdyby nie to skanowanie planet... Wprawdzie przyspieszyli je znacznie, ale mimo wszystko... W DLC latamy takim fajny statkiem - żabką, Skaczemy ze skały na skałę, walczymy z obcymi i przy okazji zbieramy surowce. Tak to powinno wyglądać!
Za pierwszym razem straciłem 2 osoby z załogi, za drugim 3, teraz musi się udać.
Z pewnością gra powędruje na półkę i przed pojawieniem się 3 części zagram jeszcze raz. Jest świetna, z tymi wszystkimi poprawkami. Gdyby nie to skanowanie planet... Wprawdzie przyspieszyli je znacznie, ale mimo wszystko... W DLC latamy takim fajny statkiem - żabką, Skaczemy ze skały na skałę, walczymy z obcymi i przy okazji zbieramy surowce. Tak to powinno wyglądać!
Udostępnij ten temat:
- (39 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 37
- 38
- 39

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie