Witam mam problem w grze sainst row 2. Otóż gdy włączam grę, zostaję odłączony od xbox live. Na początku myślałem, że pewnie zaraz mi wyskoczy aktualizacja jak to zawsze bywa w takich przypadkach ale nie. Robiłem tak kilka razy ale aktualizacji żadnej nie było. Nie mogę się wcale połączyć z live gdy mam włączonego saints rowa i przez to nie mogę grać co-op ani na multi. Gdy wyłączę grę to od razu automatycznie wyskakuje "zalogowano do xbox live". W czym tu problem??
Saints Row 2
Napisano Thu, 29 Jan 2009 - 11:45
[quote=mercury]nie wiem ALE MAM PROBLEM Z ŁAPANIEM LUDZI PRZYTRZYMUJE LB A ON NIM I TAK RZUCA CO ROBIE ŹLE PLIS SZYBKA ODPOWIEDZ
P.S JESTEM DOPIERO PO DRUGIEJ MISJI TRZEBA ZROBIĆ PARĘ MISJI CZY CO[/quote]
przytrzymaj do momentu przyblizenia i pusc i bedzie trzymal bo jezeli bedziesz trzymal to po chwili ja rzuci. proste. podchodzisz lapiesz i puszczasz przycisk
a co do pierwszego pana to mam ten sam problem
jezeli rozwiarzesz problem to daj znac[/quote]
P.S JESTEM DOPIERO PO DRUGIEJ MISJI TRZEBA ZROBIĆ PARĘ MISJI CZY CO[/quote]
przytrzymaj do momentu przyblizenia i pusc i bedzie trzymal bo jezeli bedziesz trzymal to po chwili ja rzuci. proste. podchodzisz lapiesz i puszczasz przycisk
a co do pierwszego pana to mam ten sam problem
jezeli rozwiarzesz problem to daj znac[/quote]
Napisano Wed, 10 Jun 2009 - 09:55
CYTAT(Ropa @ 2.06.2009, 21:31) <{POST_SNAPBACK}>
Mam problem z misją u synów samedi gdzie trzeba zabić veteran kida i niego w bardze i ma za osłone tą dziewczyne z naszego gangu.Jak mam ich rodzielić i zabić tego chłopka?
tam na dole koło tego parkietu są te oszałamiające pociski ,musisz je pozbierać i ciskać w tego hipisa ,jak on tam będzie oszołomiony to lutuj w niego ile wejdzie
Napisano Fri, 10 Jul 2009 - 14:28
ja mam problem z achievem związanym z demolition derby, wygrałem wszystkie levele, a osiągnięcie się nie odblokowało :/ tam później pojawiło się to special derby czy coś, gdzie można jeździć monster truckiem, kombajnem i innymi wynalazkami, czy żeby achievement wszedł trzeba to też przejść?
Napisano Sat, 11 Jul 2009 - 11:07
To może i mi ktoś pomoże...
Kupiłem używaną Saints Row 2 (oryginał). Płytka jest w stanie bdb, jedynie kilka drobnych rysek w jednym miejscu, raczej w niczym nie przeszkadzających.
Włączam grę, pokazuje się menu (w j. polskim), wszystko fajnie działa, daję "Nowa gra", wczytuje no i włącza się filmik z dwoma strażnikami, gdy jeden z nich (ten czarny) przechodzi przed ekranem gra zawiesza się na amen. Najpierw obraz, 3-4s później dźwięk. Po zainstalowaniu gry na dysku problem jest ten sam, tylko pojawia się trochę później (w momencie w którym otwierają kraty)...
Wie ktoś co to może być? Problem tkwi w konsoli, czy mam reklamować grę?
Dodam, że miałem to samo z paroma demami ściągniętymi z neta, tzn Forza Motorsport 2 demo też zawieszała się chwilę po rozpoczęciu wyścigu, oraz Sega Rally demo - podobnie się zawieszało...
Proszę o pomoc, bo nie wiem czy mam coś nie tak z konsolą czy co jest nie tak...
Pozdrawiam!
Kupiłem używaną Saints Row 2 (oryginał). Płytka jest w stanie bdb, jedynie kilka drobnych rysek w jednym miejscu, raczej w niczym nie przeszkadzających.
Włączam grę, pokazuje się menu (w j. polskim), wszystko fajnie działa, daję "Nowa gra", wczytuje no i włącza się filmik z dwoma strażnikami, gdy jeden z nich (ten czarny) przechodzi przed ekranem gra zawiesza się na amen. Najpierw obraz, 3-4s później dźwięk. Po zainstalowaniu gry na dysku problem jest ten sam, tylko pojawia się trochę później (w momencie w którym otwierają kraty)...
Wie ktoś co to może być? Problem tkwi w konsoli, czy mam reklamować grę?
Dodam, że miałem to samo z paroma demami ściągniętymi z neta, tzn Forza Motorsport 2 demo też zawieszała się chwilę po rozpoczęciu wyścigu, oraz Sega Rally demo - podobnie się zawieszało...
Proszę o pomoc, bo nie wiem czy mam coś nie tak z konsolą czy co jest nie tak...
Pozdrawiam!
Napisano Thu, 30 Jul 2009 - 23:06
słuchajcie Panowie jest problem, mam gierke od dzisiaj, i chciałbym se na necie pyknąć, wchodze w "szybka gra" "gra rankingowa" i jest czekanie na graczy... i czeka, i czeka, i czeka, i czeka, i nic sie nie pojawia! wiecie może o co chodzi?
jest w xboxie takie coś "osoby z którymi grałeś" i pokazuje mi kolesi z którymi "grałem" w SR2, jeden np miał gre z możliwoscią dołączenia, chciałem dołączyć i wyświetliło "dołączenie niemożliwe, użytkownik ma inną wersje gry" :|
jest w xboxie takie coś "osoby z którymi grałeś" i pokazuje mi kolesi z którymi "grałem" w SR2, jeden np miał gre z możliwoscią dołączenia, chciałem dołączyć i wyświetliło "dołączenie niemożliwe, użytkownik ma inną wersje gry" :|

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane