CYTAT(capone)
A co do tego Vert'a to nie potrafię doskoczyć do tego okna :/ Zrobił to ktoś jakieś rady gdzie się wybijać i jak ?
To zadanie szybko mi poszło

Wiadomo, że najpierw zrobiłem planta i foota no a później przez jakies 20-30s. rozpędzałem się przy pomocy "pump'ów" na tej rampie przy wjezdzie do hangaru(?) Ewidentnie widać, że jest podwyższona ta część (mam nadzieje, że skumasz o co mi chodzi ;P ) Bez żadnych tricków tylko trzymałem przez te pół minuty A i po kilku(nastu) najazdach sam doskoczył do poziomu okien i zadanie zaliczone.
CYTAT(capone)
Lucas's Translation to są dwa grindi BS czy tam FS Tail i BS/FS Nose Oba robi się tą samą sekwencją ino Tail w dol gałka a Nos'a w górę
Pewnie dzisiaj będę siedzieć pół dnia żeby to zaliczyć

Już nie mam siły do tego zadania... Zostawię sobie je na później. Teraz przechodzę przez lekką irytację zadaniem z "alien" w nazwie, chodzi o to żeby na podwyższeniach robić manuala, skoczyć w kolejnego manula, masakrycznie precyzyjne zadanie...jak robię sobie na wolnej jeździe to spokojnie to wykonuje manual-hop-manual ale w zadaniu jakoś nie potrafie tego powtórzyć. Cały urok tej gry