XBOX - Online: Skate 2 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (9 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Skate 2

Użytkownik jest niedostępny   VeB 

• Easy
  • Grupa: Members
Witam;)
Wpisujcie swoje pytania, problemy przez które nie możecie sobie poradzić podczas gry.
Zacznę pierwszy...
Jest jedno takie zadanie o nazwie - "Lucas's Translation" - chodzi mniej więcej o zrobienie tailslide przeskoczenie nad gapem i nailslide. Nie wiem jak to zaliczyc, nie miałem styczności z "jedynką" także mam małe problemu na początku. Jakby ktoś mógł rozpisać kombinacje wink.gif

PS. Gra jest n-i-e-s-a-m-o-w-i-t-a!
0

Użytkownik jest niedostępny   netu 

• Easy
w menu masz trick guide i w instrukcji w pudełku powinny byc podstawowe tricki opisane
0

Użytkownik jest niedostępny   DarkWalk3r 

• Hard
Gierka super. Lepsza od THPS, ale trudniejsza bo triki robi się analogami. Spotkałem się z tym 1 raz i dla mnie jest to trudne. Da się zmienić kamerę?? Bo ta domyślna jest trochę za nisko i mało widać.
Fajne jest to, że nas policja gania i chce zrzucić z deski jak koło nich przejedziemy. smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   capone 

• Easy
Ja mam problem z zadaniem Vert with the vampire i tym zadaniem z dwoma typami co gra się w S-K-A-T-E, normalnie kolesie zaczynają od trudnych invertów i laserów do tego obroty 360 i ja wymiękam, na moją kolej robienia tricku przyszło jak już miałem SKA, a i tak oni kopiowali jak popadnie moje triki biggrin.gif A co do tego Vert'a to nie potrafię doskoczyć do tego okna :/ Zrobił to ktoś jakieś rady gdzie się wybijać i jak ? tongue.gif Lucas's Translation to są dwa grindi BS czy tam FS Tail i BS/FS Nose wink.gif Oba robi się tą samą sekwencją ino Tail w dol gałka a Nos'a w górę wink.gif Zobaczycie jak będziecie się męczyć z zadaniem żeby zrobić handplanta na tablicy do kosza tongue.gif
Kliknij jeśli pomogłem, to nic nie kosztuje :>
0

• Easy
CYTAT(capone)
A co do tego Vert'a to nie potrafię doskoczyć do tego okna :/ Zrobił to ktoś jakieś rady gdzie się wybijać i jak ?

To zadanie szybko mi poszło wink.gif Wiadomo, że najpierw zrobiłem planta i foota no a później przez jakies 20-30s. rozpędzałem się przy pomocy "pump'ów" na tej rampie przy wjezdzie do hangaru(?) Ewidentnie widać, że jest podwyższona ta część (mam nadzieje, że skumasz o co mi chodzi ;P ) Bez żadnych tricków tylko trzymałem przez te pół minuty A i po kilku(nastu) najazdach sam doskoczył do poziomu okien i zadanie zaliczone.

CYTAT(capone)
Lucas's Translation to są dwa grindi BS czy tam FS Tail i BS/FS Nose Oba robi się tą samą sekwencją ino Tail w dol gałka a Nos'a w górę

Pewnie dzisiaj będę siedzieć pół dnia żeby to zaliczyć tongue.gif Już nie mam siły do tego zadania... Zostawię sobie je na później. Teraz przechodzę przez lekką irytację zadaniem z "alien" w nazwie, chodzi o to żeby na podwyższeniach robić manuala, skoczyć w kolejnego manula, masakrycznie precyzyjne zadanie...jak robię sobie na wolnej jeździe to spokojnie to wykonuje manual-hop-manual ale w zadaniu jakoś nie potrafie tego powtórzyć. Cały urok tej gry wink.gif
Visca el Barça!
0

Użytkownik jest niedostępny   capone 

• Easy
Wskazówka do tego handplanta na tablicy od kosza

Jak zaczynacie zadanie, ustawcie sobie rampe, cofnijcie się do tego tunelu co tam jest, zaznaczcie se to miejsce, rozpęd i nie róbcie olliego czasem wink.gif Koleś musi mieć odpowiednią prędkość, żeby sam się wybij wtedy robicie szybko handplanta tongue.gif

Te pumpy to trzymanie RT ? ;>

Btw. chcecie szybko zarobić kasę to zacznijcie startować w wyścigach wink.gif Jak będziecie mieli możliwość podnoszenia stawki to na maxa ustawiajcie wink.gif
Kliknij jeśli pomogłem, to nic nie kosztuje :>
0

Użytkownik jest niedostępny   Leszcz 

• Very Easy
  • GamerTag:Peptyd
Może ktoś da jakieś wskazówki jak grać w tą grę... Idzie mi STRASZNIE słabo. Aktualnie mam "Jam with Danny Way" i co nie skoczę tricku to się wywalam albo on ma większego scora na koniec. Proszę o jakieś wskazówki, które pozwolą cieszyć się mi tym tytułem a nie rzucać padem z wściekłości, że 20 raz te samo zadanie się robi ... :razz:
0

• Easy
CYTAT(capone)
Te pumpy to trzymanie RT ? ;>

Pumpy miałeś na początku gry w tutorialu -> jest to poprostu przytrzymanie lewej gałki (LS) do przodu, zauważysz że skater się pochyla - to jest pump wink.gif
Visca el Barça!
0

Użytkownik jest niedostępny   qba8 

• Very Easy
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zmienić język w grze? O,o mam po francusku nie wiem dlaczego i nigdzie nie mogę znaleźć opcji zmiany języka. Jakby ktoś opisał gdzie można zmienić byłbym bardzo wdzięczny wink.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   mloscik 

• Medium
  • GamerTag:mloscik PL
trzeba było czytac opis torrenta laugh.gif
0

• Easy
CYTAT(mloscik)
trzeba było czytac opis torrenta

Hahahahaha tekst tygodnia jak dla mnie laugh.gif

Zrobiłem nareszcie ten Lucas's Translation...jak wyskoczyło Challange Complete byłem w siódmym niebie biggrin.gif Po opisie capone zajęło mi to może ze 3 próby...teraz nerwica z czymś z "alien" w nazwie czyli manuale na murkach :/
Visca el Barça!
0

Użytkownik jest niedostępny   qba8 

• Very Easy
Wszystko jasne... ^^ hahah francuskiego się przynajmniej pouczę... laugh.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   aroaro20022 

• Very Easy
Na necie jest wersja, która zawiera tylko niemiecki i francuski smile.gif Nic nie poradzisz biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Remasek 

• Very Easy
Można jakoś ubrać koszulkę i bluzę naraz? Bo postacie w grze jakoś mogą tylko nie widzę takiej opcji u siebie przy robieniu ludka :grin:
0

Użytkownik jest niedostępny   BodZio 88 PL 

• Easy
  • GamerTag:BodZio 88 PL
wiem że to zabrzmi trochę durnie, ale dużo osób w ogóle nie może wybrać Kariery/xboxlive, zostałem o tym poinformowany poprzez PW. chodzi tu o rls grupy STRANGE, nie mogę tego sprawdzić osobiście ponieważ nie mam aktualnie konsoli (RROD, sic!). trzeba przejść Tutorial, przejechać Freemode czy coś? proszę o jakieś info
Xbox360 Arcade 120 GB + PlayStation 3 250GB CFW 3.55 kmeaw + BENQ 2220 HD 21,5' + Creative HS800 Fatal1ty - życie staje się lepsze :)
0

Użytkownik jest niedostępny   mloscik 

• Medium
  • GamerTag:mloscik PL
ja mam strange i wszystko lata jak kumplowi nagralem to za pierwszym razem te kariera sie wlaczac nie chciala, ale na drugiej plytce wszystko poszło

ps. pierwsza to byl verbatim, a druga to philips, zawsze mowilem ze philipsy lepsze :razz:
0

Użytkownik jest niedostępny   BodZio 88 PL 

• Easy
  • GamerTag:BodZio 88 PL
mloscik czyli twierdzisz że to wina źle wypalonej płytki?
Xbox360 Arcade 120 GB + PlayStation 3 250GB CFW 3.55 kmeaw + BENQ 2220 HD 21,5' + Creative HS800 Fatal1ty - życie staje się lepsze :)
0

Użytkownik jest niedostępny   narasek 

• Easy
  • Interests:deskorolka.
Raczej to była moja wina, że ledwo co wyjąłem zimną płytkę i przetarłem szmatką z mikrofibry i zostały dziwne mazy na płycie i przez to raczej. Swoją drogą to przeszedłem całego skejta (carrer+wszystkie zawody i wyścigi+bonus) i nie mam sponsora na buty, wie ktoś jak zdobyć sponsora na butki i odblokować resztę rzeczy w sklepie ?
0

Użytkownik jest niedostępny   mikaelAngelo 

• nak*rwiam
  • GamerTag:solidnys
zadanka dla planu B, za jednym kolesiem pojechalem do jakiegos malego magazynu z rampa monster
*tweak a handplant (zrobione)
*do a one-foot grab(zrobione)
*air up to the windows (niet)
jak nabrac wysokosci na tej malej rampie?
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   narasek 

• Easy
  • Interests:deskorolka.
Pompuj dużo i wyskakuj, w końcu Ci się uda wink.gif ja to zrobiłem na tych mniejszych kątach, tzn na tych co się startuje przy nich od razu.

/edit: ok, już mam rozwiązanie mojego problemu, wystarczyło znaleźć 3 puste baseny i przechodzić dalej
0

Udostępnij ten temat:

• (9 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »