XBOX - Online: Skate 2 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (9 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Skate 2

Użytkownik jest niedostępny   Xbox2510 

• Very Easy
  • Grupa: Members
  • Interests:Sport, Informatyka,Filmy
Cześć.

mam parę pytań co do Skate2

1.Co muszę zrobić/przejść aby odblokowały się : Skylight Superstar i No Hard Hats Required ???
2.Są jakieś filmiki na YT z Film Challenge , bo nie wiem gdzie niektóre zadania robić.
3.Przeszedłem Threaser "Dunk Slan" - dużo zostało jeszcze zadań od nich?
4.Mam znalezione 7 basenów, ale nie mam pojęcia gdzie sa te fontanny (mam mapkę) ale nie widać ich.
5. Ilu jest sponsorów? -> teraz nagrywam demko w którym muszę zdobyć 12,500 pts, wcześniej musiałem tylko 7,500 ...

narazie to tyle biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Arkusz 

• Easy
Witam - mam takie pytanie:
W career mam tylko 4 pro (SKATE - wiem, że muszę triple robić), no company nad rowerami i coś tam dalej + w basenie nie mogę zrobić transfera ;/ muszę to robić? bo nie mam już nic, tylko spot+bonos+zawody, a ja chcce isc dalej w fabule =.=
danke.
0

Użytkownik jest niedostępny   sLnLn 

• Very Easy
ok nie było pytania:P

Użytkownik sLnLn edytował ten post Sat, 18 Jul 2009 - 19:31

0

Użytkownik jest niedostępny   Quuba 

• Easy
  • GamerTag:QuubaPol
Dobrze rozumiem, jak po zrobieniu okładki dla SBM nie będę miał możliwości wykonywania wyzwań dla Trashera, to muszę zaczynać karierę od początku, aby ją ukończyć?
0

Użytkownik jest niedostępny   ViktorX 

• Very Easy
JA również mam problem a mianowicie, jak oglądać filmiki, a właściwie REPLAYS, stworzonych przez siebie. Zapisuję, w carierze naciskam back, owszem są, ale nie mogę ich odtworzyć. Mam grę po francusku niestety więc nie kapuję o co chodzi, POMOCY. Oraz pytanko... czy trzeba robić zadania Pro żeby ukończyć grę, bo skończyłem już wszystkie Contesty, mam odblokowaną halę X-Games, przeszedłem Goofy vs Regular i jedyne co mi zostało to 7 zadań Pro oraz wyścig. Czy muszę wykonywać filmiki "w telefonie"? I ostatnie pytanie, o co chodzi w zadaniu Explosion?

Użytkownik ViktorX edytował ten post Fri, 02 Oct 2009 - 12:05

0

Użytkownik jest niedostępny   bartexX 

• Very Easy
ejjj jak odblokować ten najlepszy skatepark??? dzieki za pomoc w misji can you spell girl zadzialo a i lucas trnslation tez wyszlo xD
0

Użytkownik jest niedostępny   Jacetto888 

• BELIEVE
  • Interests:piłka nożna, manutd
  • GamerTag:Jacetto888
bartexX, o jaki skatepark Ci chodzi? O ten stadion, halę? O ile pamiętam trzeba zrobić wszystkie zadania ze "Skateboard Mag", ja tak zrobiłem i odblokowałem ten obiekt.
laugh.gif
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

• Very Easy
czyli jakie zadania bo mam gre po francusku co s kojarze ale nie od konca??tak chodzi o halę
0

• BELIEVE
Na mapce powinny być takie zadania "Skateboard Mag"
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

• Very Easy
dobra juz mam teraz tylko przjesc wyscigi biggrin.gif
0

• BELIEVE
Jak zrobić 'Inverta'?? Co to w ogóle jest za trick, bo nie ma go w 'Trick Guide'?

Aha, dobra, nie było pytania.

========================================

Slappy dał mi klucze do skateparku, czyli chyba skończyłem grę. Ale na mapce w "Pro" zostały mi jeszcze 4 pozycje (Vert with the Vampire, Can you spell the Girl, Alien manual shop i Lucas' Translation), i teraz pytanko, czy jak zrobię tych prosów, to co po nich jest? A poza tym jak ich w ogóle zrobić??

Użytkownik Jacetto888 edytował ten post Tue, 17 Nov 2009 - 14:23

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   jurgiel 

• Very Easy
mam problem ukończyłem wszystkie zadania sk8 mag wszystkie kontesty zawody ogółem (gvr,slama) odnalazłem wszystkie spoty i je zownedowałem pobiłem wszystkich prosów w s.k.a.t.e zrobiłem wszystkie pro challange,wyscigi,bonus,film,odkryłem wszystkie baseny 7/7,wszystkie zadania Hall Of Meat,kupiłem wszystkie Proprery,zdobyłem sponsora deski,trucków kółek ale nie moge nigdzie znalesc ostatniego zadania trasher (540 na tamie) w tamie jest woda i znacznik basenu a wiem od kumpla ze tam trzeba zrobic jakies 540 wszystkich zadań mam 12 ukonczonych dla trasher i brakuje mi tego jednego i jestem na maksa wkurwiony angry.gif jak mam z niej spuscic wode i zrobic te ostatnią fote dla trashera prosze o pomoc dzieki wielkie z góry
0

Użytkownik jest dostępny   kantona 

• Ultimate
  • Grupa: Moderator XO
Może takie coś ci pomoże:
http://www.youtube.com/watch?v=O0HUq5Hx5rY

Olewanie regulaminu + offtop = Dodaj obrazek

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   jurgiel 

• Very Easy
Nie to nie to,,,,,,,,, chodzi o to ze na mapce przestały mi wyskakiwac zadana trasher znalazłem baseny i zrobiłem na nich foty wszystkie ale nie wyskakuje mi zadanie gdzie trzeba zrobić handplanta na koszu i to ostanie też w związku z tym poprostu nie ma zadań na mapie i nie moge skończyć gry

0

Użytkownik jest niedostępny   Esiksior 

• Easy
  • GamerTag:Esiksior
Może temat jak i gra stara ale mnie bardzo jara ! smile.gif Przechodziłem sobie powoli - od momentu premiery. Głównie "bawiłem" się a nie wykonywałem zadania. Wykonałem wszystkie zadania Hall of Meat - odkryłem szkieleta smile.gif Teraz wykonałem prawię wszystko :

Dostałem klucze od Slappiego. Przed rozmową z nim pojawił mi się kom unikat o odblokowaniu skateparku - GIRL> Oczywiście nie wiem gdzie on jest ? 0.o Na mapce było potem jakieś bonusowe zadanie w parku - Training Facilty - zadanie z sponsorem (przeskoczenie nad nim podczas jego handplanta) Wykonałem.

Pytanie co teraz ? Jak, gdzie znaleźć ten skatepark - GIRL ? Jak odblokować resztę "Property" ? Aktualnie posiadam :

Monster Clubhouse
Fun Track

Wgl ile jest możliwych do odblokowania posiadłości ?

Prosiłbym o odpowiedź smile.gif Pozdrawiam wszystkich fanów tej gry !

0

• BELIEVE
Ta miejscówka Training Facility - ta w której robiłeś to zadanie - tego szukasz. Nazywa się GIRL ponieważ takiego masz sponsora. Zmienisz sponsora, zmieni się nazwa i kolor całego skateparku.

Posiadłości masz wszystkie.

Użytkownik Jacetto888 edytował ten post Wed, 10 Mar 2010 - 18:58

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Esiksior 

• Easy
  • GamerTag:Esiksior
Dzięki wielkie za informację smile.gif Mam jeszcze jeden problem ... kiedyś dawno temu po zakupie dodatku do GTA 4 zostało mi trochę pkt. Zakupiłem jakiś dodatek do Skate 2.... teraz nie wiem co to by6ł za dodatek, jak go się uruchamiało... czy ktoś może mi powiedzieć ? Wiem że trudno wiedziec ocb, ale wiem że mam teraz zamiast 1000 G do uzbierania to mam 1250.

0

Użytkownik jest dostępny   kantona 

• Ultimate
  • Grupa: Moderator XO
A ja mam takie pytanie: czy ma ktoś jakiś poradnik do gry (głównie chodzi o polskie tłumaczenie zadań)? Stęskniłem się za grą i kupiłem ją ponownie - ostatnio grałem pół roku temu i pamiętam, że w niektórych miejscówkach nie wiedziałem co zrobić, albo nie wiedziałem jak można uzbierać ileś tam punktów skoro ja dostawałem 3x mniej za moją kombinację tongue.gif
Olewanie regulaminu + offtop = Dodaj obrazek

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

• BELIEVE
Kantona: poradnika, przynajmniej PL, nie ma sad.gif Też kiedyś szukałem jak się zaklinowałem na pros'ach, ale z czasem zrobiłem wszystko. Jak by co to możesz pisać tutaj wink.gif

Użytkownik Jacetto888 edytował ten post Fri, 12 Mar 2010 - 11:17

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   SirAlex 

• Very Easy
A ja mam taki problem ... Przeszedłem Lucas Translation i nie mam żadnych misjii "Carrer". Wszystkie zawody jak dotąd zrobiłem. Czy musze przejść wyścigi, żeby się coś nowego pojawiło ?
0

Udostępnij ten temat:

• (9 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9