Tak - niestety wyścigi są "obowiązkowe" jeżeli chcesz brnąć dalej w karierze.
- (9 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 7
- 8
- 9
Skate 2
Napisano Sun, 16 May 2010 - 18:05
Przeszedłem Lucas Translation i wszystkie wyścigi. Pojawiły mi się 2 zadania - demko i drugie w którym musiałem zrobić na 5 gapach : Late Flipa, Hippy Jumpa, One Foot i reszta ładnie pozeskakiwać...
Kupiłem 2 skate parki, w tym jeden gdzie był jam (a zadanie to było Open Monster Park czy coś takiego).
I teraz nie wiem co robić bo nie ma żadnych zadań...
P.S Co do spotów, jak się je przechodzi ? Bo mam tak, że pojawia się ilość punktów, pobijam ją potem kolejna tylko większa itd. Ile razy ona się bedzie powiększać?
Kupiłem 2 skate parki, w tym jeden gdzie był jam (a zadanie to było Open Monster Park czy coś takiego).
I teraz nie wiem co robić bo nie ma żadnych zadań...
P.S Co do spotów, jak się je przechodzi ? Bo mam tak, że pojawia się ilość punktów, pobijam ją potem kolejna tylko większa itd. Ile razy ona się bedzie powiększać?
Napisano Sun, 16 May 2010 - 19:05
Spoty mają 2 stałe elementy. Na początku jest Own a Spot - to wystarczy żeby uznać spot za zaliczony - tu jest potrzebna mniejsza liczba pkt, potem pojawia się Kill a Spot - więcej pkt musisz wykręcić. Później bijesz tylko swój rekord 
Teraz rób "Film Challenges" z telefonu (LB)
PS: Jaki jest Twój GT?
Teraz rób "Film Challenges" z telefonu (LB)
PS: Jaki jest Twój GT?
Napisano Mon, 24 May 2010 - 15:21
Dobra, przeszedłem wszystkie wyścigi, zaliczyłem spoty(nie wszystkie zrobiłem Kill The Spot bo jakoś mi nie wychodziło), zniknęły mi te zadania z telefonu, zaliczyłem sponsora z Pick a Pro i wygrałem z jednym gościem w skate.
Dalej nie mam żadnych zadań kariery. Co robić ? : (
Dalej nie mam żadnych zadań kariery. Co robić ? : (
Udostępnij ten temat:
- (9 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 7
- 8
- 9

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry