XBOX - Online: Need for Speed: Shift - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (44 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Need for Speed: Shift

Użytkownik jest niedostępny   Gonzor 

• Easy
  • Grupa: Members
  • GamerTag:Gonzor91
CYTAT(EA)
Shift skupia się na symulacji wyścigu - nie tylko poruszania się samochodów, ale również zachowania kierowcy.

Zobaczymy co z tego będzie. Mam nadzieję, że seria się odrodzi po ostatnich słabych częściach serii. A na koniec screen:

Miejmy nadzieję, że po premierze, która jest planowana na jesień tego roku, nie zaczniemy tej gry nazywać: Need for Speed Shit.
0

Użytkownik jest niedostępny   asax 

• Towarzysz Mrównica
CYTAT
Studio, które będzie tworzyło Shifta, to Slightly Mad Studios, którego pracownicy maczali palce w GT Legends oraz GTR 2. Inna ekipa to również trochę inny pomysł na grę. Shift ma być nastawiony na symulację, co w tej pozycji pociąga za sobą nie tylko większy realizm, ale także skupienie się na doznaniach kierowcy. Jeśli będziemy grać z widoku z kokpitu, naszą kamerą będzie głowa kierowcy, którą... będziemy poruszać! W tej grze podobno będziemy mogli doświadczyć wszystkiego tego, co w rzeczywistości czuje nieszczęsny człek posadzony za kółkiem szybkiego samochodu.

by gamecorner.pl

widocznie mają zamiar jechać na starej marce i z serii arcade zrobić symulatora(chociaż zwykle tendecja jest odwrotna vide prince of persia,rainbow six)
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   miniroch 

• Ultimate
Screen to 100% render. Poza tym nie wierzę, że z NFSa stanie się symulacja, na pewno wciąż będziemy jeździć w mieście, tuningować samochody, etc., a z tym wiąże się oczywista przesada wynikająca z tego, że gra ma trafić do każdego odbiorcy - w końcu wydawcą jest standardowo EA.
0

Użytkownik jest niedostępny   Turus 

• Medium
  • GamerTag:Turus PL
Mnie szczególnie ciekawi motyw z odwzorowaniem zachowań kierowcy. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w praktyce. Jak gra będzie co najmniej dobra to z chęcią kupię.
0

• Ultimate
CYTAT(Turus)
Mnie szczególnie ciekawi motyw z odwzorowaniem zachowań kierowcy. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w praktyce. Jak gra będzie co najmniej dobra to z chęcią kupię.

Jak to widok z kokpitu, czasem zadrży ci pad, podskoczy kamera, przekręci się i tyle, nie spodziewam się tu niczego rewolucyjnego, choć sam pomysł takiego widoku jak najbardziej mi się podoba ;P
0

Użytkownik jest niedostępny   qbes 

• Easy
  • Interests:Gry, Enduro, Motocross, ATV
  • GamerTag:vSHEJKv
Ale screen miota i bardzo miodnie to wygląda. Jak będzie sie prowadziło NFsa tak jak Forze2 teraz to NFS będzie znowu na czele przynajmniej dla mnie.
0

• Ultimate
Tak jak napisałem, zapomnij, NFS nie zmieni się ze kury znoszącej złote jajka na tytuł tylko dla doświadczonych tongue.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Turus 

• Medium
  • GamerTag:Turus PL
CYTAT(miniroch)
CYTAT(Turus)

Jak to widok z kokpitu, czasem zadrży ci pad, podskoczy kamera, przekręci się i tyle, nie spodziewam się tu niczego rewolucyjnego, choć sam pomysł takiego widoku jak najbardziej mi się podoba ;P

I tyle mi wystarczy, rewolucja to nie będzie, ale może dać w miarę fajny efekt i spisać się lepiej niż sztywno zawieszona kamera.
0

• Towarzysz Mrównica
CYTAT

w jakies grze z pc był taki motyw,tam się włączał blur po hopie
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Alexis93 

• Easy
  • GamerTag:Alexis93 PL
Ja to jak na razie nic tutaj ciekawego nie widze. Powinni wrócić do korzeni, arcade w którym przemierzałeś piękne krajobrazy szybkimi furami. Jeśli ten nfs będzie dobry to sie ucieszę, zagram, przejde i chciałbym sobie życzyć, także i wam, żeby tak było nie mniej jednak pomysł Need for Speed- symulator jest średnio przemyślany.
0

Użytkownik jest niedostępny   Art385 

• Hard
NFS:SHAFT biggrin.gif widzę kalkę z PGR4 :mad: jeśli będzie choć w połowie tak dobry to mamy zapowiedź bardzo fajnych wyścigow smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   S3v3 

• Easy
  • Interests:Futsal
  • GamerTag:VExS3v3
Według mnie to troche za szybko na mówienie o nowym NFS-ie... ;p
Dodaj obrazek
Incredible is nothing
0

Użytkownik jest niedostępny   szczupak01 

• Medium
  • GamerTag:szczupak01 POL
Nazwa NFS: Shit byla przecie dla ProStreeta, ktorego bardzo milo wspomina. Ja tam juz oblałem tego NFS'a bo przy Undercoverze mialo być to samo czyli super rewolucja, itp. Wszyscy się cieszyli ze to na podstawie MW a gdzie teraz nie spojrze to go cisna bo to remake MW. ProStreet bez zadnych wspomagaczy był bardzo fajny i model jazdy nie byl taki wtedy zly. W PS bylo troche czuc tej rewolucji. Jazda na 2 kolkach byla genialna a dym przeswietny biggrin.gif Chwalili Undervcovera przed premiera ze jest tworzony przez 2 lata itp itd a pozniej same EA cisnelo po nim... No trudno. Miejmy nadzieje, ze nowi ci ludzie od Symulatorkow cos zrobia. Z checia widzialbym cos w stylu Undergrounda 2 ale wiem ze to juz nie mozliwe sad.gif dobrze, ze jeszcze grafa w U2 jest na przyzwoitym poziomie i da się grać biggrin.gif
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   mpluto 

• Poeta po gietach z branży melanży;f
  • Grupa: Przyjaciel Xboxonline
  • GamerTag:7#mpluto#7
Dla mnie seria NFS już nie istnieje :razz: Undercover nie był tragiczny,ale zakonczył moją przygode z serią;f
Wciąż żywa wersja Core;f ||
Zdala od szpanerstw udoskonalając manewr!
0

Użytkownik jest niedostępny   napster 

• Easy
  • Grupa: Przyjaciel Xboxonline
  • GamerTag:NapsterGT
kolejny NFS :shock: i to jeszcze kopia Grida nie ładnie jak będą tak wypuszczać co chwile kolejne części to zaczną upadać tak samo jak się dzieje z codem co to jakaś nowa moda ?bo chyba sie nie sprawdza
0

Użytkownik jest niedostępny   Holek 

• Ultimate
  • Grupa: Administrator
Lepiej by sie chłopaki skupili na powrocie do korzeni zamiast kopiowac PGR/GRID.

Jak to widze ? :
Zadnego tunningu (to mamy juz w kazdej grze), wyścigi o wschodzie słońca i gnanie przed siebie Shelby GT500 pośród kaktusów czując wiatr we włosach i piasek pustyni w trakcie burzy piaskowej. Kto pamięta NFS1/2/2se wie o co mi chodzi.

Troche się rozmarzyłem, ale liczyłem na podejście podobne do TDU :!: Tak powinien wyglądać powrót do korzeni. Piękne prawdziwe samochody i piękne widoki. - mam tu na myśli design.

PLASTIKOWI MÓWIE STANOWCZE NIE :!: DOŚĆ MAM TUNNINGU I ARCADOWYCH POPIERDÓŁEK Z POD ZNAKU EA. Chce PRAWDZIWEGO ducha motorsportu i przyjemności z jazdy.

Czy powrót do korzeni może się udać w branży gier video :?: Wystarczy spojrzeć na najnowszego Tomb Raidera - owszem, mówimy "to juz było" - ale o to nam chodzilo, w to da sie grac, tego właśnie oczekujemy od Tomb Raidera...
"Odważni nie żyja wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale"

• Ultimate
CYTAT(Holek)
Kto pamięta NFS1/2/2se

A ja bym do tego dodał świetne Hot Pursuit 2 wink.gif
Mi tam się oba Undergroundy podobały, ale tak jak Hołek mówi, pierwsze NFSy to było cudo, ostatnie to zwykłe badziewia.
0

Użytkownik jest niedostępny   Holek 

• Ultimate
  • Grupa: Administrator
miniroch, widze załapałeś klimat jaki próbowałem wykazać. Tak, HOT PURSUIT 2 to także to o czym mówię. - szkoda ,że wtedy gra zawiodła.

NFS U1/2 - owszem. sam zagrywałem się w U2 godzinami - ale od tego czasu mamy ciągle ten sam plastik tylko ,że jeszcze bardziej plastikowy :cry:
"Odważni nie żyja wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale"

Użytkownik jest niedostępny   szczupak01 

• Medium
  • GamerTag:szczupak01 POL
Undergroundy przyciągały:D HP2 ahh.. i te pościgi policji podczas gdy spieprzało się Ferrarką F50. Szkoda, że w HP2 samochody prowadziły się jak głazy smile.gif A ile to ja godzin spędziłem przy High Stages biggrin.gif to dopiero była zabawa z kumplem na Splicie cisnąć i jechać pod prąd, żeby przywalić w komputer biggrin.gif Hołek masz racje, jakby poszli w korzenie i popatrzyli troche na Unlimited, to jestem pewien, że taki nfs byłby wysoko oceniany:D
Dodaj obrazek
0

• Towarzysz Mrównica
CYTAT(miniroch)
A ja bym do tego dodał świetne Hot Pursuit 2 wink.gif

eee tam jedynka lepsza
Dodaj obrazek
0

Udostępnij ten temat:

• (44 Stron) +