Musisz poczekać, aż on do Ciebie zadzwoni i powie Ci, że możesz zamawiać taxi, prześpij się i Roman powinien zadzwonić. ;] Moja rada: nigdy nie odmawiajcie znajomym jak dzwonią, NIGDY, nie dość, że i tak przejdziecie grę poniżej 30h to i będziecie mieli wysoki poziom LIKE i potem nie będziecie musieli się męczyć. ;]
GTA IV
Napisano Mon, 31 May 2010 - 08:05
a czy powinienem przed końcem gry zdobyć jakieś osiągnięcia, wykonać misję, przyjaźnie itp, aby mieć potem możliwość wbicia tych 100% i 1500GS bez przechodzenia gry drugi raz? Znalazłem tylko to: "Możliwe do pominięcia są Driving Mr. Bellic, Retail Therapy, That's How We Roll!, Dial B For Bomb,No More Strangers"
Napisano Wed, 09 Jun 2010 - 10:43
Mam 93 procent czego może mi brakować mam wszystkie achivmenty oprocz 100 % spotkania z znajomymi chyba wszystkie, czy mozliwe ze 7 % to że mam sie wybrać ze znajmymi na te rózne rzeczy, na połowie już byłem te 5 % za to wpada dopiero jak z każdym już na wszystkim byłem ?
Napisano Wed, 09 Jun 2010 - 11:58
Heh, wbijasz do 100 procent, a kartki do wykreślania nie masz ;] Powodzenia w szukaniu pozostałych UŁAMKÓW procent, ja miałem 99, cośtam, ile się nawk... zeby skumać że brakuje mi jednej activity z Brucie'm. Poszukaj na sieci, są takie "broszurki" do wydrukowania, czy nawet do excela, w których jest jasno napisane co i jak trzeba zrobić na 100 procent (rozpisane w stylu: wyjście z Jacobem na kręgle - ileś procent). Ja też byłem pewien że ze znajomymi wszysto zrobiłem, a ten bruci został ... No chyba że masz mega pamięć i pamiętasz dokładnie co z kim robiłeś
Do tego spotkania z przypadkowymi przechodniami musisz wszystkie mieć, oni pojawiają się w różnych porach dnia i nocy. Sporo tego. A procenty dodaje na bieżąco - wyjście gdzieś od razu jest odnotowywane.
Edit:
masz tutaj checklistę na stronie: http://www.thegtapla...4/checklist.php
ale lepiej moim zdaniem poszukać wersji do wydruku.
Edit:
masz tutaj checklistę na stronie: http://www.thegtapla...4/checklist.php
ale lepiej moim zdaniem poszukać wersji do wydruku.
Użytkownik AntyDSR edytował ten post Wed, 09 Jun 2010 - 12:00
My Darkness is Obsolete ...
Napisano Wed, 09 Jun 2010 - 12:20
http://grandtheftaut...haracters-Guide tutaj masz opisane spotkania z postaciami i gdzie one są.
My Darkness is Obsolete ...
Napisano Wed, 09 Jun 2010 - 13:08
A ja mam problema też. Bo mam 90%, gołębie i skoki dają 5%, a reszta? Wydaje mi sie, że dostanę jak wyjdę na wszytko z przyjaciółmi, ale ja to zrobiłem, tylko, że tak, że wybierałem się na jedno, a przed lub po jechaliśmy do drugiego. Czy to gra zaliczy? Czy jednak zalicza tylko to co wybrałem podczas dzwonienia?
P.S. Tą stronę checklist co podałeś to jest błąd w przypadkowych przechodniach bo z Sarą i Marnie są po 2 spotkania a nie 3.
P.S. Tą stronę checklist co podałeś to jest błąd w przypadkowych przechodniach bo z Sarą i Marnie są po 2 spotkania a nie 3.
Użytkownik DruciaQ edytował ten post Wed, 09 Jun 2010 - 13:12
Napisano Wed, 09 Jun 2010 - 14:01
http://www.gtaiv.pl/...,Lista_100.html tu masz niby za co ile procent
jeszcze 3 % tylko skad je wziosc jak zostało m itylko spotkanie z Brianem nr 3 , dwayna tez trzeba na wszystkie impry brac?
jeszcze 3 % tylko skad je wziosc jak zostało m itylko spotkanie z Brianem nr 3 , dwayna tez trzeba na wszystkie impry brac?
Użytkownik NML edytował ten post Wed, 09 Jun 2010 - 16:42
Napisano Fri, 27 Aug 2010 - 12:48
Napisano Fri, 27 Aug 2010 - 16:43
smoczekms, o Fri, 27 Aug 2010 - 12:48, powiedział:
Ale żeś pomógł, tam tylko pisze żeby podążać za instrukcjami z ekranu ._.
Kolego, musisz z tego co pamiętam (o ile pamiętam) ruszać gałką w dół, wtedy kiedy jakby to nazwać, idzie bit(wiesz, pyka to na środku xd)
ew. wciskać gałke, ale wydaje mi się że to pierwsze, potem jak chyba dojdziesz do bonusa, jest na różowo, to z lt i rt lub jedno z nich wciskasz (cos w tym stylu)(mysle ze bez galki).
chyba jakos pomoglem ; d

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane