Mam pewien problem.Otóż grałem sobie w GTA jakieś 3 godzinki(w sumie to xbox z 4h chodził,granie z pauzami)no i przy ktoryms tam loadingu gra sie zawiesiła.No to restart myśle.Ok wszystko git,gram sobie gram,miałem mission failed,dostaje sms'ka no to replay.No i....znów zwis.Mam obawy,że to ROD nadchodzi.Konsolka ma pół roku,nigdy nie była katowana,max grana na raz z 5h.W tygodniu średnio moze 6h grania.Ma ktoś podobny problem z GTA?
A i gram na Premiumie z sierpnia 07' z HDMI.Nowego chłodzenia tam nie ma.
GTA IV
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 17:54
ja jestem zalamany
kupilem sobie orginal i gra zeczywiscie jest przekozacka ale konsola mi sie zwiesza co 10min i sie grac nie da przy inuch grach tak nie mialem czasem mi sie zwiesila ale po prau godzinach gry a teraz nie wiem co mam robic
czy ktos moze wie co jest grane? w piatek ide dac do reklamacji konsole mam juz pol roku ale nie wiem czy mi przyjma...
kupilem sobie orginal i gra zeczywiscie jest przekozacka ale konsola mi sie zwiesza co 10min i sie grac nie da przy inuch grach tak nie mialem czasem mi sie zwiesila ale po prau godzinach gry a teraz nie wiem co mam robic
czy ktos moze wie co jest grane? w piatek ide dac do reklamacji konsole mam juz pol roku ale nie wiem czy mi przyjma...
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 18:00
"Jeżeli przydarzy Wam się taki błąd, należy skasować zapisane stany gry, a jeżeli sytuacja będzie się powtarzać, należy przeinstalować GTAIV."
Ta jakże brutalna metoda podobno pomaga, ale czy naprawde nie ma innego sposobu niż usunięcie save'a? Pozostaje nam tylko czekać na szybką łatke do najnowszego dzieła Take 2.
Spróbuj zrobić to samo, może u ciebie podziała i to.
żródlo: gtasite.pl
Ta jakże brutalna metoda podobno pomaga, ale czy naprawde nie ma innego sposobu niż usunięcie save'a? Pozostaje nam tylko czekać na szybką łatke do najnowszego dzieła Take 2.
Spróbuj zrobić to samo, może u ciebie podziała i to.
żródlo: gtasite.pl
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 18:41
Mam pytanko. Jestem na początku gry, aktualnie robie misje dla Bruciego i tego Fidela czy jak mu tam:p Moje pytanie dotyczy garażów. Otóż mam przed tą swoją kanciapą miejsce gdzie mogę parkować bez obaw, ale mieszczą się tam góra 2 auta. Nie wiem czy mam jakiś garaż, jeśli tak to nie mogę go znaleźć. Domów niestety sie w tym GTA nie da kupować, więc jedyna moja nadzieja w garażu:P Pomóżcie, proszę.
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 18:56
Przez chwile dałem pograć mojej siostrzenicy 9 letniej w tą przecudowną grę. Teraz nie chce oddać mi pada grozi mi że mnie pobije. Strasznie jej się podoba upijanie się oraz kontakt z dziewczyną Michele (pyta gdzie można kupić jointy) bo Grze Saints Row jest taka możliwość. Czy wiecie coś na temat kupowania dragów
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 20:11
CYTAT(torcida1)
Mam pytanko. Jestem na początku gry, aktualnie robie misje dla Bruciego i tego Fidela czy jak mu tam:p Moje pytanie dotyczy garażów. Otóż mam przed tą swoją kanciapą miejsce gdzie mogę parkować bez obaw, ale mieszczą się tam góra 2 auta. Nie wiem czy mam jakiś garaż, jeśli tak to nie mogę go znaleźć. Domów niestety sie w tym GTA nie da kupować, więc jedyna moja nadzieja w garażu:P Pomóżcie, proszę.
ja gre przeszedłem i mam na mapie zaznaczony jakis garaz ale nie moge do niego nic wstawic przez to autka stoja tylko przed savehousami :razz:
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 20:51
CYTAT(torcida1)
Aha, no trudno:P A co z telefonem??? Ten model, który mamy na początku wydaje się być jakiś strasznie dziadowski:P Miał być przecież np aparat. Czy z czasem dostaniemy / będziemy mogli kupić lepszy, nowocześniejszy telefon???
tak z czasem taki dostaniesz :smile:
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:00
Czy jest jakiś sposób na przejście misji u Elizabety, w której trzeba odebrać paczkę ze starego szpitala? Pierwsza część to żaden problem,ale drugie,kiedy wkracza N.O.O.S.E już jest problem,bo jeśli zabiję więcej policjantów to skacze wskaźnik poszukiwań i wtedy jest trudniej uciec.
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:02
CYTAT(torcida1)
Aha, no trudno:P A co z telefonem??? Ten model, który mamy na początku wydaje się być jakiś strasznie dziadowski:P Miał być przecież np aparat. Czy z czasem dostaniemy / będziemy mogli kupić lepszy, nowocześniejszy telefon???
bedziesz mial wbudowana kamere w nim, jezeli o to pytasz... i nawet kolorowy wysfiwtlacz :
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:02
CYTAT(triphaz)
Czy jest jakiś sposób na przejście misji u Elizabety, w której trzeba odebrać paczkę ze starego szpitala? Pierwsza część to żaden problem,ale drugie,kiedy wkracza N.O.O.S.E już jest problem,bo jeśli zabiję więcej policjantów to skacze wskaźnik poszukiwań i wtedy jest trudniej uciec.
niestety raczej nie ma innej drogi jak zgubic poscig zaraz po wyjsciu z budynku masz pickupa wsiadasz do niego i musisz zgubic poscig
[ Dodano: Sro 30 Kwi, 2008 ]
CYTAT(triphaz)
aha i staraj sie do nich nie strzelac bo tak jak piszesz podskoczy ci wskaznik i bedziesz miał jeszcze cieżej a tak zarobisz pare kulek ale bedziesz miał łatwiej ich zgubic takze biegnij ile sił w nogach do tego samochodu
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:05
CYTAT
Przed misją, zaparkuj jakąś szybką furkę przed wejsciem do szpitala, nie na parkingu, tylko przed wejśćiem. Załatw wcześniej 2 gośći przed parkingiem.
Wpadasz do środka, rozwalasz wszystkich, zbierasz towar. Wtedy wracasz sie, rzowalasz po drodze policjantów i do wyjścia, teraz szybciorem pakujesz sie w furkę i spierdzielasz aż zgubisz ogon.
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:24
Chłopaki mam 2 pytania:
1. Jak wezwać taksóweczkę żeby zawiozła nas w wybrane przez nas miejsce?
2. Da się wykonywać misje "taksówkarskie" ; tzn zawozić pasażerów w wybrane miejsca tak jak to miało miejsce w poprzednich częściach? Jeżeli tak to jak?
2. Da się wykonywać misje "taksówkarskie" ; tzn zawozić pasażerów w wybrane miejsca tak jak to miało miejsce w poprzednich częściach? Jeżeli tak to jak?

"Sometimes, something good comes out of it. Something you know you wouldn't deserve in a million years."
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:27
Jak widzisz taksówkę to naciskasz "LB" i podchodzisz i przytrzymujesz dłużej "Y" i Nico wsiada do tyłu wybierasz miejsce i jedziesz. Misje taksówkarskie wykonujesz u Romana,w którymś z momentów gry Roman zaproponuje Ci,że jeśli będziesz potrzebował kasy to możesz u niego popracować.
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:28
CYTAT(Zebra)
Chłopaki mam 2 pytania:
1.naciskasz przycisk LB niko zagwizda wsiadasz i mozesz sobie na mapie zaznaczyc miejsce i na komputerze w taksówce bedziesz miał to miejsce do wyboru
2.tego jeszcze nie wiem nie sprawdzałem
Napisano Wed, 30 Apr 2008 - 21:29
1. Jak Roman jest twoim przyjacielem to dzwonisz do niego, wybierasz opcję Car Service i masz taksówkę za free. jednak nie zawsze są one dostępne. Jeśli nie są to jak widzisz wolną taksówkę na ulicy naciskasz LB i tym samym przywołujesz ją gwiżdżąc. Wsiadasz, lewą gałką wybierasz miejsce docelowe (tak samo jak w taksówce Romana) i jedziesz. Gdy dojedziesz płacisz i wysiadasz:P
2. Da się, ale z tego co mi wiadomo to tylko w korporacji Romana. Dzwonisz przez telefon wybierając opcję Job podajże.
2. Da się, ale z tego co mi wiadomo to tylko w korporacji Romana. Dzwonisz przez telefon wybierając opcję Job podajże.
Napisano Thu, 01 May 2008 - 08:25
CYTAT(boski)
Może mi ktoś powiedzieć gdzie na lotnisku jest helikopter bo ja nigdzie go nie widzę. Na kocu pasa startowego po prawej stronie są trzy lądowiska H ale żadnego helikoptera tam nie ma
Może akurat wystartowały - spróbuj w nocy
Ktoś tam wcześniej pytał gdzie są heli do zwiedzana:

Zaloguj się

"I can accept the failure, but I can't accept not trying."
Do góry

jeśli pomogłem, to nic nie kosztuje :>

[/url]

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane