XBOX - Online: GTA IV - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (98 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

GTA IV

Użytkownik jest niedostępny   Tyber01 

• Easy
  • Grupa: Members
  • Interests:Koszykówka
  • GamerTag:TyberPL
Mam pewien problem.Otóż grałem sobie w GTA jakieś 3 godzinki(w sumie to xbox z 4h chodził,granie z pauzami)no i przy ktoryms tam loadingu gra sie zawiesiła.No to restart myśle.Ok wszystko git,gram sobie gram,miałem mission failed,dostaje sms'ka no to replay.No i....znów zwis.Mam obawy,że to ROD nadchodzi.Konsolka ma pół roku,nigdy nie była katowana,max grana na raz z 5h.W tygodniu średnio moze 6h grania.Ma ktoś podobny problem z GTA?

A i gram na Premiumie z sierpnia 07' z HDMI.Nowego chłodzenia tam nie ma.
"I can accept the failure, but I can't accept not trying."
1984-1993
1995-1998
2001-2003 His Airness
0

Użytkownik jest niedostępny   jungwa 

• Easy
  • Interests:xbox 360
ja jestem zalamany
kupilem sobie orginal i gra zeczywiscie jest przekozacka ale konsola mi sie zwiesza co 10min i sie grac nie da przy inuch grach tak nie mialem czasem mi sie zwiesila ale po prau godzinach gry a teraz nie wiem co mam robic
czy ktos moze wie co jest grane? w piatek ide dac do reklamacji konsole mam juz pol roku ale nie wiem czy mi przyjma...
0

Użytkownik jest niedostępny   szczupak01 

• Medium
  • GamerTag:szczupak01 POL
"Jeżeli przydarzy Wam się taki błąd, należy skasować zapisane stany gry, a jeżeli sytuacja będzie się powtarzać, należy przeinstalować GTAIV."

Ta jakże brutalna metoda podobno pomaga, ale czy naprawde nie ma innego sposobu niż usunięcie save'a? Pozostaje nam tylko czekać na szybką łatke do najnowszego dzieła Take 2.

Spróbuj zrobić to samo, może u ciebie podziała i to.

żródlo: gtasite.pl
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   torcida1 

• Easy
  • Interests:motoryzacja, gry, X360
Mam pytanko. Jestem na początku gry, aktualnie robie misje dla Bruciego i tego Fidela czy jak mu tam:p Moje pytanie dotyczy garażów. Otóż mam przed tą swoją kanciapą miejsce gdzie mogę parkować bez obaw, ale mieszczą się tam góra 2 auta. Nie wiem czy mam jakiś garaż, jeśli tak to nie mogę go znaleźć. Domów niestety sie w tym GTA nie da kupować, więc jedyna moja nadzieja w garażu:P Pomóżcie, proszę.
0

Użytkownik jest niedostępny   krzywyxxx 

• Very Easy
Przez chwile dałem pograć mojej siostrzenicy 9 letniej w tą przecudowną grę. Teraz nie chce oddać mi pada grozi mi że mnie pobije. Strasznie jej się podoba upijanie się oraz kontakt z dziewczyną Michele (pyta gdzie można kupić jointy) bo Grze Saints Row jest taka możliwość. Czy wiecie coś na temat kupowania dragów
0

Użytkownik jest niedostępny   younggame 

• Easy
CYTAT(torcida1)
Mam pytanko. Jestem na początku gry, aktualnie robie misje dla Bruciego i tego Fidela czy jak mu tam:p Moje pytanie dotyczy garażów. Otóż mam przed tą swoją kanciapą miejsce gdzie mogę parkować bez obaw, ale mieszczą się tam góra 2 auta. Nie wiem czy mam jakiś garaż, jeśli tak to nie mogę go znaleźć. Domów niestety sie w tym GTA nie da kupować, więc jedyna moja nadzieja w garażu:P Pomóżcie, proszę.

ja gre przeszedłem i mam na mapie zaznaczony jakis garaz ale nie moge do niego nic wstawic przez to autka stoja tylko przed savehousami :razz:
0

• Easy
Aha, no trudno:P A co z telefonem??? Ten model, który mamy na początku wydaje się być jakiś strasznie dziadowski:P Miał być przecież np aparat. Czy z czasem dostaniemy / będziemy mogli kupić lepszy, nowocześniejszy telefon???
0

• Easy
CYTAT(torcida1)
Aha, no trudno:P A co z telefonem??? Ten model, który mamy na początku wydaje się być jakiś strasznie dziadowski:P Miał być przecież np aparat. Czy z czasem dostaniemy / będziemy mogli kupić lepszy, nowocześniejszy telefon???

tak z czasem taki dostaniesz :smile:
0

Użytkownik jest niedostępny   triphaz 

• Easy
Czy jest jakiś sposób na przejście misji u Elizabety, w której trzeba odebrać paczkę ze starego szpitala? Pierwsza część to żaden problem,ale drugie,kiedy wkracza N.O.O.S.E już jest problem,bo jeśli zabiję więcej policjantów to skacze wskaźnik poszukiwań i wtedy jest trudniej uciec.
0

Użytkownik jest niedostępny   max3000 

• Easy
  • Interests:Xbox360 : Snowboadr : Windsurfing : PC
  • GamerTag:D3v!L PL
CYTAT(torcida1)

bedziesz mial wbudowana kamere w nim, jezeli o to pytasz... i nawet kolorowy wysfiwtlacz :biggrin.gif
0

• Easy
CYTAT(triphaz)
Czy jest jakiś sposób na przejście misji u Elizabety, w której trzeba odebrać paczkę ze starego szpitala? Pierwsza część to żaden problem,ale drugie,kiedy wkracza N.O.O.S.E już jest problem,bo jeśli zabiję więcej policjantów to skacze wskaźnik poszukiwań i wtedy jest trudniej uciec.

niestety raczej nie ma innej drogi jak zgubic poscig zaraz po wyjsciu z budynku masz pickupa wsiadasz do niego i musisz zgubic poscig

[ Dodano: Sro 30 Kwi, 2008 ]
CYTAT(triphaz)

aha i staraj sie do nich nie strzelac bo tak jak piszesz podskoczy ci wskaznik i bedziesz miał jeszcze cieżej a tak zarobisz pare kulek ale bedziesz miał łatwiej ich zgubic takze biegnij ile sił w nogach do tego samochodu
0

Użytkownik jest niedostępny   truskolodz 

• Medium
  • GamerTag:truskolodz
CYTAT

Przed misją, zaparkuj jakąś szybką furkę przed wejsciem do szpitala, nie na parkingu, tylko przed wejśćiem. Załatw wcześniej 2 gośći przed parkingiem.
Wpadasz do środka, rozwalasz wszystkich, zbierasz towar. Wtedy wracasz sie, rzowalasz po drodze policjantów i do wyjścia, teraz szybciorem pakujesz sie w furkę i spierdzielasz aż zgubisz ogon.
0

Użytkownik jest niedostępny   Zebra 

• David Lynch <3
  • GamerTag:Zebrahead PL
Chłopaki mam 2 pytania:
1. Jak wezwać taksóweczkę żeby zawiozła nas w wybrane przez nas miejsce?
2. Da się wykonywać misje "taksówkarskie" ; tzn zawozić pasażerów w wybrane miejsca tak jak to miało miejsce w poprzednich częściach? Jeżeli tak to jak?
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
"Sometimes, something good comes out of it. Something you know you wouldn't deserve in a million years."
0

Użytkownik jest niedostępny   triphaz 

• Easy
Jak widzisz taksówkę to naciskasz "LB" i podchodzisz i przytrzymujesz dłużej "Y" i Nico wsiada do tyłu wybierasz miejsce i jedziesz. Misje taksówkarskie wykonujesz u Romana,w którymś z momentów gry Roman zaproponuje Ci,że jeśli będziesz potrzebował kasy to możesz u niego popracować.
0

• Easy
CYTAT(Zebra)
Chłopaki mam 2 pytania:
1. Jak wezwać taksóweczkę żeby zawiozła nas w wybrane przez nas miejsce?
2. Da się wykonywać misje "taksówkarskie" ; tzn zawozić pasażerów w wybrane miejsca tak jak to miało miejsce w poprzednich częściach? Jeżeli tak to jak?

1.naciskasz przycisk LB niko zagwizda wsiadasz i mozesz sobie na mapie zaznaczyc miejsce i na komputerze w taksówce bedziesz miał to miejsce do wyboru
2.tego jeszcze nie wiem nie sprawdzałem
0

• Easy
1. Jak Roman jest twoim przyjacielem to dzwonisz do niego, wybierasz opcję Car Service i masz taksówkę za free. jednak nie zawsze są one dostępne. Jeśli nie są to jak widzisz wolną taksówkę na ulicy naciskasz LB i tym samym przywołujesz ją gwiżdżąc. Wsiadasz, lewą gałką wybierasz miejsce docelowe (tak samo jak w taksówce Romana) i jedziesz. Gdy dojedziesz płacisz i wysiadasz:P

2. Da się, ale z tego co mi wiadomo to tylko w korporacji Romana. Dzwonisz przez telefon wybierając opcję Job podajże.
0

Użytkownik jest niedostępny   boski 

• Very Easy
Może mi ktoś powiedzieć gdzie na lotnisku jest helikopter bo ja nigdzie go nie widzę. Na kocu pasa startowego po prawej stronie są trzy lądowiska H ale żadnego helikoptera tam nie ma
0

Użytkownik jest niedostępny   HudyPL 

• Medium
  • GamerTag:HudyPL
Od ilu % gry mogę grać w lotki ??
0

Użytkownik jest niedostępny   capone 

• Easy
Od początku gry masz do wyboru wink.gif Wystarczy, że zaprosisz laske na randke to ci się to pokaże wink.gif
Kliknij jeśli pomogłem, to nic nie kosztuje :>
0

Użytkownik jest niedostępny   lkasprzak 

• Medium
  • GamerTag:lkasprzak1980
CYTAT(boski)
Może mi ktoś powiedzieć gdzie na lotnisku jest helikopter bo ja nigdzie go nie widzę. Na kocu pasa startowego po prawej stronie są trzy lądowiska H ale żadnego helikoptera tam nie ma

Może akurat wystartowały - spróbuj w nocy wink.gif

Ktoś tam wcześniej pytał gdzie są heli do zwiedzana:

Dodaj obrazekDodaj obrazek[/url]
0

Udostępnij ten temat:

• (98 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »