próbowałem w nocy i w dzień i nie ma
GTA IV
Napisano Thu, 01 May 2008 - 16:49
Wiecie może ile aut mieści się na tych miejscach do parkowania? Bo zaparkowałem na tym w Bohanie Turismo, jakiś motor i Cometa (Porsche:P), którego podarował mi Brucie. I niestety Comet zniknął, a był zaparkowany w obrębie miejsca parkingowego, tak jak i pozostałe pojazdy.
Napisano Thu, 01 May 2008 - 19:31
CYTAT(torcida1)
Wiecie może ile aut mieści się na tych miejscach do parkowania? Bo zaparkowałem na tym w Bohanie Turismo, jakiś motor i Cometa (Porsche:P), którego podarował mi Brucie. I niestety Comet zniknął, a był zaparkowany w obrębie miejsca parkingowego, tak jak i pozostałe pojazdy.
z tego co wiem to to miejsce parkingowe jest tylko dla dwóch aut,lub auta i motocyklu pozdrawiam
Napisano Thu, 01 May 2008 - 20:14
Witam wszystkich graczy . Mam mały problem z jedną misją . Jest to misja U Packiego czy jakoś tak i więc żeby rozpocząc tą misje musze ubrac sie w garnitur z krawatem i jakieś buty garniak z krawatem mam ale buty to już chyba każde próbowałem i nic . Proszę o Pomoc !!
Napisano Thu, 01 May 2008 - 20:14
CYTAT(p0k3m0n)
Mam misje w 2 mieście u niejakiego "?" tak jest ta osoba oznaczona więc jadę tam gdzie mam jechać i muszę zadzwonić do jakiegoś kolesia a więc dzwonie 1 raz 2 raz 3 raz i mission failed oco chodzi.
a nie amsz czasami od tego kolesia co sie z nim spotkałes puzniej dostac sms-em numeru i bedziesz musiał na niego zadzwonic
[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 ]
CYTAT
Witam wszystkich graczy . Mam mały problem z jedną misją . Jest to misja U Packiego czy jakoś tak i więc żeby rozpocząc tą misje musze ubrac sie w garnitur z krawatem i jakieś buty garniak z krawatem mam ale buty to już chyba każde próbowałem i nic . Proszę o Pomoc !!
buty i garnitur kup w sklepie PERSEUS w Algoquin
Napisano Thu, 01 May 2008 - 20:19
CYTAT
kup takie czarne ja takie miałem razem z garniturem czarnym i wszystko spoko
[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 ]
a garnitur musisz miec czarny ze spodniami jest tam taki za 1000$
Napisano Thu, 01 May 2008 - 21:36
CYTAT(p0k3m0n)
No i niema tego kolesia nigdzie ja już niewiem 
stan tam gdzie musisz stanac na poczatku. Pokaze ci sie komunikat i dostaniesz jego kom.
Zadzwon do niego i obserwuj wszystkich ludzi na dole, kto z nich odbiera telefon. musisz zadzwonic tylko raz, bo po 2 bedzie on juz uciekal. podpowiem ze po telefonie siada sobie na lawce. Kiedy juz go znajdziesz podchodzisz z pistoletem i gumkujesz.
Napisano Thu, 01 May 2008 - 21:56
Ja zszedłem na dół,bo nie widziałem,który to i zadzwoniłem 3 razy. Za trzecim razem chwilę z nim pogadałem,bo te dwa pierwsze telefony to sygnały mu puszczałem :razz: . Zaczął uciekać to shotgun poszedł w ruch i dziękuję,dalej już tylko ucieczka przed policją. O ile się nie mylę to ma na sobie taką kurtkę z kapturem.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane