Split/Second
Napisano Sat, 27 Feb 2010 - 20:43
CYTAT(DeadFish @ 27.02.2010, 20:37) <{POST_SNAPBACK}>
Czy ktoś może mi przedstawić różnice między Splitem a Blur? Bo widzę że obie to arcade (w ogóle wychodzi coś realistycznego na X360 w tym roku?), ale nie za bardzo widzę czym się różnią, obie jakieś kosmiczne 
Wychodzi coś realistycznego, w maju Skate 3
Jak dla mnie ta gra to będzie jedna wielka klapa. Przereklamowany crap i tyle.
Napisano Sat, 27 Feb 2010 - 23:35
CYTAT(Jacetto888 @ 27.02.2010, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
Wychodzi coś realistycznego, w maju Skate 3
Bo?
Przereklamowana? W okol tej gry nie ma hype. Nie jest przereklamowana i lepiej pomysl za nim napiszesz "crap" lub zapoznaj sie ze znaczeniem tego slowa.
Gra urwie leb swoja efektywnoscia o to sie nie martwie. Disney udowodnil PURE ze potrafi robic super gry.
Napisano Sun, 28 Feb 2010 - 00:16
Założe się że w Blur czy tam Split/second będzie grała amerykańska dzieciarnia ;]. Nie widzę nic fajnego w nielicencjonowanych samochodach, jakichś dopalaczach, rozmytych ekranach, jazdy na jednym kole itd itp etc. Wyjdzie taka casualowa papka dla niedzielnych graczy poniżej 12 roku życia, chociaż może nie mam racji i te gry będą miały coś ciekawego do zaprezentowania, przekonamy się sami. Jak narazie, po trailerach "jestem na nie" 
A co do Pure... Czy ja wiem czy to taka super gierka? Rok po premierze a kosztuje 30 zł w paczce z Lego Batmanem:)
A co do Pure... Czy ja wiem czy to taka super gierka? Rok po premierze a kosztuje 30 zł w paczce z Lego Batmanem:)
Użytkownik Katol edytował ten post Sun, 28 Feb 2010 - 00:19
Napisano Sun, 28 Feb 2010 - 23:02
CYTAT(Katol @ 28.02.2010, 0:16) <{POST_SNAPBACK}>
Założe się że w Blur czy tam Split/second będzie grała amerykańska dzieciarnia ;]. Nie widzę nic fajnego w nielicencjonowanych samochodach, jakichś dopalaczach, rozmytych ekranach, jazdy na jednym kole itd itp etc. Wyjdzie taka casualowa papka dla niedzielnych graczy poniżej 12 roku życia, chociaż może nie mam racji i te gry będą miały coś ciekawego do zaprezentowania, przekonamy się sami. Jak narazie, po trailerach "jestem na nie" 
o co chodzi jak by ?
- czemu akurat dla amerykańskiej dzieciarni?...a Burnout Paradise już nie jest dla dzieciarni? Z opisu co wyjdzie według ciebie idealnie pasuje do NFSS, miała być konkurencja dla fm3 a wyszła casualowa, rozmyta papka z dopalaczami i z bardziej arcade-owym modelem jazdy niż BP.
- w blur będą tylko licencjonowane samochody
- to mają być prawdziwe arcadeowe racery z krwi i kości więc będą dopalacze, bronie itd. od czasów BP nie takiego z samochodami nie wyszło
- a co ma jakość Pure do jego ceny po 1.5roku ? wtf? ta gra była w każdym zestawie x360 premium więc jest tania jak barszcz
@deadfish - SS to wyścigi w których cała gra polega na destrukcji otoczenia np: wieżowca, estakady czy statku w porcie by utrudnić życie przeciwnikom zaś Blur to - wyścigi z licencjonowanymi samochodami w których walimy do innych różnymi broniami/brońmi np: pole elektryczne, rakieta.
nowe screeny, będzie noc! Wygląd tej gry miażdży
http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5234
Użytkownik DeadFish edytował ten post Wed, 24 Mar 2010 - 00:10
Napisano Thu, 11 Mar 2010 - 15:35
Póki to nie będzie trzymało CHOCIAŻ stałych 30 klatek to mogą sobie SplitSecond wsadzić...
Ładna grafa - ok, ale nie kosztem takich dropów animacji (tym bardziej w Burnouto-podobnej grze).
Jeżeli gra nie będzie szarpała - mogę nawet kupić..
Ładna grafa - ok, ale nie kosztem takich dropów animacji (tym bardziej w Burnouto-podobnej grze).
Jeżeli gra nie będzie szarpała - mogę nawet kupić..
Użytkownik Noxx edytował ten post Thu, 11 Mar 2010 - 15:36
Napisano Tue, 23 Mar 2010 - 16:22
Tym bardziej rajcuje to, że samochód może przyjmować na klate tornado, samolot czy wrak statku...
Użytkownik Zebra edytował ten post Tue, 23 Mar 2010 - 16:24

"Sometimes, something good comes out of it. Something you know you wouldn't deserve in a million years."
Napisano Fri, 02 Apr 2010 - 20:08
Split/Second w akcji -> http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7731...nd_w_akcji.html
Napisano Sat, 03 Apr 2010 - 02:53
CYTAT(Florek @ 2.04.2010, 20:20) <{POST_SNAPBACK}>
tego właśnie chciałem... Czekałem na takie video.
Jeszcze któryś powie że to crap?
Jeszcze któryś powie że to crap?
Pierwszy raz zobaczyłem tą grę na oczy po obejrzeniu tego filmiku od DW i ... taka właśnie była moja reakcja.
Może dlatego , że nie lubię samochodówek a już na pewno nie takich...
Napisano Mon, 26 Apr 2010 - 12:13
Demo SPLIT SECOND jeszcze w tym tygodniu:
W najnowszym odcinku podkastu Majora Nelsona pojawił się Nick Baynes, jeden z twórców nadchodzącej produkcji wyścigowej Split/Second: Velocity. Ogłosił on, że jeszcze w tym tygodniu posiadacze konsol Xbox 360 będą mogli ściągnąć z Rynku Xbox Live wersję demonstracyjną jego gry. Usługa Microsoftu ma dostać demko na wyłączność. Niestety nie podano dokładnej daty wrzucenia pliku do sieci. Wiemy jednak, że będziemy mogli sprawdzić trasę znajdującą się na lotnisku, którą prezentowano na pierwszych materiałach z gry. Premiera na Xbox 360, PlayStation 3 oraz PC dokładnie 21 maja.
Źródło: OnlineCenter
W najnowszym odcinku podkastu Majora Nelsona pojawił się Nick Baynes, jeden z twórców nadchodzącej produkcji wyścigowej Split/Second: Velocity. Ogłosił on, że jeszcze w tym tygodniu posiadacze konsol Xbox 360 będą mogli ściągnąć z Rynku Xbox Live wersję demonstracyjną jego gry. Usługa Microsoftu ma dostać demko na wyłączność. Niestety nie podano dokładnej daty wrzucenia pliku do sieci. Wiemy jednak, że będziemy mogli sprawdzić trasę znajdującą się na lotnisku, którą prezentowano na pierwszych materiałach z gry. Premiera na Xbox 360, PlayStation 3 oraz PC dokładnie 21 maja.
Źródło: OnlineCenter

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane