Może konsolka siada? Ewentualnie wyłącz autozapis i autologowanie do serwerów EA.
- (85 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 83
- 84
- 85
FIFA 10/2010 FIFA 10/2010
Napisano Wed, 01 Sep 2010 - 11:18
kasowanie savy zazwyczaj pomaga dlatego warto spróbować...
radzę również unikać przechodzenia z jednego profilu na drugi jesli jesteśmy w menu fify bo to też powoduje błędy...
radzę również unikać przechodzenia z jednego profilu na drugi jesli jesteśmy w menu fify bo to też powoduje błędy...
Napisano Mon, 06 Sep 2010 - 15:12
Zadam jeszcze raz to samo pytanie:
Czy w tej grze jest stadion Square Ground? Sprawdźcie jak możecie, bo mam rozegrane mecze na wszystkich 49 boiskach, ale brakuje mi właśnie tego jednego(Santiago Bernabeu jako DLC nie jest wymagane)
Czego to może być wina?
A, i jeszcze jedno:
Dlaczego w trybie menedżerskim, nie pokazuje mi czemu dany zawodnik nie przeszedł do mnie? To jest w historii negocjacji, na dole
Wcześniej miałem normalnie, a teraz nic nie wiem. I za cholerę nie mogę kupić Naniego
Daje za niego 10mln więcej, pensja 2x wyższa i d**a
Negocjatora mam na 10. Czy może być to wina tego, że gram dopiero pierwszy sezon i nic nie zdobyłem?
Czy w tej grze jest stadion Square Ground? Sprawdźcie jak możecie, bo mam rozegrane mecze na wszystkich 49 boiskach, ale brakuje mi właśnie tego jednego(Santiago Bernabeu jako DLC nie jest wymagane)
Czego to może być wina?
A, i jeszcze jedno:
Dlaczego w trybie menedżerskim, nie pokazuje mi czemu dany zawodnik nie przeszedł do mnie? To jest w historii negocjacji, na dole
Napisano Mon, 06 Sep 2010 - 23:36
Z tym trybem menadzerskim mialem taki sam problem ze czasem nie bylo nic napisane, po tym jak zacinala mi sie gra jak chcialem zagrac na dwoch i usunalem wszystkie savy aby to naprawic naprawil mi sie ten tryb menadzerski, ale teraz mam czasem cos takiego jak np, oferuje tak samo jak ty za naniego za lahma dwa razy wiecej pensji itd, i pierwszo jest napisane ze nie chce grac z tak nie doswiadczonymi graczami. Jak sprawdzam ponownie historie negocjacji to jest napisane ze nie wie czy udaloby mu sie wywalczyc miejsce w pierwszym skladzie. Wydaje mi sie ze ten tryb jest po prostu nie dopracowany :>
Napisano Mon, 29 Nov 2010 - 16:39
Ja zawsze, tylko muszę sprawic sobie zdrapkę. W przeciągu tygodnia powinno to nastąpic
I jeszcze dodam że według mnie FIFA10 jest lepsze od 11 nie mam pojęcia dlaczego tak uważam jednak tak jest. falconjasper napisz jakoś w weekend na PW to pogramy, najlepiej w sobotę.

Incredible is nothing
Udostępnij ten temat:
- (85 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 83
- 84
- 85

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum