XBOX - Online: FIFA 10/2010 - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (85 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

FIFA 10/2010 FIFA 10/2010

Użytkownik jest niedostępny   oceanicon 

• Easy
  • Grupa: Members
  • GamerTag:oceanicon
Najbardziej w 09 wkurzaja mnie spalone, sedzia bardzo czesto puszcza gre (mimo ewidentnego spalonego) jeszcze przez 2-4 sekundy i jest ofsajd, niby to tylko kilka sekund, ale to zwykla strata czasu (i czasami mega wk... akcja, kiedy wydaje nam sie, ze nie bylo ofsajdu, ze sie zmiescilismy i lecimy na wolne pole) wink.gif

Czasami rowniez zdarzaja sie dziwne sytuacje z przywilejem korzysci, wychodzimy na wolne pole a sedzia gwizda i mamy rzut wolny...

Użytkownik oceanicon edytował ten post Sun, 05 Apr 2009 - 21:40

Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   mpluto 

• Poeta po gietach z branży melanży;f
  • Grupa: Przyjaciel Xboxonline
  • GamerTag:7#mpluto#7
Według mnie ten temat jest głupi.Zwykła nabijarka.Zero szczegółów jakiś...do zamknięcia!
Wciąż żywa wersja Core;f ||
Zdala od szpanerstw udoskonalając manewr!
0

Użytkownik jest niedostępny   grusio 

• Easy
  • Interests:Muzyka, xbox, gry komputerowe
  • GamerTag:rusek z polski
1. Przede wszystkim strzały z dystansu - takie bomby, petardy, żeby można było zasadzić w okno, żeby GK nie mial szans.
2. Gra bramkarzy - moim zdaniem dysponują za dużym skillem i czasem nieprawdopodobne strzały wyłapują.
3. Dobitki/główki - fatalne jest to, że nawet jak lekko się uderzy przycisk odpowiedzialny za strzał w momencie główki/dobitki to znaczna część strzałów leci nad bramką.
4. Główki, ale w innym aspekcie. Piła leci idealnie na nogę, naciskasz strzał, spodziewasz się bomby z woleja, a tu co? Piłkarz się pochyla i oddaje śmiesznie słaby strzał z główki. :/

To tak na gorąco.
Z ficzerów pozagameplayowych nie mam próśb.
0

Użytkownik jest niedostępny   pipool 

• Easy
  • GamerTag:pipol7
W Fifie nie ma bomb? Właśnie aż za łatwo walnąć bombę. Po prostu strzelać nie umiesz i tyle.
0

Użytkownik jest niedostępny   raph88 

• Easy
CYTAT(pipool @ 6.04.2009, 8:01) <{POST_SNAPBACK}>
W Fifie nie ma bomb? Właśnie aż za łatwo walnąć bombę. Po prostu strzelać nie umiesz i tyle.

to prawda, dobrym zawodnikiem nie jest problemem uderzyc 'bombe' z dystansu.
Mysle ze chlopakom chodzilo o to ze strzaly nie maja takiej dynamiki i sily jak to w przypadku pesa, gdzie 'bomby' byly lepiej odwzorowane, mialo sie wrazenie ze strzal byl naprawde potezny. MOzliwe ze to dlatego iż sam PES wydaje sie być grą bardziej dynamiczną...
Strzaly z dystansu to jest kwestia nad ktora EA powinna najwiecej popracowac do nastepnej edycji, bo choc strzaly z RB sa swietne, to tak juz bez niego rzadko kiedy korzystam, gdyż są bezużyteczne.
0

Użytkownik jest niedostępny   rayko 

• Easy
ja mam tylko jedno marzenie odnosnie nowej fify - hala.
nawet gdyby byla w formie dlc, to pogralo by sie osiedlowe turnieje na hali jak za starych czasow smile.gif
nRsl
0

Użytkownik jest niedostępny   capone 

• Easy
I opcja treningu, aby poćwiczyć rzuty wolne itd wink.gif
Kliknij jeśli pomogłem, to nic nie kosztuje :>
0

Użytkownik jest niedostępny   Jacetto888 

• BELIEVE
  • Interests:piłka nożna, manutd
  • GamerTag:Jacetto888
CYTAT(capone @ 6.04.2009, 11:16) <{POST_SNAPBACK}>
I opcja treningu, aby poćwiczyć rzuty wolne itd wink.gif

Tak, opcja treningu bardzo by się przydała. Na PC treningi były całkiem fajne mrgreen.gif

Użytkownik Jacetto888 edytował ten post Mon, 06 Apr 2009 - 10:57

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   dirty 

• Easy
kiedyś były tematy o podobnych grach - nie ma zapowiedzi nie piszemy tematu
proste logiczne i bez ciśnień cool.gif
0

Użytkownik jest dostępny   Kettger 

• Wujek Sekretarz
  • GamerTag:Kettger
CYTAT(Jacetto888 @ 6.04.2009, 11:54) <{POST_SNAPBACK}>
Tak, opcja treningu bardzo by się przydała. Na PC treningi były całkiem fajne mrgreen.gif

Fajnie by było, jakby można było się pokiwać np. z kumplem na tej arenie, a nie samemu z bramkarzem. tongue.gif
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Tmekm 

• Easy
  • Interests:Prad :D
  • GamerTag:Marszi
mi starczą w nowej fifie aktualne składy i polska ekstraklasa oraz normalne rozmieszczenie klubow w ligach ...
0

Użytkownik jest niedostępny   pasek23 

• Easy
  • GamerTag:pasu pl
Mi by tylko starczyło zablokowanie rozłączania się przez xbl bo mnie straszna kur%^&a bierze jak wygrywam a tu jakiś ciołek rozłącza się angry.gif
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   mpluto 

• Poeta po gietach z branży melanży;f
  • GamerTag:7#mpluto#7
Nie konieczne blokować to,ale ustawić tak że jak ktoś się rozłącza to tobie przypisuje się zwycięstwo do rankingu
Wciąż żywa wersja Core;f ||
Zdala od szpanerstw udoskonalając manewr!
0

Użytkownik jest niedostępny   pipool 

• Easy
  • GamerTag:pipol7
CYTAT
Nie konieczne blokować to,ale ustawić tak że jak ktoś się rozłącza to tobie przypisuje się zwycięstwo do rankingu

To jest inaczej? Mi przypisuje zwycięstwo..
0

Użytkownik jest niedostępny   Beno 

• Easy
  • GamerTag:Beno92PL
zeby nie bylo glupich fauli np jak lekko podetne to juz faul i gra sie przeciaga a tak by zacieta rywalizacja byla. druga sprawa druzyny i zawodnicy na tym samym poziomie. wqr mnie jak crystyna leci przez pol boiska i nie mozna dogonic i strzela bramke. trzecia sprawa i to bylo by na tyle smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   magic_ 

• Easy
dochodze do takiego wniosku... po co wogole spalone i faule? po co te licencje niech kazdy bedzie lysym no name;d(no bo po co te gwiazdki przy ekipach) po co wogole robic fife 10 skoro mamy fife street ;d tam jest wszystko co wam sie marzy ;]
0

Użytkownik jest niedostępny   raph88 

• Easy
CYTAT(Beno @ 7.04.2009, 15:32) <{POST_SNAPBACK}>
zeby nie bylo glupich fauli np jak lekko podetne to juz faul i gra sie przeciaga a tak by zacieta rywalizacja byla. druga sprawa druzyny i zawodnicy na tym samym poziomie. wqr mnie jak crystyna leci przez pol boiska i nie mozna dogonic i strzela bramke. trzecia sprawa i to bylo by na tyle smile.gif

taki jest cristiano ronaldo. Grunt to go dobrze przypilnować i nie widze sensu by go nerfować, a ludzie ktorzy myślą że wygrają tylko nim mecz, stając naprzeciwko przeciwnika ktory gra troche z głową, srogo się zawiodą.

Zawodnicy z czolowki swiatowej powinni sie wyrozniac swoimi atrybutami i uwazam ze fifa calkiem niezle je odwzorowuje.
0

Użytkownik jest niedostępny   l33t 

• Easy
CYTAT(raph88 @ 8.04.2009, 5:39) <{POST_SNAPBACK}>
taki jest cristiano ronaldo. Grunt to go dobrze przypilnować i nie widze sensu by go nerfować, a ludzie ktorzy myślą że wygrają tylko nim mecz, stając naprzeciwko przeciwnika ktory gra troche z głową, srogo się zawiodą.

Zawodnicy z czolowki swiatowej powinni sie wyrozniac swoimi atrybutami i uwazam ze fifa calkiem niezle je odwzorowuje.

Otóż to! Taki CR jest szybki to fakt, ale da się go wyłączyć z gry, poprzez odpowiednie zestawienie formacji obronnej i, wg mnie, nie ma tu zupełnie czego poprawiać - odwzorowanie czołówki piłkarskiego świata stoi bowiem na bardzo dobrym poziomie.

Ale faktem jest, że chciałoby się aby "petardy" zza 30m były bardziej naturalne - bo jakoś nie odczuwa się w tej edycji siły takich strzałów (a przynajmniej ja mam takie wrażenie...). Swoją drogą, czy nie lepiej prezentowały się tego typu uderzenia w poprzedniej edycji, tj. 08? Bo, o ile mnie pamięć nie zawodzi, jeśli już wyszedł taki konkretny strzał z prostego podbicia, to wówczas jakoś lepiej był ukazany cały lot i szybkość lecącej piłki... Choć mogę się jednak mylić - jeśli tak jest, poprawcie mnie, bowiem poprzedniej FIFY już dość dawno się pozbyłem.

P!

Użytkownik l33t edytował ten post Wed, 08 Apr 2009 - 13:32

0

Użytkownik jest niedostępny   dartpacman 

• Easy
FIFA 08 jest lepsza, grałem w 09 i sprzedałem, bo ile można oglądac takie same bramki.

Ofszem, pilnuje staram się, wracam itp. ale obrońcy zachowują sie jak debile (F09) obracaja sie jak betonowe kloce i spora liczba graczy ma radoche scigając sie ze mną od połowy boiska do bramki w linni prostej.

Dla miłośników takiej gry mam tylko jedna sentencję... Jeżeli podoba ci się takie granie to nie masz pojęcia o piłce nożnej.

Moge przegrać 4-0, ale jak wiem że ktos mnie ograł z głową, a nie kopał na pałe i czekał aż jakiś samograj dogoni piłkę szybciej niż mój klocowaty obrońca.

Oby FIFA 2010 miała więcej wspólnego z 08 niż z jej następczynią.

Użytkownik dartpacman edytował ten post Wed, 08 Apr 2009 - 13:52

0

Użytkownik jest niedostępny   tmsn514 

• Very Easy
  • GamerTag:tmsn514
Dobry bylby trening np. wolnych itd. Przydaloby sie poprawic wracanie bramkarza bo tu jest tak, ze jak przejma pilke na srodku boiska, to bramkarz sobie spaceruje. Tak samo jak jest podanie pod polem karnym, pilka leci 10 cm od rak, a ten se stoi i kwiatki liczy na trawie. I te spoznione zolte kartki.

Użytkownik tmsn514 edytował ten post Thu, 23 Apr 2009 - 19:48

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek
0

Udostępnij ten temat:

• (85 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »