XBOX - Online: Blur - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (7 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Blur Gra twórców serii PGR

Użytkownik jest niedostępny   Ropa 

• Medium
  • Grupa: Members
  • GamerTag:Ropa123
Zależy co kto lubi ale jak ktoś szuka gry podobnej do burnout to zdecydowanie bardziej polecam split/second tam jest rozwałka na torze
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   XMANiAK 

• Juggernaut
Blur jest Mario Kartem badz Sega All Star Racing na nextgeny z prawdziwymi furakami a nie gokartami co nie kazdemu sie podobalo (dziecinna oprawa)
0

Użytkownik jest niedostępny   grzech1991 

• Forumowy wyjadacz
  • GamerTag:grzech1991POL
może do SS się przekonam bo grałem na razie w dema i bety jak pisałem... a z opisów właśnie wynika że SS powinien mi bardziej odpowiadać
Dodaj obrazek
Nie udzielam pomocy na GG i PW! Od tego jest forum! | Pomogłem? Kliknij "+"
0

Użytkownik jest niedostępny   Fajera 

• Weź poczochraj już mój plusz
  • GamerTag:Fajera
Mam nadzieję, że jakiś posiadacz napisze coś o samej rozgrywce,gameplayu,muzyce,grafice itp.
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Ragnall 

• Medium
Co tu pisać.
Ładnie, cośtam gra, jakoś wygląda, samochodziki jakieś są. Wykonanie przyzwoite.
Rozgrywaka jakaś taka.
I cała ta gra taka jest, nijaka, nudna, wtórna. Tory nudne, model jazdy jakiś taki bez frajdy. Może na impreze jak kumple wpadną to można się poszarpać.
Przejechałem 2 wyścigi, wyłączyłem.

Włożyłem split/second "na próbę" i przejechałem pierwszy sezon na złoto. Te gry to różnica klas.
Zapomnieć o blur, brać Splita.
Polska - tu nawet kryzys się nie udał...

Chuck Norris zrobił Pure Platinum na Endless Infinite Climax padem bez baterii.
0

Użytkownik jest niedostępny   milvO 

• Easy
Fajera strone wcześniej napisałem dośc obszernie na temat gry :)
"PEOPLE DON'T FORGET.
NOTHING IS FORGIVEN."
1

• Juggernaut

Zobacz postRagnall, o Thu, 27 May 2010 - 16:19, powiedział:

Co tu pisać.
Ładnie, cośtam gra, jakoś wygląda, samochodziki jakieś są. Wykonanie przyzwoite.
Rozgrywaka jakaś taka.
I cała ta gra taka jest, nijaka, nudna, wtórna. Tory nudne, model jazdy jakiś taki bez frajdy. Może na impreze jak kumple wpadną to można się poszarpać.
Przejechałem 2 wyścigi, wyłączyłem.

Włożyłem split/second "na próbę" i przejechałem pierwszy sezon na złoto. Te gry to różnica klas.
Zapomnieć o blur, brać Splita.

To jest sieciowy racer, zero frajny z 19 botami sterowanymi przez ai. Sam Blur zbiera wysokie oceny, zas sama gra mi sie podoba po filmikach promocyjnych czy recenzji na Gametrailer
0

Użytkownik jest niedostępny   Ragnall 

• Medium
Split też sieciowy, też ma rozwałkę, jednak jedzie się o wiele przyjemniej, walczy się przyjemniej.
Wipeout też polegał na tym samym co Blur, tyle że miał wykręcone trasy, niesamowitą dynamikę, świetny (i trudny) model "jazdy".
W Blurze wszystko jest proste jak konstrukcja gwoździa. Po banalnych trasach ścigamy się kartonowymi samochodzikami, strzelając z jakichś kulek. Na multi można by pograć pewnie dłużej, tak jak napisałem, gierka imprezowa, taki mario kart. Ciężko powiedzieć jak długo bawiłoby to online, ale IMO gra wieje nudą. Po pierwszym wyścigu doświadczyłeś wszystkiego co ma do zaprezentowania.
Polska - tu nawet kryzys się nie udał...

Chuck Norris zrobił Pure Platinum na Endless Infinite Climax padem bez baterii.
0

• Forumowy wyjadacz
jbc to jestem chętny do gry ;)
Dodaj obrazek
0

• Juggernaut

Zobacz postRagnall, o Sat, 29 May 2010 - 07:40, powiedział:

Split też sieciowy, też ma rozwałkę, jednak jedzie się o wiele przyjemniej, walczy się przyjemniej.
Wipeout też polegał na tym samym co Blur, tyle że miał wykręcone trasy, niesamowitą dynamikę, świetny (i trudny) model "jazdy".
W Blurze wszystko jest proste jak konstrukcja gwoździa. Po banalnych trasach ścigamy się kartonowymi samochodzikami, strzelając z jakichś kulek. Na multi można by pograć pewnie dłużej, tak jak napisałem, gierka imprezowa, taki mario kart. Ciężko powiedzieć jak długo bawiłoby to online, ale IMO gra wieje nudą. Po pierwszym wyścigu doświadczyłeś wszystkiego co ma do zaprezentowania.

Powiedz to Forzie, Gridze, Dirtowi, Shiftowi, Midnight Clubowi ze po 1 wyscigu znasz juz wszystko czy kazdej innej sportowce a mimo to wiele osob gra miesiacami w Fife czy inny sport. Rownie dobrze mozna powiedziec o strzelanikach ze po kilku rundach znasz zasady gry zas mecze roznia sie giwerami oraz pozycjami przeciwnikow. Gra nastawiona na rywalizacje jak kazda inna, po jakims czasie sie moze znudzic ale poza graniem online to jest swietny tytul na party - 4 osoby na 1 konsoli
0

• Forumowy wyjadacz
ja trochę w blura pograłem

wrażenia względem bety - poprawili powerupy, usunęli jeden który polegał na wzmocnieniu uderzenia autem o auto w przeciwnika (jak dla mnie super)

Sama gra jest nudnawa.. z botami trasa wygląda zawsze tak samo, natomiast auta wyglądają dobrze, oprawa audio-wizualna też mi odpowiada. Blur przypomina trochę połączenie toon car z PGR. Tytuł zdecydowanie na live albo na split screena ew. do przerwy na godzinkę-dwie po innym tytule, nie dał bym za nią więcej niż 100zł.

// da się zmienić z MPH na KMH?
// jak się udostępnia media dla twittera/facebooka itd.?

Użytkownik grzech1991 edytował ten post Mon, 31 May 2010 - 18:59

Dodaj obrazek
0

• Forumowy wyjadacz
pograłem w grę kilka godzin (około 6h) i całkowicie o niej zmieniłem zdanie...

oprawa audio-wizualna jest OK klimat ala neony - bardzo mi się spodobało

Singiel:
- poziom trudności to tragedia, raz na easy wygram wyścig bez problemu, raz mam problem ze zdobyciem punktów...
- koleś terenówką przyspiesza, jedzie bardzo dużą prędkością i mnie wyprzedza
- normalnym autem nie mogę wygrać wyścigu, biorę terenówkę i wygrywam...
+ wygranie wyścigu zależy w 30% od umiejętności użycia power upów
+ achievementy za określony sposób użycia power upów i ilość
- po wygranym wyścigu gdy chce się powtórzyć nie zapisuje się liczba fanów ale gdy da się kontynuację i odpali jeszcze raz to nie ma problemu...
+ gdy wygramy wyścig na 3 miejscu i powtórzymy go dla lepszego miejsca lub zdobycia określonej ilości fanów poprzedni stan się nie resetuje, może się tylko zwiększyć
- po ruszeniu ze startu z gazem do deski inne auta, tej samej marki, modelu i klasy wyprzedzają mnie

Multi:
- hamburgery jeżdżą cały czas z gazem w podłogę (i pewnie mają prawo jazdy...) cały czas trzymają bandę na zakrętach - gdy ja jadę normalnie czyli hamuję przed zakrętem oni i tak we mnie wjeżdżają i lecę na zewnątrz
+ power upy decydują w dużej mierze o wygraniu wyścigu
+ o wiele bardziej nieprzewidywalne i dynamiczne niż singiel

ogólnie: gra totalny crap - odradzam lepiej zająć się SS

Użytkownik grzech1991 edytował ten post Sat, 05 Jun 2010 - 15:26

Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Tigero 

• Easy
  • GamerTag:Tigero9
Częściowo się z tobą zgodze, ponieważ single jest strasznie nudne i crapowate, a multi to jak wspomniałeś hamburgery jadą na pełnej szybkości i wogóle nie hamują tylko walą w mur lub w innych graczy, a potem mamy po wyścigu tak więc w tej grze prawie wogóle nie liczy się skill tylko fart i power up'y. :)
Dla mnie gra 4/10 szczerze nie polecam i wracam do Forzy ;)
Dodaj obrazek
0

• Forumowy wyjadacz
poza tym np. start wyścigu na multi, ruszam spokojnie do przodu aby się rozpędzić a zaraz po bokach we mnie hamburgerownia wali nie wiadomo po co...
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Tigero 

• Easy
  • GamerTag:Tigero9
Powiem tak to jest typowa gra dla Hamburgerów latasz byle gdzie, strzelasz też byle gdzie i walisz we wszystko co się rusza i 0 skilla potrzeba do tej gry, dlatego jak najbardziej odradzam zakup. Lepiej zainwestujcie w Forze 3 lub coś innego . :)
Dodaj obrazek
0

• Juggernaut
W kazdej grze tak jest ze znajdzie sie banda dzieciakow ktore graja na chama. Kiedys sprobowalem Grida po sieci to glownie wiekszosc osob konczyla wyscig na 1 zakrecie bo sie rozwalali jak w Destraction Derby...

Szkoda ze nie przewidziano modow powerupow dla trybu splitscreen...

Podobnie jest w S/S ze kolesie jezdza tymi slabymi pickupami, wyprzedzaja bez problemu nas czy sa w czolowce a gdy my nimi gramy to jeden blad i ciagle 8 pozycja juz.

Nie rozumiem minusa za poziom trudnosci. Nie da sie zrobic tych bonusowych fanow za 1 razem, raz sie skupisz na bramce by przejechac, innym razem na rozwalce by zebrac te 1500k bo by zajac miejsce miejsce to trzeba nitrosy uaktywniac a beda 1st nie da rady sie walczyc. Czyli trzeba srednio ze 3 razy grac jeden wyscig, czasami 2 (1st i bramki+fani)
Ja glownie sportowymi autkami gralem i wygrywalem bez problemow. Taki dziwny balans ze Ai grajac suvami czy pickami jezdzi szybko a gdy ja siedze za kolkiem Hummera to niska pozycja czy tez stary garbuek ma lepsze przyspieszenie niz jakies nowsze auto z klasy D.

Mi sie gra podoba i to bardzo, podobnie S/S bo ten gatunek czyli wyscigi jest tak oklepany ze mozna zygac juz nim - a tak oni wprowadzili cos nowego
0

Użytkownik jest niedostępny   Lother789 

• Easy
Bardzo lubie serie NFS.Ogólnie za burnoutem nie przepadam.
Split/Second wydaje mi sie być za bardzo rozwałką.
Czy Blur jest dla mnie?oglądając gameplaye gierka mi sie bardzo podobała i troszke przypominała mi klimat nfs.
0

Użytkownik jest niedostępny   Lother789 

• Easy
Czy Blur jest dla mnie?oglądając gameplaye gierka mi sie bardzo podobała i troszke przypominała mi klimat nfs.
0

• Forumowy wyjadacz

Zobacz postLother789, o Sun, 06 Jun 2010 - 23:44, powiedział:

ja burnouta też nie za bardzo lubie, natomiast NFS podobały mi się wszystkie prócz shifta (nie mam zdania, bo nie grałem w niego)

Zobacz postXMANiAK, o Sun, 06 Jun 2010 - 21:34, powiedział:

Nie rozumiem minusa za poziom trudnosci. Nie da sie zrobic tych bonusowych fanow za 1 razem, raz sie skupisz na bramce by przejechac

ja nie miałem problemów z wyścigami tylko z graniem na czas, gdzie jedynym powerupem jest strzelanie... aby uzyskać golda miałem cały czas problem, nawet na easy
Dodaj obrazek
0

• Juggernaut
Strzelanie dosc latwe jest, ja jezdze gripowym autem, gorzej z trialem (zwlaszcza pozniejszymi)
0

Udostępnij ten temat:

• (7 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7