Myślałem że będzie coś leszego, bardziej zwariowane trasy, a tu prosta droga, żadnych wyskoczni, ramp itp.
Blur Gra twórców serii PGR
Napisano Thu, 06 Aug 2009 - 17:42
CYTAT(Zipti @ 31.07.2009, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
...widzialem TRANSIT'a ;d to bedzie totalny, szalony arcade...
tak, zauwazylem fordziaka
nie przesadzajce, po jednym filmiku juz mowią ze beda nudne trasy!
Użytkownik Zipti edytował ten post Thu, 06 Aug 2009 - 17:45
Napisano Thu, 06 Aug 2009 - 17:49
CYTAT(szatek16 @ 6.08.2009, 18:39) <{POST_SNAPBACK}>
Myślałem że będzie coś leszego, bardziej zwariowane trasy, a tu prosta droga, żadnych wyskoczni, ramp itp.
Może jeszcze się coś zmieni ? . tak ogolnie to ma byc jakies demko ? .

Jeżeli pomogłem kliknij -
Napisano Thu, 06 Aug 2009 - 17:54
a co ma sie zmienic? pokazali na razie taki jeden filmik gdzie sie jezdzi prawie caly czas w kółku, to nie znaczy ze nie ma innych, zakreconych tras... pokazali gameplay taki a nie inni... bo nie wierze zeby bizarre creations, skoncentrowalo sie na rozgrywce na takich trasach
to za dobry team developerski, zeby zchrzanic samochodowke (PGR1,2,3,4 to ich zasluga)
Napisano Thu, 06 Aug 2009 - 18:46
CYTAT(malawi @ 6.08.2009, 19:41) <{POST_SNAPBACK}>
Na screenach wyglądało fajnie.
Po obejrzeniu filmików już tak fajnie nie jest.
Oglądając gameplay'a mam wrażenie jakbym widział wipeouta na kółkach:) Kolorowa grafika i takie zbieranie pierdół do koszenie przeciwników jak w wipeout ..hmm sam nie wiem
Po obejrzeniu filmików już tak fajnie nie jest.
Oglądając gameplay'a mam wrażenie jakbym widział wipeouta na kółkach:) Kolorowa grafika i takie zbieranie pierdół do koszenie przeciwników jak w wipeout ..hmm sam nie wiem
Sam już sobie odpowiedziałeś

Jeżeli pomogłem kliknij -
Napisano Thu, 06 Aug 2009 - 20:38
a ja sie ciesze ze ten Blur wyglada tak a nie inaczej
i ze to taka gra, bo w tej chwili samochodowki robia sie nudne, chodzi mi o arcade (bo symulacje maja byc monotonne, taki sport)... a tutaj, prosze
duzo sie dzieje... tak samo jak split/second
mysle ze tej grze bedzie trzeba dac szanse, a potem juz wciągnie!
mam nadzieje ze zapuszcza jakies dobre demko, by mozna bylo sie z tytulem w miare dobrze zapoznac... jezeli ten tytul bedzie dobry, to dobre demko bedzie niezbedne, by przyciagniac sporo ludzi, bo gatunek specyficzny
Napisano Fri, 07 Aug 2009 - 12:31
a mi się podoba blur, jest taki ,,inny'' ma specyficzny styl jak pgr
Zresztą mam sentyment do racerów od bizzare hehe
największym kłopotem dla blur będzie wybicie się bo gra wychodzi w listopadzie a we wrześniu atakuje nas nowy nfs i colin w październiku forza3 i prawdopodobnie jeszcze gt5 w grudniu...cięzko będzie miał blur
największym kłopotem dla blur będzie wybicie się bo gra wychodzi w listopadzie a we wrześniu atakuje nas nowy nfs i colin w październiku forza3 i prawdopodobnie jeszcze gt5 w grudniu...cięzko będzie miał blur
Napisano Fri, 07 Aug 2009 - 13:54
oj... nie wydaje mi sie zeby GT5 zaatakowalo w tym roku... na konferencji SONY, nie bedzie GT5, wiec nie bedzie prawdopodobnie daty premiery tej gry... ale fakt... bedzie forza i nfs na pewno... ale wlasnie blur to zupelnie inny gatunek racer'a, daaawno nie bylo dobrego racer'a w tym stylu. miejmy nadzieje ze bizzare sie postaralo
Napisano Thu, 20 Aug 2009 - 11:12
http://gamersyde.com/stream_blur_gamescom_...y-12441_en.html
nowy gameplay... widze tutaj mieszanine gatunkow
wyglada to na polaczenie FullAuto, NFS, Midnight Club
nowy gameplay... widze tutaj mieszanine gatunkow
Napisano Sat, 22 Aug 2009 - 15:33
Najnowszy gameplay trochę mnie zawiódł - myślałem, że będzie jakaś swoboda jazdy, a tu jak widać baaardzo ograniczone, jak te wyznaczone po mieście pseudo trasy z ostatnich NFS-ów... God damn, chociaż by dali trochę luzu jak przynajmniej we FlatOut! To ja jednak pozostanę napalonym na FM3 + Dirt 2, a jak mi się realizm znudzi, to wrócę do MC L.A....
Obecnie gram: Forza 2, czyli powrót do korzeni X360 :D
W kolejce sobie czekają: NFS Undercover, NFS Carbon & ProStreet, BAJA Edge of Control i Midnight Club L.A.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Auta "wiozą" mnie przez całe życie - pasja, która przyniosła uznanie i przerodziła się w pracę...
www.amerykany.v10.pl
XBOX 360 100% original - bez przeróbek...bez kłopotu!
W kolejce sobie czekają: NFS Undercover, NFS Carbon & ProStreet, BAJA Edge of Control i Midnight Club L.A.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Auta "wiozą" mnie przez całe życie - pasja, która przyniosła uznanie i przerodziła się w pracę...
www.amerykany.v10.pl
Napisano Fri, 28 Aug 2009 - 11:09
Olewanie regulaminu + offtop = 

Napisano Sun, 30 Aug 2009 - 11:24
CYTAT(kantona @ 28.08.2009, 12:09) <{POST_SNAPBACK}>
Gra stała się trochę mniej cukierkowa i więcej "powagi" nabrała, ale dla mnie to i tak za dużo Las Vegas na ekranie (mruga, napierdziela po oczach, auto ledwo widać) - wszystko wygląda jak wypadkowa MC L.A. i NFS Carbon - ja odpadam, miałem chęć, ale dla mnie za dużo tego wszystkiego...
Obecnie gram: Forza 2, czyli powrót do korzeni X360 :D
www.amerykany.v10.pl
www.amerykany.v10.pl
Napisano Mon, 19 Oct 2009 - 14:11
Na gry-online skrobnęli zapowiedź. -> http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=6069
Napisano Thu, 11 Feb 2010 - 16:46
CYTAT
Zgodnie ze wcześniejszymi oczekiwaniami, Blur już wkrótce otrzyma multiplayerowe demko przeznaczone na konsolę Xbox 360. Próbka możliwości produkcji zostanie udostępniona już w marcu, a przynajmniej tak twierdzi prezes Activision, Mike Griffith.
?W marcu planujemy rozpocząć beta testy multiplayera, który umożliwi mediom i konsumentom doznać jak fajny jest ten tryb wieloosobowy i jesteśmy bardzo podekscytowani tym tytułem i wierzymy, że przyniesie nowy poziom doznać, niespotykanych dotąd w grach wyścigowych.? - powiedział Griffith.
Premiera Blur miała odbyć się w zeszłym roku, jednak w ostatecznym rozrachunku została przesunięta na bliżej niesprecyzowany termin w 2010 roku. Według zapewnień prezesa Activision, gra powinna się pojawić w drugim kwartale kalendarzowego roku, czyli spodziewajmy się produkcji nie wcześniej niż w kwietniu. Oby tylko tym razem obyło się bez zbędnych obsuw.
?W marcu planujemy rozpocząć beta testy multiplayera, który umożliwi mediom i konsumentom doznać jak fajny jest ten tryb wieloosobowy i jesteśmy bardzo podekscytowani tym tytułem i wierzymy, że przyniesie nowy poziom doznać, niespotykanych dotąd w grach wyścigowych.? - powiedział Griffith.
Premiera Blur miała odbyć się w zeszłym roku, jednak w ostatecznym rozrachunku została przesunięta na bliżej niesprecyzowany termin w 2010 roku. Według zapewnień prezesa Activision, gra powinna się pojawić w drugim kwartale kalendarzowego roku, czyli spodziewajmy się produkcji nie wcześniej niż w kwietniu. Oby tylko tym razem obyło się bez zbędnych obsuw.
źródło: gamiantor
Użytkownik bushi11 edytował ten post Thu, 11 Feb 2010 - 16:47

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane