XBOX - Online: Blur - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (7 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Blur Gra twórców serii PGR

Użytkownik jest niedostępny   soczek 

• Easy
  • Grupa: Members
Też chwilę pograłem, może być.

Jak ktoś ma kody na 48h - prosiłbym na priv.

Co to ma być, koncert życzeń? - DeadFish
Dodaj obrazek

PS3 Slim 320GB (4.0)
iPad 2 White 3G + WiFi 16GB (5.0.1)
iPhone 4S 16GB White (5.0.1)
0

Użytkownik jest niedostępny   o Revan x 

• Revan
  • GamerTag:o Revan x
pobrałem betę, bardzo fajna gra, opcja z podnoszeniem rożnych ficzerów przypomina Toon Car, ale chyba bardziej czekam na większą rozwałkę w split/second
Dodaj obrazek
CoD4: 55lvl (PC) CoD5: 10th (PC) CoD6:10th (x360) CoD7: 1 CoD8: 7 i rośnie
0

Użytkownik jest niedostępny   bastian09 

• Very Easy
  • GamerTag:bastian0099
E9YX-E73X-2XRX-CEYT
PJR2-YYCJ-NTVY-P4GE
ZRPU-W34Z-N4PD-AZH6

Tokeny ;]
0

Użytkownik jest niedostępny   bushi11 

• CZŁONEK KÓŁKA ADORACJI
  • GamerTag:bushi11
Beta Blur będzie dostępna dla wszystkich od 6 kwietnia...

CYTAT
Because of the overwhelming demand for access to upcoming racer Blur's multiplayer beta, the folks at Bizarre Creations have decided to open the beta to all Xbox 360 users next week.

Speaking with Kotaku during our weekly Kotaku Talk Radio podcast, Bizarre Creations' lead designer Gareth Wilson said the developer ran out of beta keys much faster than anticipated. So the developer decided to transition the closed beta to a free download on Xbox Live Marketplace. The plan is to have the free beta download available by April 6.

"We basically ran out of code, so next week we are going to go live with the whole thing publically so anyone can download it," Wilson said. "We've been sneaking on to see what people think of it and people are really getting into it..."

The Blur Multiplayer Open Beta Demo will give you access to some of the game's multiplayer.

Wilson also explained why the studio decided to only do an Xbox 360 beta and not a Playstation 3 beta.

"Why didn't it come to the PS3? Really because when we were doing the beta it's hard enough to try and get a beta out that doesn't crash every five minutes while trying to finish a full game," Wilson said. "Trying to do that on multiple platforms at once, so trying to do a PS3, Xbox and PC beta release at the same time, it just isn't possible."

Wilson says that's because even though it is a beta, the release has to go through the same rigorous submission process of a game, which takes quite a bit of time and effort.

"It was enough of a distraction doing it for one platform," he said. "For our selfish needs, we only needed it on one platform because all we wanted to do was gather data about how people are using the cars, the power ups, the tracks, and to be honest we can get that data from one platform.

"We just chose Xbox really because it's the platform that, to be straight, has more online users than the PS3."

źródło: kotaku
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Hagop 

• Easy
  • GamerTag:Hag0p
Juz jest demo dostepne dla wszystkich.
0

Użytkownik jest niedostępny   rbej 

• Medium
Taka fajna gra i cisza.
0

Użytkownik jest niedostępny   Cyprees 

• Easy
  • GamerTag:jaszczompx
Fajna, owszem. Ale po 45 minutach jest monotonna i niczego nie oferuje wiecej. Mowie tutaj o spostrzezeniach po demku. Fajnie ze sa wszelkiego typu bronie, ale czy wydalbym 200 PLN na ta gre. Watpie, bo poza levelowanie auta, oraz zrobieniem sobie ustawien z 3 |perkow| to multiplayer nie oferuje nic, co by wciagnelo do samego konca.
0

Użytkownik jest niedostępny   GoltaR 

• Easy
  • GamerTag:GoltaR PL
Model jazdy za nudny, w sumie nie wiadomo czy lepiej zahamować na zakręcie czy przejechać na gazie po bandzie, efekt podobny. Nie wróże tej grze świetlanej przyszłości w dirt2 w mutli jest dużo więcej emocji.
0

Użytkownik jest niedostępny   andryush 

• Medium
  • GamerTag:n/a
Dla mnie królem tego typu gier jest Crash Team Racing z PSX biggrin.gif Najprzyjemniejszy klimat , największy fun. Reszta gier tego typu jest jakaś taka nieudana , a duże , prawdziwe auta strzelające błyskawicami to moim zdaniem całkowite chybiony pomysł.
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   bigdaddy 

• Very Hard
  • GamerTag:bigdaddyyPL
kiedy demo będzie dla silver-owców ?
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   Raito_kun 

• Easy
CYTAT(andryush @ 7.04.2010, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>
Dla mnie królem tego typu gier jest Crash Team Racing z PSX biggrin.gif Najprzyjemniejszy klimat , największy fun. Reszta gier tego typu jest jakaś taka nieudana , a duże , prawdziwe auta strzelające błyskawicami to moim zdaniem całkowite chybiony pomysł.

Zgadzam się andryush.
Już lepiej poczekać na Split/Second, co moim zdaniem wprowadza ciekawsze rzeczy niż Blur.
Taka gra, na nudny wieczór, na multiplayer, nic więcej.
0

Użytkownik jest niedostępny   bigdaddy 

• Very Hard
  • GamerTag:bigdaddyyPL
pograłem i bardzo pozytywne wrażenia biggrin.gif Wciąga jak diabli, grafika ładna a kolorystyka i efekty z nią zawiązane zasługują na wyróżnienie.
To jest jak prawdziwa kontynuacja Wipeouta + CTR czy Mario Kart...czysty fun! Doszedłem do levelu 8 zobaczymy jak będzie dalej.
Dodaj obrazek
0

• CZŁONEK KÓŁKA ADORACJI
Filmik przedstawiający power-upy:

Trailer krótko przedstawiający jak będzie wyglądała kariera:

Dodaj obrazek
0

• CZŁONEK KÓŁKA ADORACJI
Destruction Derby Gameplay:

Street Race Sniping:

Dangerous Drifting Gameplay:
KLIK!
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   XMANiAK 

• Juggernaut
Hehe i znow ci co obwieszczali ze gra bedzie slaba zostali ze tak powien z ownowani podobnie jak przy Split/Second
Oceny
http://www.gameranki...blur/index.html
0

Użytkownik jest niedostępny   Ropa 

• Medium
  • GamerTag:Ropa123
Ja również pograłem i szczerze mówiąc nie przypadła mi do gustu czekałęm na większa demolke tak jak w spilt/second i niestety sie nie doczekałem słabe są te wszystkie power-upy bardzo łatwo jest wygrać wyścig fajny bajer że są prawdziwe marki samochodów. Ale ogólnie zdecydowanie bardziej podobała mi się split/second
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   XMANiAK 

• Juggernaut
Slabe tzn? Glownie cie spowalniaja na chwile by atakujacy mogl cie wyprzedzic, to nie jakis Full Auto
0

Użytkownik jest niedostępny   milvO 

• Easy
No to gratuluje Ci szczerze skilla, jeśli tak łatwo jest Ci wygrywać wyścigi. Ja tez tak myślałem po pierwszych 5-10, teraz, żeby na 3 miejsce się wbić chociaż (zaliczyć event) muszę się nieźle napocić. Ogólnie w porównaniu do Split/Second moim zdaniem gra trudniejsza, trzeba się bardziej wysilić, żeby pozdobywać pierwsze miejsca, co w przypadku tej drugiej nie jest aż tak trudne. Nie widzę również żadnych błędów, grafika jak dla mnie super, lubię klimaty neonów i nocy, choć wyścigi często rozgrywają się również za dnia. Eventy są zróżnicowane - od zwykłego wyścigu z power upami, przez challenge w których przejeżdżamy przez checkpointy dostając dodatkowy czas zbierając również nitro i stopery dające ok. 2 sek, destruction (czy jakoś tak) w którym mając do dyspozycji jedynie 3 strzałowe bolty musimy skasować jak najwięcej samochodów, przy czym za skasowanie każdego dostajemy określony czas na +, do wyścigów 1 na 1 z przedstawicielem (tj bossem) Danej części eventów (ogólnie jest ich 9) dysponują oni takimi samymi samochodami podczas wyścigu, ale po tuningu, przez co juz na starcie odsadzają nas, bo mają o wiele większą prędkość i przyspieszenie. Za wygranie 1 na 1 otrzymujemy samochód pokonanego, ulepszenie dowolnego auta w postaci np. tarczy, albo dodatkowego bolta w power upie i 8 "lights" (normalnie dostajemy 3 za 3 miejsce, 4 za 2gie i 5 za 1sze + za zebranie pkt. fan i fan challenge po 1 - czyli razem 7 do zdobycia). Do tej pory gra 9/10 choć w sumie mógłbym dać 10, bo w swym założeniu jest perfekcyjna.
"PEOPLE DON'T FORGET.
NOTHING IS FORGIVEN."
0

Użytkownik jest niedostępny   Ropa 

• Medium
  • GamerTag:Ropa123
Słabe w sensie że spowalnia Cie na chwile np taka kula czerwona nie wiem jak sie to nazywa jak taką dostaniesz obracasz sie raz w powietrzu tracisz na chwile prędkość po czym spadasz na 4 koła i jedziesz dalej. Mi sie zdecydowanie bardziej podoba rozwałka która jest split/second.
Dodaj obrazek
0

Użytkownik jest niedostępny   grzech1991 

• Forumowy wyjadacz
  • GamerTag:grzech1991POL
ja od początku sądziłem że gry będą porównywalne.. obie mi zbyt do gustu, sądząc po becie/demie to wolę blura
Dodaj obrazek
Nie udzielam pomocy na GG i PW! Od tego jest forum! | Pomogłem? Kliknij "+"
0

Udostępnij ten temat:

• (7 Stron) +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7