Co polecacie ? jakiś konkret :)
Napisano Wed, 21 Apr 2010 - 18:23
forza, def jam fight for NY, Midnight Club 3 dub edition
ostatnia maszyna:
Xbox 1.3, TSOP, RAM 128 MB, HDD 40 Gb, 2 usb / XBMC (sprzedany :().
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obecnie:
Xbox 1.1 Dual TSOP, HDD 80gb, DVD Drive w pełni funkcjonalny LG GDR-8163b, XBMC 30827 - projekt w ciągłej rozbudowie ;p
Na sprzedaż:
zasilacz 1.6
Xbox 1.3, TSOP, RAM 128 MB, HDD 40 Gb, 2 usb / XBMC (sprzedany :().
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obecnie:
Xbox 1.1 Dual TSOP, HDD 80gb, DVD Drive w pełni funkcjonalny LG GDR-8163b, XBMC 30827 - projekt w ciągłej rozbudowie ;p
Na sprzedaż:
zasilacz 1.6
Napisano Wed, 21 Apr 2010 - 18:29
CYTAT(Gregorius @ 21.04.2010, 14:55) <{POST_SNAPBACK}>
się należy
dobrze wiedzieć .. mój fail
Użytkownik liv360 edytował ten post Wed, 21 Apr 2010 - 18:30
Napisano Wed, 28 Apr 2010 - 13:48
Nie lubie tego gatunku gier,wyscigowe są jak dla mnie bardzo denne i jedyna seria z jaką miałem do czynienia to NFS underground. Na poczatku fajna zabawa,ale stopniowo staje sie coraz bardziej nudne. To cos dla pasjonatów tuningu samochodowego.
RTV, AGD, Elektronika
Napisano Wed, 28 Apr 2010 - 16:26
Taki wlasnie jest nfs.
Nie przepadam za ta seria gier, bo malo realistyczna jest i staje sie nudna i monotonna. Warto jedynie zagrac w most wanted ale i to mi sie nudzilo po tygodniu ciaglego grania.
Polecam Ci: Toca Race Driver 2
Wspanialy symulator wyscigow samochodowych !
Nie przepadam za ta seria gier, bo malo realistyczna jest i staje sie nudna i monotonna. Warto jedynie zagrac w most wanted ale i to mi sie nudzilo po tygodniu ciaglego grania.
Polecam Ci: Toca Race Driver 2
Wspanialy symulator wyscigow samochodowych !
Napisano Wed, 28 Apr 2010 - 18:25
od siebie moge dodać Forza Motorsport gra jest dobra, chociaż przez niektórych nazywana monotonną i nudną. Do tego Project Gotham Racing 2 - trasy są boskie jak na gry dla Xbox1
i jeśli kochasz arcade'ówki i podoba Ci się Colin McRae Rally to polecam RallySport Challenge 2
Napisano Sat, 08 May 2010 - 17:58
Buehehe GT1-4 zjada na śniadanie FORZA 1. Odpal sobie GT4 i FM1, a zauważysz różnice w grafice, modelu jazdy i detalach. Oczywiście na korzyść FM1. Nie pisze tego jako fanboj, lecz jako osoba, która do czasu porównania obydwu gier w tym samym czasie myślała tak samo jak Ty
Napisano Sat, 08 May 2010 - 20:01
Na Xbox 1 oczywiście , bo o tych grach w tym dziale rozmawiamy 
Mały dowód na to., że froza jest lepsza
Wybierz sobie Dodge Viper Hennessey do tego trase z długim prostym odcinkiem rozpędź sie ile wejdzie i w momencie wciśnij do spodu hamulec przestaw na boczną kamere i podziwiaj efekt nagrzewania się tarcz hamulcowych
do tego system kolizji i ubywanie benzyny z baku różna od wybranego auta (w dodge szybciej paliwo idzie, niż w takim VW Golf 3). Zakup ta grę jeśli lubisz symulatory wyścigów samochodowych, a przekonasz się o czym mówie 
PS: do tego możliwość grania online poprzez xlink kai - czekam na rywali!
Mały dowód na to., że froza jest lepsza
Wybierz sobie Dodge Viper Hennessey do tego trase z długim prostym odcinkiem rozpędź sie ile wejdzie i w momencie wciśnij do spodu hamulec przestaw na boczną kamere i podziwiaj efekt nagrzewania się tarcz hamulcowych
PS: do tego możliwość grania online poprzez xlink kai - czekam na rywali!
Napisano Sat, 08 May 2010 - 20:23
Dodge Viper pięka bryka, niema jak prawdziwy amerykaniec
. Poszukam może znajdę gdzieś i kupię. A co do GT no to mimo tego, że auta nierozwalają się i niemożna za bardzo tuningować ich wyglądu zewnętrznego zostanie dla mnie jednym z najlepszych symulatorów wyścigów samochodowych (a tak w nawiasie to ToCa też jest niezła)
Użytkownik PaaP edytował ten post Fri, 28 Jan 2011 - 17:58
Napisano Sun, 09 May 2010 - 06:20
FM daje nam odczuć po kilku okrążeniach jak się zachowuje auto przy startych klockach hamulcowych (dłuższe hamowanie) i starte opony (mniejsza przyczepność na zakrętach). Dlatego na Xbox z wyścigów polecam FM jeśli chcecie pograć w dobry symulator, a PGR jeśli lubicie unikatowe i fajne bryki oraz chcecie poszaleć po metropoliach takich jak san francisco, tokyo czy moskwa
Napisano Tue, 25 May 2010 - 17:54

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane