Trials HD
Napisano Wed, 12 Aug 2009 - 17:43
Trochę pograłem i jestem strasznie zadowolony. Elastomania w HD z dobrą fizyką, plus edytor poziomów dający ogromne możliwości. Jeśli ktoś się waha to śmiało polecam zakup
BTW czy plansze tworzone w edytorze będą do ściągnięcia jak w LBP, czy tylko będzie można grac na planszach zrobionych przez znajomych?
Napisano Wed, 12 Aug 2009 - 19:26
CYTAT(bigdaddy @ 12.08.2009, 15:45) <{POST_SNAPBACK}>
ktoś da mini reckę?
ja mam dylemat shadow complex vs trials hd
ja mam dylemat shadow complex vs trials hd
Najlepsza mini-recka
Napisano Wed, 12 Aug 2009 - 21:02
Pograne w demo i......................... naprawdę wciąga i to baaaaaardzo.................kurde przydałyby się punkty.
Grafika świetna.Animacja płynna bez żadnych przycięć.Efekty towarzyszące samej rozgrywce są naprawdę niezłe.
Poprostu stara poczciwa Elastomania w bardzo dobrym nowym wydaniu...Tylko te 1200M$

Grafika świetna.Animacja płynna bez żadnych przycięć.Efekty towarzyszące samej rozgrywce są naprawdę niezłe.
Poprostu stara poczciwa Elastomania w bardzo dobrym nowym wydaniu...Tylko te 1200M$
Napisano Thu, 13 Aug 2009 - 07:18
bigdaddy - warto, bo tam nie ma multi
A do ściągania map (tylko od przyjaciół z listy niestety) golda chyba nie potrzeba.
Ej, jak ktoś z Was ma Trials HD i planuje robić mapki to może pododawajmy siebie do listy znajomych i będziemy się nimi wymieniać?
Ej, jak ktoś z Was ma Trials HD i planuje robić mapki to może pododawajmy siebie do listy znajomych i będziemy się nimi wymieniać?
Użytkownik SzczurekPB edytował ten post Thu, 13 Aug 2009 - 07:23
Napisano Thu, 13 Aug 2009 - 12:57
CYTAT(szczupak01 @ 13.08.2009, 0:49) <{POST_SNAPBACK}>
jak chcesz kupić skoro nie masz xbox live? toć to nawet nie ściagniesz tego 
ja nie ma w ogóle XBL w x360 od pół roku bo coś z mtu mi wyskakuje i tylko co jakiś czas biorę konsolę do plecaka i śmigam do kogoś kto ma normalnego neta żeby zarobić aktualizacje/pobrać jakieś demka filmiki
więc chodzi mi o to czy warto kupić jak ktoś jest offline?, nie mógłbym się dzielić levelami
Napisano Thu, 13 Aug 2009 - 17:58
pogralem dzisiaj w demko....gierka mega wciagajaca. chyba zainwestuje w mspoints na allegro i zakupie sobie tego cukierasa. grafika miodna, podobna do elastomanii ( az mi sie lezka zakrecila jak to zobaczylem haha ). bardzo dobra pozycja arcade !

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane