Trials HD
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 08:54
Tylko na tych plytkach tracisz pare zlotych a nie 50-60 bo ich sprzedac sie nie da jak rowniez wymienic
a wiadomo nikt nie gra w jakas gre wiecznie, kiedy sie znudzi, wyjdzie nowa czesc a my nadal ja mamy
Użytkownik XMANiAK edytował ten post Fri, 14 Aug 2009 - 08:54
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 09:01
CYTAT(lkasprzak @ 14.08.2009, 9:49) <{POST_SNAPBACK}>
Najbardziej miodny Arcade w jakiego grałem
Warto brać - tylko 1200 pkt - na co Wy narzekacie? Za gry na płytach płacimy (część z nas) o wiele więcej.
Ja mam tylko dwa zastrzeżenia do tej gry
1. Trasy na extreme - prawdziwa masakra
2. Dodatkowe trasy można ściągać tylko od znajomych z listy.
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 09:30
CYTAT(XMANiAK @ 14.08.2009, 8:54) <{POST_SNAPBACK}>
Tylko na tych plytkach tracisz pare zlotych a nie 50-60 bo ich sprzedac sie nie da jak rowniez wymienic
a wiadomo nikt nie gra w jakas gre wiecznie, kiedy sie znudzi, wyjdzie nowa czesc a my nadal ja mamy
Nie dramatyzujmy - 1200 pkt to jakieś 40 zł
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 09:41
1600 na allegro jest za ponad 60. Z reszta, nawet gdy gram a triala to moze okazac sie fajna, lecz po pograniu dluzej slaba, mialem tak z FarCry 2 - sprawdzilem na swoim kompie czy fajne,itp pogralem z godzine (pare misji, jezdzenia, zwiedzenie) - spoko gra - kupilem i po 2h mialem gry dosc - wiec ja sobie wymienilem na cos innego. Z reszta mowiono ze gry w postaci elektronicznej beda tansze bo wiele kosztow sie ucina - kosztuja nadal duzo a co sie z tym wiaze sporo kasy idzie dla teog kto ja zrobil. Starsze gry czy remejki powinny byc za 400msp podobnie jak wiekszosc DLC typu jak do COD5 czy Red Faction (800 Lost and Damned) zas gry jak Battlefield, Trials, i wiele innych gierek za 800.
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 10:00
CYTAT(XMANiAK @ 14.08.2009, 10:41) <{POST_SNAPBACK}>
Z reszta mowiono ze gry w postaci elektronicznej beda tansze bo wiele kosztow sie ucina - kosztuja nadal duzo
I będą kosztować dużo bo jak ludzi przyzwyczaili do pewnego poziomu cen to nie będą chcieli z niego zrezygnować. Dystrybutorzy będą więcej zarabiać bo będą sprzedawać bezpośrednio omijając wszystkich handlowców, a klient będzie tracił bo gry nie odsprzeda. Niestety sprzedaż elektroniczna z punktu widzenia klienta nie jest najlepszą opcją chyba że ceny były by faktycznie dużo niższe od sklepowych.
Napisano Sun, 16 Aug 2009 - 17:25
Gra swietna, fizyka prawdziwa, a wspinanie sie sprawia wieeele frajdy 
Mam jednak pytanie: czy ktos z Was przeszedl np. druga trase Extreme, Goin' up? Jest tam pod koniec taka skrzynka pod ktora za cholere nie wiem jak podjechac. Jest to moment zaraz po trzech bombach. Anybody?
GT: sgflt
Mam jednak pytanie: czy ktos z Was przeszedl np. druga trase Extreme, Goin' up? Jest tam pod koniec taka skrzynka pod ktora za cholere nie wiem jak podjechac. Jest to moment zaraz po trzech bombach. Anybody?
GT: sgflt
Napisano Sun, 16 Aug 2009 - 18:46
Gierka ogólnie świetna, chyba zdecyduję się na jej zakup. Mam jednak parę pytań:
- wie ktoś może czy istnieją jakieś inne ewolucje oprócz backflipów i bailoutów ?
- jaki system opracować na skoki narciarskie? Raz udało mi się skoczyć na srebro, ale nie wiem do końca o co w tym chodzi.
Ogólnie gra przypomina trochę Flatouta, pstryka się bardzo fajnie. ;P
- wie ktoś może czy istnieją jakieś inne ewolucje oprócz backflipów i bailoutów ?
- jaki system opracować na skoki narciarskie? Raz udało mi się skoczyć na srebro, ale nie wiem do końca o co w tym chodzi.
Użytkownik Kettger edytował ten post Sun, 16 Aug 2009 - 18:47
Napisano Sun, 16 Aug 2009 - 19:34
CYTAT(Kettger @ 16.08.2009, 19:46) <{POST_SNAPBACK}>
Gierka ogólnie świetna, chyba zdecyduję się na jej zakup. Mam jednak parę pytań:
lewym analogiem ustawiasz kat pod jakim polecisz po nacisnieciu Y.
nRsl
Napisano Sun, 16 Aug 2009 - 20:46
Pograłem chwilkę u kumpla i wrażenia są jak najbardziej pozytywne
Szkoda, że w trialu tryby trudności hard/extreme są zablokowane. "Skoki narciarskie" są przekozackie. Dużą zaletą gry jest też grafika. Nie spodziewałem się po produkcji tego typu takich wrażeń wizualnych. Muzyka nie przeszkadza (nie moje klimaty...). Ogólnie gra warta polecenia (opinia po przetestowaniu wersji trial).
Szkoda, że w trialu tryby trudności hard/extreme są zablokowane. "Skoki narciarskie" są przekozackie. Dużą zaletą gry jest też grafika. Nie spodziewałem się po produkcji tego typu takich wrażeń wizualnych. Muzyka nie przeszkadza (nie moje klimaty...). Ogólnie gra warta polecenia (opinia po przetestowaniu wersji trial).

Zaloguj się

[/url]
Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane