Serwis 4 Player Co-op zamieścił pierwsze informacje na temat kolejnej części przygód słynnej Pani archeolog. Nowy Tomb Raider, nad którym pracuje studio Crystal Dynamice, ma przywrócić blask tej serii. Akcja gry, rozgrywać się będzie na tajemniczej japońskiej wyspie, na której wylądowała młodziutka Lara. Jej głównym zadaniem będzie przetrwanie i znalezienie szybkiego sposobu na powrót do domu. Kolejny Tomb Raider to zupełnie nowa koncepcja. Jednym słowem survival na całego. Będziemy mogli dowolnie eksplorować tajemniczą wyspę, którą podzielono na kilka różniących się od siebie rejonów. Na załączonym obrazku widzimy, że jednym ze sposobów przemieszczania się, będzie jazda konna. Bronie takie jak maczeta czy łuk, pomogą Larze w eliminowaniu wrogów. Muszę przyznać, że kreatury wyglądają jakby ktoś wyciągnął je prosto z jakiegoś japońskiego horroru. Czy zupełnie nowa koncepcja gry się przyjmie? Czy zadowoli starych wyjadaczy i przyciągnie nowych fanów? Nie mam wątpliwości, że Larze przyda się porządny lifting. Myślę, że na Tokio Game Show, gra zostanie oficjalnie zapowiedziana. Czekamy!
By NeoGo
http://www.neogo.pl/images.php?s=newsy&id=16866&f=1
============================================
Hymm powiem szczerze ze przyda sie restart serii...Gra narazie bez podtytulu...
Użytkownik x-ripper edytował ten post Mon, 13 Jul 2009 - 15:37

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane