no rzeczywiscie... Az mi glupio sie zrobilo, ze tego nie zauwazylem :oops:
dziekuje! :wink:
Forza Tuning cz.1
Napisano Sat, 28 May 2005 - 19:13
Taki maly tip, moze nie związany z tematem ale przydatny: stuningujcie sobie na fulla Honde CRX z klasy D - zobaczycie jak Wam bedzie pieknie zapierniczała, Audi TT (dla wielu debest w tym temacie) sie nie umywa!
Napisano Sun, 29 May 2005 - 12:11
CYTAT(BooMFunKeMCi)
ale wtedy twoja CRX jaka ma klase D1 czy A1 :?:
D1, inaczej by nie bylo sensu
CYTAT(wozek)
Hondą CRX stuningowana na fulla nie da sie wogole jezdzic- auto nie lapie przyczepnosci na zadnym biegu 
Zapodaj mi jaki masz corner i rarity - jesli mniej niz odpowiednio 4.7 i 7.3 to nie dokupiles wszystkiego co sie dalo 8) ; mi na takich statsach smiga az milo 8)
Aha, zmiencie tez silnik bo to wazne!
Napisano Sun, 29 May 2005 - 15:06
Sluchajcie ludziska:
Mam Evo VIII i kupilem wszystko co bylo najlepsze i teraz mam auto w klasie S4. Ale chcialbym zeby jeszcze lepiej smigalo. Nie znam sie wogole na silnikach samochodow itp. wiec czy mzoe mi ktos jak idiocie wytlumaczyc co trzeba jak poprzestawiac, zeby szybciej jezdzic?
Mam Evo VIII i kupilem wszystko co bylo najlepsze i teraz mam auto w klasie S4. Ale chcialbym zeby jeszcze lepiej smigalo. Nie znam sie wogole na silnikach samochodow itp. wiec czy mzoe mi ktos jak idiocie wytlumaczyc co trzeba jak poprzestawiac, zeby szybciej jezdzic?
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.
GG: 5285908
GG: 5285908
Napisano Sun, 29 May 2005 - 15:59
Spróbuj np. poprzestawiac biegi w skrzyni biegów, np "piatke" i "szostke" przestaw troche w prawo zeby wchodzily przy wyzszej predkosci (kosztem przyspieszenia ale sorry no bonus). Moze i lamerski to sposob ale sam jeszcze nie zagłębialem sie w te ustawienia, prócz hamulców i wlasnie skrzyni biegów.
[ Dodano: 29-05-05, 17:01 ]
Ale jesli chcesz wykrzesac po prostu większą moc z silnika, to nie da rady, skoro zakupiles juz wszystkie "dopałki" jakie sie dalo.
[ Dodano: 29-05-05, 17:01 ]
Ale jesli chcesz wykrzesac po prostu większą moc z silnika, to nie da rady, skoro zakupiles juz wszystkie "dopałki" jakie sie dalo.
Napisano Sun, 29 May 2005 - 17:05
Zax dokupilem wszystko i stwierdzam ze auto jest kijowe. Naped na przod przy takiej mocy(oczywiscie po swap-ie) powoduje ze auto wylatuje z zakretu, szkoda marnowac kase na tuning CRXa, jesli chcecie pojezdzic to kupujcie czteronapedowke- np Delte Integrale i szalejcie.
Napisano Sun, 29 May 2005 - 18:33
Integrale jest niezla, ale zczaj se czasy wszystkimi furami (TT, CRX, Integrale) na Tsukubie - ja najlepszy mialem jadąc CRXem. Poza tym scigalem sie z zywymi przeciwnikami po Nurburgringu i tez wygralem tą furą.
Napisano Sun, 29 May 2005 - 20:21
Witam
zrobiłem juz 29,8 % gry na razie najbardziej nameczyłem sie Corvetą , strasznie sie prowadzi auto z napedem na tylna oś i z taką wielka mocą , a najlepsze auto ...hm to na razie Audi TT na ful wypasione i poustawiane , w zakretach lata jak na szynach
zrobiłem juz 29,8 % gry na razie najbardziej nameczyłem sie Corvetą , strasznie sie prowadzi auto z napedem na tylna oś i z taką wielka mocą , a najlepsze auto ...hm to na razie Audi TT na ful wypasione i poustawiane , w zakretach lata jak na szynach
xbox 360 slim , LCD Samsung 26" HD ready , amplituner pro logic
.... Fisher jest 5 lat na forum ...
.... Fisher jest 5 lat na forum ...
Napisano Sun, 29 May 2005 - 20:57
CYTAT(wozek)
Zax a nie chodzi Ci o Honde NSX?
Lol, nie
Napisano Sun, 29 May 2005 - 22:19
Ludzie posluchajcie Zax'a bo ma człowiek razje:wink: Honda CRV bierze wszystko co tylko jest dostepne w klasie D1!! A to ze przednio napedowy, ze jest podsterowny. Owszem jest to wada, ale troche treningu, mniej gazu na zakretach a sami zobaczycie ze ta malutka honda detronizuje szystko, poczawszy od Golfa IV przez Delte i na TT'tce konczywszy!! A jezeli nie wierzycie to sami sprawdzcie a od razu zmienicie zdanie... Najleprzym na to dowodem jest to ze najbardziej wyżylowane czasy na Xbox Live w klasie D1 ludziska trzepia wlasnie ta Honda, nie zadna TT tylko tym maleństwem:D Ja wczesniej smigalem VW Corrado (a co!!) przy odrobinie treningu przechodzilem nim wszystko, ale czasow za dobrych nie osiagalem... Potem wzielem Golfa IV i zaczelem katowac Maple Valley Raceway, moje czasy to okoloce 1:42 i za cholere nie moglem zejsc nizej (oczywiscie klasa D1), wzielem taka Honde i juz po godzinie zjechalem na 1:38:122 i widze ze jeszcze moge tu urwac z pol sekundy :twisted: Honda jest the best w D1 i tyle:P
[ Dodano: Nie 29 Maj, 2005 ]
Oczywiscie chodzilo mi caly czas o Honde CRX a nie CRV :mrgreen:
[ Dodano: Nie 29 Maj, 2005 ]
Oczywiscie chodzilo mi caly czas o Honde CRX a nie CRV :mrgreen:
Napisano Mon, 30 May 2005 - 11:16
A tego nie patrzylem :mrgreen: Ale tu sie zgodze ze stwierdzeniem ze ów samochod sie do tego nie nadaje... Juz 300 KM z napedem na przod to lekkie przegiecie... Nie mowiac juz o mocach 400KM i wiecej. Ja go uzywam tylko do D1 i tu sprawdza sie znakomicie8)
Napisano Mon, 30 May 2005 - 12:53
CYTAT(wozek)
Tylko Zax mowi o maksymalnym tuningu, owszem w D1 jezdzi bardzo dobrze ale po tuningu jest juz przegiecie, autem nie da sie sterowac ;p
Niezrozumielismy sie, caly czas prawie o D1

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane