Ja korzystałem tam z ustawek Corvette C6 i powiem, że od razu widać różnice i auto trzyma się jak przyklejone drogi na max tuningu
Pozdrawiam!
Chciałbyś dostać kod ze zdrapkiTrial Live Gold,Microsoft Points lub jakąś gre na Xbox/Xbox 360? A uwierzysz, że możesz je mieć za napisanie kilku postów? Jeśli nie to sprawdź to już dziś!!!
nie umiesz czytać? To jest dział XBOX nie XBOX 360. Dlatego pisz w tamtym dziale.
Chciałbyś dostać kod ze zdrapkiTrial Live Gold,Microsoft Points lub jakąś gre na Xbox/Xbox 360? A uwierzysz, że możesz je mieć za napisanie kilku postów? Jeśli nie to sprawdź to już dziś!!!
wchodzisz w J:\games\ForzaMotorsport\media\Audio\Soundtracks i tu tworzysz własny folder lub wrzucasz do istniejącego (ForzaTunes1) pliki muzyczne w formacie wma. To wszystko
J - partycja dysku na którym znaduje się gra np. E F lub G
Gangztuś, ale po co dodawać soundtrack TYLKO dla Forzy, jak można bezpośrednio dodać dla wszystkich gier? ;*
Wchodzisz w MS Dashboard, audio cd, wkładasz płytę audio (tak, mp3 są nielegalne ) i wybierasz opcję bodajże copy disc.
Jak dla mnie to własna muza dobra jest tylko w ścigałkach. A lubie swój deathmetal jadać Dodge Viperem ulicami Tokyo inne gry mają dobrze dopasowaną muzyke, dlatego nie widze potzreby tego zmieniać