Jak w temacie, podawajcie tytuły w które najprościej Wam poszło ze zdobyciem full GS w danej gierce.
Moje to:
Call of Duty 4: Modern Warfare
Bioshock
Dead Space
Lord of the Rings: Conquest
I w Ojcu Chrzestnym 2, (chociaż że nie mam, bo się zacięło coś z zaliczaniem egzekucji i stanęło na 925/100).
A i jakby coś jak już taki temat istnieje, to sry i można go do kosza, bo kiedyś chyba coś takiego widziałem ale teraz nie mogłem znaleźć.
Najprostsze "calaki" do zdobycia.
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 09:41
CYTAT(XMANiAK @ 14.08.2009, 9:17) <{POST_SNAPBACK}>
Call of Duty 2, 4 i World at War
Moze 2 i 4 nie sa takie trudne i w tydzien spokojnie obydwa da sie zrobic, to 3 i 5 juz takie nie sa. W 5 masz osiagniecie za 10 prestiz(0 punktow) - co prawda wymaga to tylko czasu, ale jednak. Calaki w 3 i 5 sa raczej pracochlonne do osiagniecia... wiem, bo sam sie teraz za nie wzialem.
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 11:46
CYTAT(XMANiAK @ 14.08.2009, 10:22) <{POST_SNAPBACK}>
Podstawowy 1000gs z COD5 ma tylko 2-3 multiplayerowe osiagniecia - 2 po 0 nie wliczaja sie od 1000, mozna bez nich zrobic je
Dla mnie calak to 100% osiagniec w podstawie. Wiec jak ich sie nie ma to nie ma calaka i tyle. Nawet jezeli niektore sa po 0 punktow to nadal sa to osiagniecia. Gdyby chodzilo o zgromadzenie tylko 1000gs to tak mozna by bylo ominac kilka trudnych misji i zrobic kilka prostych osiagniec z map packa.
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 12:23
O jeszcze zapomniałem dodać że Need for Speed: Undercover ma bardzo proste. Kung fu Panda i Lego Indiana Jones też
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 16:35
CYTAT(mikaelAngelo @ 14.08.2009, 11:32) <{POST_SNAPBACK}>
przeciez najprostsze jakie istnieją to avatar;lego indiana; 'fajt najt 3' kung fu pandy i inne tego typu lajtowe gierki.
a wy wyjezdzacie z cod:granades at war , czy cod4 Mile High Club..
a wy wyjezdzacie z cod:granades at war , czy cod4 Mile High Club..
Ja jakoś tego nie potrafię przejść na max poziomie trudności
Łatwy calak:
Fight Night Round 3
The Godfather II
LEGO Indiana Jones
Dash of Destruction
Łatwe 1000GS (ale nie calak z powodu DLC):
Fallout 3 (jest trochę grania, ale jakby nie było to dostajemy acziwa za każdego questa jakiego wykonamy)
FIFA 09
Resident Evil 5 (nie jest zbyt trudny przy wyrzutni rakiet z infinite ammo)
Napisano Fri, 14 Aug 2009 - 17:32
CYTAT(Hagop @ 14.08.2009, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>
Dla mnie calak to 100% osiagniec w podstawie. Wiec jak ich sie nie ma to nie ma calaka i tyle. Nawet jezeli niektore sa po 0 punktow to nadal sa to osiagniecia. Gdyby chodzilo o zgromadzenie tylko 1000gs to tak mozna by bylo ominac kilka trudnych misji i zrobic kilka prostych osiagniec z map packa.
1. konsola zalicza jako gre skonczona gdy jest 1000 - moze byc w osiagniecie po 500 i 20 po 0 to i tak masz calaka
2. podobnie z grami ktore maja DLC - masz 1000 masz calaka
3. w COD5 sa tylko 2 za 0 (prestize) - DLC maja punktowane, ale jak sie nie znasz to nie gadaj wiecej glupot, bo musisz przejsc cala gre na Veteranie a nie jedna mapke
mikaelAngelo - latwy to latwy, a nie uberlatwy jak wszelkie gry na podstawie animacji czy filmow, Hanna Montana czy Noc w Muzeum 2

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane