Tamtego już nie mogę edytować więc musi być PpP...
Kur^$^^ dostanę z tym NHL, drugi raz wyłączyłem grę mając pokazany kalendarz AHL i drugi raz mi się save spier$%^#$. Co to ma być?
Drugi raz taki fajny skład w Chicago, a i nawet Rockford zbudowałem, tylko po to, żeby znowu po kilkunastu/kilkudziesięciu meczach zniknęła mi drużyna Blackhawks, a do dyspozycji mam tylko IceHogs...
Porażka.
Miał ktoś podobny przypadek?
NHL 10 wasze odczucia
Napisano Fri, 19 Feb 2010 - 14:14
CYTAT
dostalem wczoraj nhl10 i jestem zaskoczony smile.gif. ostatnio w nhl gralem bodajze w 98 na psx i wiele sie zmienilo smile.gif ciezko sie gra nie wiem jeszcze dokladnie co sie czym robi hehe
Nie spodziewałeś się chyba, że gra się nie zmieni przez 12 lat? ^^
Użytkownik grusio edytował ten post Fri, 19 Feb 2010 - 14:14
Napisano Fri, 19 Feb 2010 - 16:11
Nhl 10 to obecnie chyba najlepsza symulacja hokeja, oczywiście na ustawieniach hardcore. 
Do poprawy jedynie animacja hokeistów i dodanie lepszej fizyki(także krążka) np. tej od Nhl 2k8 na sliderze simulation.
Do poprawy jedynie animacja hokeistów i dodanie lepszej fizyki(także krążka) np. tej od Nhl 2k8 na sliderze simulation.
"Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę." Eddy Manson
Napisano Fri, 19 Feb 2010 - 16:24
To też zależy na jakim trybie grasz: default, causal, normal, hardkore.
"Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę." Eddy Manson
Napisano Thu, 25 Feb 2010 - 11:14
Przed meczem czy sezonem, taki tryb diametralnie zmienia rozgrywkę, causal jest wiadomo dla kogo, tryb normal wprowadza już trochę więcej realizmu do rozgrywki, jednak wciąż dość łatwo jest rozgrywać krążek itd. Dopiero tryb hardcore przypomina to co oglądamy podczas prawdziwych spotkań, pełen SIM. Polecam też trochę poćwiczyć w practice mode, zagrania które są opisane w instrukcji, w tym trybie trzeba mieć sporo rzeczy opanowane, no i polecam grać na dwóch najwyższych poziomach trudności. Dla mnie więcej póki co najwięcej fun'a dawają ligi europejskie w tej grze niż sama NHL, jest bardziej swojsko.
Użytkownik mnml boy edytował ten post Thu, 25 Feb 2010 - 11:20
Napisano Wed, 10 Mar 2010 - 11:15
CYTAT(SzymekPB @ 6.03.2010, 16:17) <{POST_SNAPBACK}>
Duże pingi przeszkadzają w grze ;(
Takie są realia na konsolach.
Napisano Wed, 10 Mar 2010 - 14:29
CYTAT(lkasprzak @ 10.03.2010, 10:13) <{POST_SNAPBACK}>
Multi sucks??
btw, www.iceishot.pl/xbox - zapraszam do brania udziału w lidze NHL
btw, www.iceishot.pl/xbox - zapraszam do brania udziału w lidze NHL
Mi się multi nie podoba
Napisano Wed, 10 Mar 2010 - 17:11
Ja zagrałem w demo
ha.
Ale EA strasznie się wycwaniło z wersja demonstracyjną , bo pograć dali tylko 1 tercję
Moja odczucia po ograniu dema są jak najbardziej pozytywne. Względem 2008 zmieniło się duuużo. Co prawda gra stała się bardziej powolna , ale stała się również bardziej realistyczna. Zdecydowanie na plus możemy zaliczyć samouczek , który świetnie pokazuje nam co do czego służy (w końcu
). Gra nie jest już tak intuicyjna jak poprzednie odsłony i trzeba się przyłożyć , aby cokolwiek osiągnąć.
Uważam , że ten tytuł może okazać się niezłym kawałkiem hokejowego kodu
Jak stanieje to pewnie kupię
Ale EA strasznie się wycwaniło z wersja demonstracyjną , bo pograć dali tylko 1 tercję
Moja odczucia po ograniu dema są jak najbardziej pozytywne. Względem 2008 zmieniło się duuużo. Co prawda gra stała się bardziej powolna , ale stała się również bardziej realistyczna. Zdecydowanie na plus możemy zaliczyć samouczek , który świetnie pokazuje nam co do czego służy (w końcu
Napisano Wed, 10 Mar 2010 - 17:35
CYTAT(andryush @ 10.03.2010, 17:11) <{POST_SNAPBACK}>
Jak stanieje to pewnie kupię 
Już się okazał
Asaxyi: Chciałoby się

Zaloguj się

Do góry

[/url]

Wróć do góry
Strona główna forum