XBOX - Online: myszka i xbox - XBOX - Online

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

myszka i xbox

Użytkownik jest niedostępny   werwe 

• Very Easy
  • Grupa: Members
CYTAT(evilbzyk @ 12.10.2009, 19:42) <{POST_SNAPBACK}>
Tu link do aukcju allegro biggrin.gif

Napisane jest że działa z grami FPS....

http://allegro.pl/item772036579_maxshooter..._speedlink.html

Sam się zastanawiam czy nie kupić bo nie jest drogo smile.gif

Witam Kupilam mojemu dziecku taki oto speedink i mamy problem bo klawiatura dziala ale mysz niestety NIE (slabo reaguje) Co zrobic albo jaka mysz potrzeba zeby bylo wszystko OK?? Ja mam optyczna sad.gif unsure.gif
werwe
0

Użytkownik jest niedostępny   evilbzyk 

• Easy
  • GamerTag:XRC_Evil_Bzyk_PL
Napisz do Sprzedającego wiadomość z prośbą o pomoc techniczną u uruchomieniu urządzonka...
Może tego speedlinka trzeba zaprogramować do odpowiednioch przycisków klawiatury??

Co do myszki to jest tam regulacja czułości myszy - sprawdź tę opcję i napisz jak tam rezultaty smile.gif
 Pomogłem?? Kliknij "Poleć post" :) 
0

Użytkownik jest niedostępny   Ragnall 

• Medium
Generalnie powszechnie wiadomo że ta przelotka się sprawdza połowicznie:
- doskonale działa jako adapter pada PS2
- dobrze sprawdza się z klawiaturą
- mysz o ile działa to żałośnie

Sam zastanawiałem się nad zakupem tego, z resztą nadal się zastanawiam - jako adapter pada PS2. sowjego czasu poszukałem po necie info o kompatybilności tego urządzenia i jego działaniu. Stąd powyższe punkty.

"My bluetooth wireless kb/mouse kit wasn't supported. Using a basic optical mouse with the adapter was terrible even with the sensitivity cranked. I bought the Logitech G9 just to use with this adapter.. but it wasn't supported directly."
Polska - tu nawet kryzys się nie udał...

Chuck Norris zrobił Pure Platinum na Endless Infinite Climax padem bez baterii.
0

Użytkownik jest niedostępny   werwe 

• Very Easy
CYTAT(evilbzyk @ 27.10.2009, 1:15) <{POST_SNAPBACK}>
Napisz do Sprzedającego wiadomość z prośbą o pomoc techniczną u uruchomieniu urządzonka...
Może tego speedlinka trzeba zaprogramować do odpowiednioch przycisków klawiatury??

Co do myszki to jest tam regulacja czułości myszy - sprawdź tę opcję i napisz jak tam rezultaty smile.gif

Witam a gdzie znajde ta regulacje czulosci myszki? W systemie czy jakims programie? Prosze o odp. smile.gif
werwe
0

Użytkownik jest niedostępny   evilbzyk 

• Easy
  • GamerTag:XRC_Evil_Bzyk_PL
Najlepiej tak jak napisałem: poproś sprzedającego o informacje na temat konfiguracji smile.gif

Znalazłem info na temat podobnego urządzenia smile.gif >> http://hardware.teamxbox.com/articles/xbox...oter-Review/p1/
Poczytaj i sprawdź u siebie smile.gif Z tego co jest napisane to regulacji dokonuje się odpowiednią kombinacją klawiszy klawiatury smile.gif
 Pomogłem?? Kliknij "Poleć post" :) 
0

Użytkownik jest niedostępny   Gangst3r_old 

• Easy
  • Grupa: Guests
  • Interests:xbox, gry, internet i komunikacja, tel. komórkowe (symbian), sprzęt RTV, elektronika, programowanie
  • GamerTag:Gangst3r_PL
moim zdaniem i tak lepiej brać tego Smart Joy Frag ma wbudowaną pamięć z zapisanymi konfiguracjami do większości gier (FPS, FPP, Racing, itp.) a na dodatek posiada wspaniałą kompatybilność z urządzeniami na wejścia PS/2 smile.gif chyba, że komuś zależy na wejściu USB to wtedy speedlink, ale do gier poprzez klawiature i myszke na PS/2 to tylko Smart Joy FRAG biggrin.gif
KONTO NIEAKTYWNE!
NOWE KONTO GANGST3R

Powód: zmiana na nowe konto zostało spowodowane wystąpieniem błędu w skrypcie aktywacji.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1