Użytkownik Wan Zen edytował ten post Sat, 24 Oct 2009 - 14:31
Forza 3 - zdjęcia z photomode.
Napisano Sat, 24 Oct 2009 - 13:56
Widzę, że coraz więcej osób chce się pochwalić swoimi "małymi dziełami sztuki" z photomode. W związku z tym, aby uniknąć sytuacji otwierania się jednej strony głównego wątku o Forzy3 przez wieki z powodu masy zdjęć zakładam ten temat. No i przede wszystkim chyba znacznie wygodniej będzie oglądać fotki, gdy wszystkie będą w jednym miejscu
Także proponuje wszystkie swoje ujęcia wrzucać tutaj.
Napisano Sat, 24 Oct 2009 - 14:19
Pochwale sie co mi sie udało zaznacze ze dopiero zaczynam zabawe z malowaniem:D
Załączone pliki
-
R_line.jpg (66.56K)
Ilość pobrań: 185 -
R_line2.jpg (83.26K)
Ilość pobrań: 210 -
phpThumb_generated_thumbnail.jpeg (104.52K)
Ilość pobrań: 307
Napisano Sat, 24 Oct 2009 - 14:19
mozemy pobawic sie w koncert zyczen? jesli tak to chcialbym zobaczyc czarne Fiorano. IMO najlepsze obecnie z calej stajni rumaków.
Napisano Sat, 24 Oct 2009 - 15:31
@mnml boy
Pierwsze zdjecie bardzo fajne , jednak reszta jak na moj gust jest zbyt kolorowa
@piotrek 54
Zdjecia mozna chyba usunac z poziomu gry , wchodzac w sekcje "moja witryna" , pewnosci jednak nie mam
========
Wrzucam pare swoich starszych i kilka nowosci

Pierwsze zdjecie bardzo fajne , jednak reszta jak na moj gust jest zbyt kolorowa
@piotrek 54
Zdjecia mozna chyba usunac z poziomu gry , wchodzac w sekcje "moja witryna" , pewnosci jednak nie mam
========
Wrzucam pare swoich starszych i kilka nowosci

Napisano Sat, 24 Oct 2009 - 16:53
CYTAT(iRav @ 24.10.2009, 17:47) <{POST_SNAPBACK}>
A ja zapytam tutaj , czy grafika w grze wygląda dokładnie tak jak na tych fotkach?
Głównie chodzi mi o grafikę samochodów.
Głównie chodzi mi o grafikę samochodów.
konsola by nie uciągła jakby tak 400 aut wyglądało

Napisano Sat, 24 Oct 2009 - 16:57
Grafika w grze wygląda tak jak na shotach tylko że w wyścigu nie widać wnętrza w HOD i nie mamy tej 4 krotnie lepszej rozdziałki textur względem FM2. Mamy wnętrza w LOD, reszta modelu samochodu bardzo podobna. Generalnie różnica w gameplayu i replayach między FM2 i FM3 jest większa niż można się było spodziewać. Trasy wyglądają identycznie jak na shootach. Co do shootów z gry, szkoda że jest kompresja, ucieka sporo detali, na Tv-ku zdjęcia wyglądają ze 2 razy lepiej
Jednak to dyskusja do wątku o FM3. TU mają być zdjęcia, filmiki
Jednak to dyskusja do wątku o FM3. TU mają być zdjęcia, filmiki
Użytkownik mnml boy edytował ten post Sat, 24 Oct 2009 - 17:06
"Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę." Eddy Manson
Napisano Sat, 24 Oct 2009 - 19:54
Akurat w drifcie chodzi o finezję, dymu jest dużo ale jak sobie silnik zajedziesz
Podczas poślizgu dymu jet dla mnie ok, ale wiem że mogło by być ciut więcej
"Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę." Eddy Manson

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane