pro-tector, ja sprawe przedstawie ci troche inaczej:
PS3zalety:
- gry (klasyki z nowymi numerkami, sporo exkluziwów ma sie pojawic; w dniu premiery ma byc dostepnych ok 30 tytulów)
- kompatybilnosc wstecz
wady :twisted: :
- to co widziales na E3 to rendery, nie gameplay wiec ja bym sie puki co nie jaral grafika
- data premiery (w japonii) wiosna 2006, europa (??? - byc moze rownoczesnie ?), o polsce nie wspomne :wink:
- cena ( sony chce by na starcie PS3 mial ta sama cene co PS2 na starcie. W polsce to bylo... ile ? 2500pln? juz nie pamietam.. kosmos)
- blue-ray - temat dyskusyjny (poruszony na forum) w piraty nie pograsz... oryginaly moga byc kosztowne ( ale nie musza)
- brak HDD (tak, tak sony do dzisiaj nie zdecydowalo sie czy umiescic twardziela czy nie, bo wiazalo by sie to ze wzrostem ceny

hehe)
X360 zalety:
- premiera w tym roku, cena sugerowana 300$, mysle ze przecietny polak bedzie mogl sobie pozwolic na nia wiosne 2006 ( czyli w okolicach premiery PS3)
- gry ( tez pojawia sie chiciory; w dniu premiery 60 tytulów)
- HDD w standardzie
- naped DVD
- a sprawa z kompatybilnoscia jest raczej przesadzona -
LINK , ma byc :twisted:
wady:
- hmmm... :wink: brak???
To jest moje spojrzenie na temat - nie bede zbieral kasy na konsole do śmierci - poza tym, jak pisalem wczesniej, o PS3 nie wiadomo za wiele, oprucz tego ze promowaly ja fajne rendery na E3 i ma byc lepsza od "xbox'a 1,5"... to dla mnie za malo.
Nie zarzucajcie mi ze wymienilem u PS3 same wady, a u X360 jeno zalety, ale u PS3 nic nie powalilo mnie na kolana ( opeucz rendera z killzone2 :wink: )
moj wybur - XboX 360 of course :mrgreen:
ps. o rewolucji nie wiem za wiele wiec sie nie wypowiem
AHA, NIE PISZ Z WLACZONYM "CAPS-LOCK" nie wiem jak inni, ale nie lubie tego