Przeciez na iX'a tez masz LIVE !! Tylko ze w calosci platny, a przy 360 bedzisz mogl/mogla pogadac z kumplami, a jak chcesz pograc to bez musisz placic... wiec jaka to roznica ?? Bo za bardzo nie rozumiem. A jak chcesz LIVE to i tak zostaja w 100% tylko i wylacznie oryginaly.
Xbox 360, PS3, Wii, czy PC?
Napisano Wed, 15 Jun 2005 - 22:33
ja zdecydowanie wolę kupić PS3, ma o wiele ciekawsze tytuły jak dla mnie, zwisa mi sprzęt, ale chodzi mi tylko o gry, chociaż podoba mi się blue Ray, mam nadzieję że autorzy wykorzystają miejsce
. Xbox jedynka to jakby PC, przyjemnie się na nim gra ale w te same tytuły mogłem i na piecu. Jak mówiłem nastawiam się na PS3, ale i tak kupie obie konsole :mrgreen:
Napisano Thu, 16 Jun 2005 - 23:09
Kazdy kupi to na co bedzie mial ochote. Albo na co uzbiera w odpowiednim czasie.
Nie zgodze sie ze iX to jak PC. Sorry ale w wiele tytulow nie zagrasz na PC...
Adamikos juz dal Ci 3 przyklady. Jesli to tak postrzegasz to jestes w bledzie.
Zeby sie odegrac napisze, ze PS2, PS2.5(slim:D:D), [shadow=red:639591ea14]PS3 i PS4[/shadow:639591ea14] (bedzie) to shit jakich malo !!
Nie zgodze sie ze iX to jak PC. Sorry ale w wiele tytulow nie zagrasz na PC...
Adamikos juz dal Ci 3 przyklady. Jesli to tak postrzegasz to jestes w bledzie.
Zeby sie odegrac napisze, ze PS2, PS2.5(slim:D:D), [shadow=red:639591ea14]PS3 i PS4[/shadow:639591ea14] (bedzie) to shit jakich malo !!
DEnaT -> DenaTUraT -> tytus
Napisano Fri, 17 Jun 2005 - 08:19
A kto w twoje słowa uwierzy że PS2 to shit :mrgreen: , co jak co ale PS2 jak dla mnie jest lepsze od leżącego 10 cm na lewo od mojego PS2 - Xboxa
Gram na X`ie czasami ale nie spędzam tyle czasu co na PS2. O gustach się niby nie dyskutuje bo i tak każdy trzymać będzie swoje własne zdanie i go nie zmieni, a moje jest takie że PS2 jest lepsze i PS3 będzie lepsze, ale...... zwisa mi cała ta walka pomiędzy PS3 a Xbox 360 bo i tak kupie obie, swoją drogą M$ nieźle pomyślał robiąc nazwe 360, jak dla mnie to chwyt dla tych co nie znają konsol :mrgreen: wejdzie ktoś do sklepu i jakby zobaczył PS3 i Xbox2, wiadome jest że wziołby PS3 bo większa cyferka
a takto teraz ma 360 8)
Napisano Fri, 17 Jun 2005 - 13:29
Dokladnie tak uwazam... nie da sie przekonac kogos do swoich racji... w przeciwnym razie byloby to wmuszenie
Ja postrzegam kazdy sprzet sony jako przyslowiowy "shit" -> z takiego wzgledu... ze kazda rzecz jaka nosila znaczek wielkiego "S" rozpadala sie w mgnieniu oka. Na poczatku padl walkmen :arrow: w serwisie jeszcze bardziej go rozje)@@$#, potem TV :arrow: nie dalo sie naprawic... :arrow: na sprzecie muzycznym sie skonczylo.
Od dawna nie kupuje sprzetu sony i jest mi z tym bardzo dobrze. :-)
Ja postrzegam kazdy sprzet sony jako przyslowiowy "shit" -> z takiego wzgledu... ze kazda rzecz jaka nosila znaczek wielkiego "S" rozpadala sie w mgnieniu oka. Na poczatku padl walkmen :arrow: w serwisie jeszcze bardziej go rozje)@@$#, potem TV :arrow: nie dalo sie naprawic... :arrow: na sprzecie muzycznym sie skonczylo.
Od dawna nie kupuje sprzetu sony i jest mi z tym bardzo dobrze. :-)
DEnaT -> DenaTUraT -> tytus
Napisano Fri, 17 Jun 2005 - 22:25
Ja na twoim miejscu PS2 bym tak nie myslal, ze kupie oby dwie, bo ie chce nic krakac - nie wiem czy pracujesz cyz ktos nie utrzymuje, ale gdyby cos sie komus nie daj Boze stalo albo by cie tfu tfu wypieprzyli z pracy, to jzu sobie za abrdzo nie kupisz. Bierz pod uwage przypadki losowe.
A ze PS2 ejst lepsze tez non stop myslalem, ale za kazdym razem jak w cos gram na jakiejs konsoli to mysle, ze ejst lepsze. Np. teraz makaron jest lepszy od xboxa i ps2. Ostatnio xbox krolowal, ale wczesniej go nawet nie zalaczalem, bo katowalem ps2, a jeszcze wczesniej ostro residenta 4 na gacku mecyzlem i inne konsolki w odsatwke.
Tu nie chodzi o konsoel tylko o gry ktore cie do niej przyciagaja.
BTW. Mi tez sie bardziej killzone podba od Halo
.
A ze PS2 ejst lepsze tez non stop myslalem, ale za kazdym razem jak w cos gram na jakiejs konsoli to mysle, ze ejst lepsze. Np. teraz makaron jest lepszy od xboxa i ps2. Ostatnio xbox krolowal, ale wczesniej go nawet nie zalaczalem, bo katowalem ps2, a jeszcze wczesniej ostro residenta 4 na gacku mecyzlem i inne konsolki w odsatwke.
Tu nie chodzi o konsoel tylko o gry ktore cie do niej przyciagaja.
BTW. Mi tez sie bardziej killzone podba od Halo
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.
GG: 5285908
Napisano Tue, 21 Jun 2005 - 21:25
CYTAT(BlackHawk)
psójącą
A co to?
A xbox tez sie psul, zalezy jak sie trafi
Tez stawiam na 360 z kilku powodow.
Napenwo nie kupie revolution, bo to nie dla mnie. Druga sprawa 360 bedzie wczesniej i taniej, wiec jak wyjdzie ps3 to napewno beda jakies promocji, azeby zacheci ludzi do kupa maszynki ms, a nie sony. A trzecia sprawa, ze mam nadzieje, ze undeground bedzie rownie dobry co na jedynce i szbyciej (nie chce czekac 2 lata na dobre xbmc, niech zrobia konwersje
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.
Napisano Thu, 23 Jun 2005 - 03:15
Jak czytam te posty to sorrki ale nie mogę się powstrzymać. :wink:
Co innego może przyciągać do konsoli jak nie gry?Przecież nie gabaryty,kolor czy marka.
Powinniście częściej z domów wychodzić.Normalnie flashback z podstawówki.
Co innego może przyciągać do konsoli jak nie gry?Przecież nie gabaryty,kolor czy marka.
Powinniście częściej z domów wychodzić.Normalnie flashback z podstawówki.
Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego. Pamiętaj - amatorzy
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
Napisano Fri, 24 Jun 2005 - 17:06
Jak adamikos napisał o tych promocjach przy pojawieniu sie ps3 to już wiem kiedy kupie 360

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane