XBOX - Online: Xbox 360, PS3, Wii, czy PC? - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (178 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Xbox 360, PS3, Wii, czy PC?

Użytkownik jest niedostępny   james 

• Very Easy
  • Grupa: Members
ja juz postanowiłem ze kupie xboxa 360 ale poczekam do startu ps3 zeby miec jakies porownanie cenowe i jakosciowe, chociaz uwielbiam gry z psxa takie jak tekken 3, jezeli sie okaze ze na ps3 powstanie wiele sequeli moich ulubionych gier a na xa ich nie bedzie to bede musial ostro pomyslec biggrin.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Piwo 

• Very Easy
mam zamiar kupic pierwsza konsole. zastanwialem sie czy lepiej teraz kupic ps2 albo xboxa, ale po przeczytaniu wszystkich istotnych tematow na tym forum zdecydowalem ze poczekam na nowa wersje konsoli.
wiem, ze kazdy chwali swoje, ale troche zaluje ze uzytkownicy tego forum nie moga sie pokusic o obiektynosc smile.gif zreszta, dokladnie to samo zauwazylem na forum ps :wink: wiec w gruncie rzeczy nie wiem ktora konsola bardziej by mi odpowiadala. pewnie wybiore jednak xbox 360, bo ma byc duzo tanszy (choc to zeryfikuje rynek) oraz z uwagi na gre greg hasting's tournament paintball biggrin.gif (btw, gral moze ktos te gre)
0

Użytkownik jest niedostępny   whitesand 

• Medium
Tewus grał w takie wynalazki. Co zaś do tego że każdy chwali swoje, zweryfikuj zakup konsoli pod względem gier które bardziej ci paszą. I wybierz tą konsolę która takimi tytułami dysponuje.
0

Użytkownik jest niedostępny   Adamikos 

• Very Hard
  • Interests:Konsole, muzyka
Jak chcesz obiektywnie o konsolach to w Hyde-Park masz moj temat w ktorym wymienilem najlepsze hity na PS2 Xboxa i GC. Dalem tez linki do Gamespot z grami, wiec popatrz ktore gry bardziej ci przypasza i kup te konsole smile.gif.
Era Playstation 3 trwa, ale X360 wraca do łask :P.

GG: 5285908
0

Użytkownik jest niedostępny   Florek 

• CZŁONEK KÓŁKA ADORACJI
  • Grupa: Support
  • GamerTag:Florek XO
Revo niema szans według mnie na polu bitwy zostaną ps3 i x360.Revo jest zasasłaby Szefowie niny stawiają na młodych graczy,a sony i microsoft na starszych wyjadaczy i mają racie.Mnie osobiście interesują tylko konsole sony i microsoftu bo są bardziej zaawansowane technolgicznie.Tylko interesuje mnie cena :?: :?: :?:
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
"Gra muzyka, stary dobry Hip-Hop z głośnika
Dziś będę BOGIEM jak PAKTOFONIKA"
0

• Very Hard
No ale na Revo napewno bedzie z 10 hitow ktore beda zabijac grywalnoscia. Nintendo zawsze tak robi smile.gif. Zeby mi ino Residenta nie robili na Revo, bo ich posiekam.

0

Użytkownik jest niedostępny   sakull 

• Easy
  • Interests:konsole, Star Wars, Japonia
Dokładnie tak jak mówi szanowny Adamikos - Big N zawsze miało i mieć będzie oddaną rzeszę fanów, a także niepowtarzalny charakter swoich gierek, dlatego nie bałbym się specjalnie o pozycję Revo na rynku. No a jeśli jeszcze postarają się o exclusive'y formatu Residenta to już w ogóle mogą spać spokojnie.
What the Sith want, they take...
0

Użytkownik jest niedostępny   aple4 

• Medium
  • Interests:konsole i sport
Revo będzie raczej szedł w cieniu tuż za potężnymi X360 i PS3. Po cichutku i pokryjomu nie wchodząc nikomu w drogę. Wydaje mi się, że big N stawia raczej na rynek handheldów bo wie że na rynku dużych zabawek już wiele nie zdziała.
0

Użytkownik jest niedostępny   bebbop 

• Easy
Wedlug mnie gdy wyjdzie REVO na rynek moze byc ciekawie( chodz nie musi). Kiedys byl w sieci wywiad z jakas wazna osobistoscia z wielkiego N (nie pamietam kto to byl) i ow czlowiek wspomnial, ze N zdaje sobie sprawe, ze przegralo ta wojne z innymi konsolami(GC vs reszta swiata) gdyz brakowalo gier pokroku GTA, HALO itp, dlatego na REVO maja sie pojawic podobne tytuly. Jesli to sie spelni to jeszcze sie okaze ze tak naprawde duzo ludzi rzuci sie na REVO, poniewaz dostaniemy kontroler inny niz wszystkie, bedziemy mieli gry takie jak u konkurencji oraz gry posiadajace to cos w sobie, ta magie. Z drugiej strony jak REVO bedzie 2-3 razy mocniejsze od GC ( takie wiesci kraza po sieci) to chyba zbyt duzo ludzi na to nie poleci. Wybiora ja ludzie, dla ktorych nie jest najwazniejsza grafika, a jak wiemy takich ludzi jest coraz mniej.
0

• Very Hard
Ja nowa konsole kupuje ze wzgledu na lepsze gry. Lepsze gry oznaczaja gry glebsze, duzo bardizej rozbudowane no i z lepsza grafika. Po co mam kupowac takiego Revo ktory bedize troszke bardziej rozbudowany niz GC i bede gral teoretycznie dalej w to samo smile.gif.

0

• Medium
Może bardziej rozbudowane ale wtórne. Po co mi coś czego jest lepiej więcej ale ciągle to samo?Nie żebym nagle zmienił zdanie i faworyzował REVO ale niektórzy chcieliby zasmakować nowego podejścia do gier jakie będzie proponować Nintendo.
0

• Very Hard
Niekoniecnzie wtorne. Moze np. nastepne GTA bedzie takie same, ale jednak bedize mialo an yle nowych mozliwosci, ze zapomnisz o SA smile.gif.

0

Użytkownik jest niedostępny   Olszesky 

• Medium
  • Interests:biblioteki, ksiazki, spisy bibliograficzne
ja narazie bardziej przychylam sie do PS3 z jednego powodu - MGS 4:)

odstrasza mnie ten caly nosnik, blue-ray czy inny pierun, z piratami bedzie problem, chociaz jak wyszedl Xbox albo PS2 to tez te dvd mialy byc drogi i w ogole, a jak jest teraz kazdy wie.
0

• Medium
Ja z powodu jednej gry nie kupiłbym konsoli. Wiadomo jaka była sytuacja z MGS 2 Sons of liberty. Niby miał być wielki killer a przez fabularne zawirowania wyszła tylko gra dobra. Ja w ciemno bym nie strzelał.
0

Użytkownik jest niedostępny   wojtek 

• Easy
  • Interests:Patrz na nazwę forum
Tak naprawde wszystko co podaje Sony i Microsoft, mające na celu pokazać która maszyna lepsza - nie jest istotna. Na korzyść Microsoftu są 3 równoległe rdzenie procka, naprawdę obie konsole niczym większym się nie różnią - wszystko w rękach developerów - na obie konsole można zrobić takie same gry (teoretycznie bo w praktyce będą exclusivy). żadna konsola nie jest lepsza - popatrzcie na Playstation 2 i Xboxa - pomimo ogromnej różnicy środowisk obu konsol - powstają na nie takie same gry... Xbox 360 i PS3 są niemal identyczne. Jak ktoś zamiast PS3 kupi szybciej Xbox'a 360 tak naprawde nic nie straci. A sporo zyska ...
0

• Medium
NO takie same na PS i Xboxa to gry nie są (jeżeli miałeś na myśli grafikę bo grywalnościowo nie widać różnicy).
0

• Easy
No chodzi mi właśnie o to że teraz na te platformy gry są niemal identyczne (poza grafiką) a bardzo się różnią. Next geny się mniej różnią więc różnic nie zauważymy. Tu i tu będą rozbudowane FPP z pikną grafiką, potężne RPG, piekne wyścigi. Żadna konsola nie może mieć "piękniejszych" gier. Chyba wiadomo o co mi chodzi a jak nie to sorry - jakoś mnie naszło smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Marco 

• Hard
  • Interests:Historia,konflikty zbrojne,Fotografia
  • GamerTag:julmar75
CYTAT(wojtek)
Chyba wiadomo o co mi chodzi a jak nie to sorry - jakoś mnie naszło smile.gif

Przeczytałem Twój post dwa razy.Może jestem zmęczony, ale nie rozumiem o co Ci chodzi. :roll:
Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego. Pamiętaj - amatorzy
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
0

Użytkownik jest niedostępny   Spear 

• Medium
  • GamerTag:dkAbe
Z Xboxem 360 będzie taka sprawa, że ukaże się już niedługo i to po atrakcyjnej cenie. Sytuacja podobna do DC. Będzie pierwszą konsolą next-gen i mało kto kogo będzie na nią stać powstrzyma się przed kupnem. Świadomość, że już w grudniu można mieć super nowoczesną konsolę z grafą która budzi teraz takie emocje jest conajmniej baaardzo kusząca. A na Sony trzeba będzie jeszcze ponad rok poczekać i będzie dużo droższy (chyba). Kurcze, mam nadzieję że jakoś wytrwam, chociaż im bliżej premiery iXa tym bardziej chce tą konsolę.
0

• Easy
KURS DOLARA - 3,16 - czyżby jakimś cudem można dostać Xboxa 360 za 299 ($) x 3,16 (zł) ??? Jak myślicie? Złoty się umacnia, tylko jak z korzyścią dla nas? smile.gif
Według mnie po najmniejszej linii oporu (wiem że to niemożliwe w praktyce) Xbox360 = 944 zł biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
0

Udostępnij ten temat:

• (178 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostania »