Jestem na dachu stacji TV (wszędzie miny, i w dodatku te dwa szperacze) może ktoś ma jakiś prosty sposób przejście tego bo mnie to już wkurza wystarczy że napiszecie w którą strone lepiej iść (tam gdzie jest ta skrzynia na środku czy czy tam gdzie jest więcej min)
Splinter Cell: PT
Guest_Slavec_*
Napisano Tue, 20 Apr 2004 - 22:19
Siema!!!
Mam problem. Jestem już w ostatniej misji, czyli na lotnisku. Jestem na początku gry, wsiadam do ciężarówki i jadę na parking, włączam podczerwień jest koleś z psem i jeszcze jeden w budce i ten co jest w budce to go widać na różowo. Co tam trzeba zrobić żeby się otworzyły te drzwi co są koło budki?
Mam problem. Jestem już w ostatniej misji, czyli na lotnisku. Jestem na początku gry, wsiadam do ciężarówki i jadę na parking, włączam podczerwień jest koleś z psem i jeszcze jeden w budce i ten co jest w budce to go widać na różowo. Co tam trzeba zrobić żeby się otworzyły te drzwi co są koło budki?
Napisano Tue, 20 Apr 2004 - 23:32
musisz zabijać wszystkich którzy są na czerwono najlepiej najpierw kropnąć psa. Ja teraz utknołem zaraz po wyjściu z szybu windy jest tu paru terrorystów jak jakiegoś kropne włącza się czas gdze się tam trzeba dostać ?? Próbowałem gasić wszystkie światła ale gnoje zaraz włączją noktowizory
Napisano Wed, 21 Apr 2004 - 21:24
Bo skubańce słyszą i aktywują bombę.Jak wyjdzesz z szybu windy skieruj się na prawo i po drabince na platformę nad tobą jest rurka po której przedostaniesz się na drugi
koniec sali.Teraz na dół i troszkę prosto ,po lewej masz ścianę z wnęką tam spokojnie poczekasz na dogodny moment(popatrz przez gogle obadaj teren) i szybko cały czas w prawo aż do drabinek które
doprowadzą Cię na górę.Szybka akcja goście martwi ,biegiem do bomy i...
Dalej już z górki.(szkoda
)
koniec sali.Teraz na dół i troszkę prosto ,po lewej masz ścianę z wnęką tam spokojnie poczekasz na dogodny moment(popatrz przez gogle obadaj teren) i szybko cały czas w prawo aż do drabinek które
doprowadzą Cię na górę.Szybka akcja goście martwi ,biegiem do bomy i...
Dalej już z górki.(szkoda
Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego. Pamiętaj - amatorzy
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
Napisano Thu, 22 Apr 2004 - 12:03
Jak jesteś na pierwszej platformie i podskoczyczysz Sam złapie się rurki.
Przedostań się na drugi koniec i popatrz w górę.Jeden gość kuca(przy ścianie) i coś majstruje
Przedostań się na drugi koniec i popatrz w górę.Jeden gość kuca(przy ścianie) i coś majstruje
Guest_Slavec_*
Napisano Fri, 23 Apr 2004 - 21:52
Utknąłem troche dalej. Jak zabiłem tego koleśia w budce to otworzyłem drzwi, stoi tam taka baba i myje, wchodze do ubikacji tak że mnie nie widzi i tam do szybu, zabijam kolesia który jest na czerwono i ide do następnego pomieszczenia. Tam jest trzech typów na czerwono zabijam wszystkich po koleji tak żeby dwóch innych tego nie widziało, ale kiedy dochodze do drzwi na górze to nie chca cię otworzyć. No i co ja mam tam zrobić. Oczywiscie jestem już w 8 misji, do tej pory wszystko czło jak po maśle, ostatnia misja jest chyba najtrudniejsza.
Napisano Sat, 24 Apr 2004 - 00:34
Nie może zostać ani jeden terrorysta.Zdaje się że pominołeś gościa w pierwszej sali
po wyjściu z szybu.Tam jest biuro a w nim gostek którego masz kropnąć.
po wyjściu z szybu.Tam jest biuro a w nim gostek którego masz kropnąć.
Guest_Slavec_*
Napisano Sat, 24 Apr 2004 - 22:17
Dzięki Marco. Ja ich wszystkich zabijałem, ale paralizatorem, a to trzeba było z ołowiu
. Teraz mam znowu problem nadal w 8 misji przeciez to ostatnia
. Zabijam wszystkich i dochodze tam gdzie są trzy windy i za cholere nie wiem co robić. Te windy powinne się chyba otworzyć, przynajmniej jedna tak myślę
a tu ani jedna się nie otwiera. Jeśli ktoś wie co trzeba zrobić, to bardzo prosze o pomoc, i z góry wielkie dzięki.
Napisano Fri, 30 Apr 2004 - 01:46
Przed pomieszczeniem z windami jest kamera której nie rozwalisz z broni.
Pogaś światła i podejdź do barierki ,przez termogogle popatrz w dół zobaczysz trzech
gości bardziej czerwonych od pozostałych .Automatycznie włonczy się gadka i akcja pójdzie do przodu a ty do windy :wink:
Pogaś światła i podejdź do barierki ,przez termogogle popatrz w dół zobaczysz trzech
gości bardziej czerwonych od pozostałych .Automatycznie włonczy się gadka i akcja pójdzie do przodu a ty do windy :wink:
Napisano Sun, 13 Jun 2004 - 10:34
Od czasu do czasu lubię sobie na chwilę włączyć SC, ale od pewnego czasu wpienia mnie jedna misja. W stacji TV osłaniałem jedną babkę , potem przewodem wentylacyjnym doszłem do pomieszczenia w który leci transmisja (live), i za cholerę nie wiem co tam trzeba zrobić. Pozabijać ich wszystkich, czy co?
Napisano Sun, 13 Jun 2004 - 16:46
Nie jestem pewien czy to ta lokacja.
Tam jest paru gości strażnkiów których trzeba wyeliminować.Jeden gość ten co gada
to Twój cel trzeba go zajść i żywcem skubańca .Doprowadzisz go do drzwi(tych po szybem z którego wyszedłeś) Facet je otworzy i porowadzisz go do helikoptera.Dokładnie nie pamiętam ale chyba jak przejdziesz przez drzwi to w lewo.
Tam jest paru gości strażnkiów których trzeba wyeliminować.Jeden gość ten co gada
to Twój cel trzeba go zajść i żywcem skubańca .Doprowadzisz go do drzwi(tych po szybem z którego wyszedłeś) Facet je otworzy i porowadzisz go do helikoptera.Dokładnie nie pamiętam ale chyba jak przejdziesz przez drzwi to w lewo.
Napisano Sun, 13 Jun 2004 - 18:32
Nie mozesz zabijac sodano, rozwal wszystkich komandosow, przy zyciu zostanie tylko sodano, zeskocz na dol w cien i idz w lewo, zauwazysz goscia w bereciku(pan Sodano we wlasnej osobie), nie zabijaj go (jak grales w jedynke to wiesz czemu:D) tylko strzel airfoil ringiem- na chwile straci orientacje(przytomnosc)- mozesz go wtedy chwycic od tylu
- najpierw oczywiscie musisz podbiec i zaprowadzisz go do helikoptera co zakonczy misje.
Napisano Thu, 12 Aug 2004 - 16:45
5 misja Kundang Camp,Indonesia.Pod koniec misji Sodano nadaje komunikat,jak sobie pójdzie trzeba wejść do salonu i zhakować jego komputer,następnie trzeba wyjść z salonu i obejść wille przejściem po prawej.Wychodzi się z tyłu willi i tam wlaśnie trzeba sie ewakuować przez te drzwi,ale za nimi stoi czterech drabów i wali ciąglym ogniem także jak tylko podejdę do drzwi to po mnie.
nocny żniwiarz
Napisano Thu, 12 Aug 2004 - 16:50
Jak tylko otwierasz drzwi dostajesz komunikat abyś się nieruszał.
Poczekaj moment,(zgaśnie światło) i szybko się chowaj za ścianę.Nimi zajmą się Twoi
koledzy ale możesz im pomóc strzelając do gości z tyłu.Jak już wybijesz ich podejdź
do przodu zobaczysz helikopter i koniec misji.
Poczekaj moment,(zgaśnie światło) i szybko się chowaj za ścianę.Nimi zajmą się Twoi
koledzy ale możesz im pomóc strzelając do gości z tyłu.Jak już wybijesz ich podejdź
do przodu zobaczysz helikopter i koniec misji.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane