XBOX - Online: Splinter Cell: PT - XBOX - Online

Skocz do zawartości

• (3 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Splinter Cell: PT

Użytkownik jest niedostępny   loopguru 

• Easy
  • Grupa: Members
  • Interests:mocna wódka
Kurde ale za scianą za drzwiami czy przed drzwiami?Chowam sie za dzwiami i niema żadnego wsparcia,a te debile stoją normalnie przodem i napieprzaja.Stalem tak ze 20 minut i nic,a tylko sie wychylę i już po mnie.

[ Dodano: Czw 12 Sie, 2004 ]
Wielkie dzięki!!! biggrin.gif W końcu pokapowałem.Człowiek zjeb...po robocie to czasami nie kontaktuje...
nocny żniwiarz
0

Użytkownik jest niedostępny   Linkin 

• Easy
Sorki chłopaki że pytam o takie rzeczy takich kozaków jak wy ale włąśnie dostałem tą grę i nie wiem za diabła w jaki sposób używa się tych dodatkowych gadżetów które są dołączone do karabinu maszynowego, jeśli ktoś mógłby mi pomóc to będę wdzięczny. Bo wybieram rodzaj broni , czyli karabin po tem dodatek , naciskam prawy trigger i nic strzela dalej jak z automatu. Pozdrawiam wszystkich
0

Użytkownik jest niedostępny   Kukles 

• Medium
Nacisnij lewy trigger
If there's any bitches in this room
Then there's somethin I gotta say
For all the fools
Who fell for the first
Girl who comes their way
0

Guest__*

• Grupa: Guests
dzięki Kukles. Takie proste a na to nie wpadłem, chyba już jestem za stary na te gry.
0

• Easy
Mam kolejne pytanko. Jestem w lokacji do której zjeżdżam windą w dół. Wychodzę z windy na 2 piętrze i tam po prawej mam pomieszczenie z apteczką. Gaszę światła, obezwładniam obydwu kolesi którzy są w oświetlonym korytarzu i dopiero wchodzę do pomieszczenia z aparaturą gdzie jest koleś z którym mogę pogadać. Niestety ani w żaden sposób nie mogę go odepchnąć czy nic w tym stylu, a jedynie mogę go obezwładnić za co mam automatycznie koniec misji. Z nim też niewielę zawalczę bo podchodząc z nim do jakichkolwiek drzwi nic się nie dzieje. Pomóżcie co mam dalej robić? nie podchodząc do niego mogę dojść tylko do pozamykanych drzwi i nie mogę wrócić windą na górę. Wnioskuję więc że muszę do niego podejść, ale co dalej ???? Pewnie rozwiązanie problemu jest bajecznie proste jednak nie mogę sobie z Tym poradzić. Proszę o pomoc i pozdrawiam. sad.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   Marco 

• Hard
  • Interests:Historia,konflikty zbrojne,Fotografia
  • GamerTag:julmar75
Nie obezwładniaj go tylko złap gościa za kark ,pogadaj z nim troszkę i doprowadź do komputera przy wielkim oknie.Facet zrobi co trzeba,tylko go nie zabijaj włonczy się alarm
a ty mu powiesz aby go dwołał.Jak to zrobi to wtedy w czapę go :wink:
Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego. Pamiętaj - amatorzy
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
0

• Easy
Dzięki Marco jesteś wielki, pomogłeś mi bardzo, dodatkowo mój błąd polegał na tym iż szedłem z zakładnikiem przodem tzn. z możliwością ostrzeliwania się co uniemożliwia wykonywanie działań. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. S.C.P.T. SPOX biggrin.gif

[ Dodano: Sob 28 Sie, 2004 ]
Niestety znowu stoję, cholera jassna :!: :x , ja już się chyba do tych gier nie nadaję . Problem pojawił się w Stacji TV gdzie mam nie zabijać Sodano i znaleźć Ingrid. Wszystko fajnie tylko dochodzę do momentu na dziedzińcu gdzie burza napie...... jak diabli, obezwładniam pięknie zamaskowanych 2 panów no i właśnie :arrow: horror. Jest przejście, a i owszem , niestety uzbrojone w dwa programowalne na czujkę karabiny i............. stoję. Próbowałem iść z zakładnikiem, nic nie daje, najpierw załatwiają jego potem mnie, próbowałem zgasić światła w całym przejściu tak by mnie nie wykryło. DUPA!! Marco , gdzie jesteś??? :?: :?: Pomocy :!: :!: :!:
0

Użytkownik jest niedostępny   Marco 

• Hard
  • Interests:Historia,konflikty zbrojne,Fotografia
  • GamerTag:julmar75
Poczekaj cos mi tu niepasuje.
Jak jesteś w stacji Tv i masz juz Sadano to trzeba go doprowadzić do Ingrid.
Trzymasz gościa za kark podchodzisz do drzwi z kodem są pod wentylacją z której wyszedłeś.Sadamo otwiera drzwi ,idziesz w lewo pod górę ,nastepne drzwi i już jesteś na dachu gdzie jest Ingrid .Zero oporu o którym napisałeś.
Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego. Pamiętaj - amatorzy
zbudowali arkę, profesjonaliści Titanica...
0

• Easy
http://gry.gery.pl/gry.php?gra=708&wys...ki&strona=7
Zobacz na tą stronkę w razie problemów.
nocny żniwiarz
0

• Easy
Dzięki Ci bardzo. tego mi brakowało. Oczywiście będę się starał używać tego jak najmniej by nie psuć sobie zabawy lecz momentami czuję się jak idiota że nie mogę sobie z czymś poradzić. Jeszcze raz bardzo dziękuję i podrawiam wszystkich. !!!!
0

Guest__*

CYTAT(loopguru)
Kurde ale za scianą za drzwiami czy przed drzwiami?Chowam sie za dzwiami i niema żadnego wsparcia,a te debile stoją normalnie przodem i napieprzaja.Stalem tak ze 20 minut i nic,a tylko sie wychylę i już po mnie.

[ Dodano: Czw 12 Sie, 2004 ]
Wielkie dzięki!!! biggrin.gif W końcu pokapowałem.Człowiek zjeb...po robocie to czasami nie kontaktuje...

Do kurwy nędzy o co tu chodzi, bo nie chce mi się setny raz zaczynać z tego samego miejsca.
0

Guest_gooocio_*

witam,
sorry ze zadam to infantylne pytanie ale jestem na skraju rozstroju nerwowego i mysle ze niedługo wywale ta ger do smieci. jestem... na samym poczatku, jakas misja treningowa - nie zdadza sie z opisem, jade po rurze potem po drugirj wchodze do chaty, otwieram zamek w drzwiach, skacze w dół, ide dalej, dostaje pierwsze amo i ... koniec ni chuchu, nigdzie wejsc nigdzie wskoczyc ! Co jest ? Gdzie isc ? Please help!
0

Guest_gooocio_*

juz jest OK, dałem rade.... smile.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   baro21 

• Very Easy
Moze ktoś mi pomoże smile.gif Jestem w obozie wychodze z chaty musze iść za Sadano i wystrzelic kamerke tylko jak on przejdzie to po lewej stronie są gostkowie i pies zabijam psa przylatuje jeden gostek ogłuszam go drugiego tez zaczynam biegnąć do garażu i MISSION FAILED Sadone poszedl w pi..u :evil: :x :!: HELP - czekam na odpowiedzi :idea:
0

• Easy
Jestem w przedostatniej misji.Na początku - schodzę do kanałów,rozwalam dwóch gostków idę dalej i zaraz wlącza się alarm.Co tam trzeba zrobić?
nocny żniwiarz
0

Użytkownik jest niedostępny   Valefor 

• Easy
  • Interests:Zimny makaron i ziemniaki z olejem
Kufaaa ale z was jełopy i " ZAFODOFCY". Pomyślcie chwilkę czy jak byś był dajmy na to Samem F. to zostawiał byś za sobą ciała na widoku? laugh.gif . Jeśli kogoś zabijecie ,ogłuszycie, lub nie wiem jesteście nekrofilami :shock: ....to po wszytkim chowajcie ciała gdzieś gdzie jest ciemno, wtedy alarm dziwnym trafem napewno was nie zaskoczy w środku misjii laugh.gif .
0

Użytkownik jest niedostępny   BloodyNight 

• Very Easy
Najlepszym moment na strzelenie sticky cam'a jest zaraz po checkpoincie,jak przejdziesz przez ta chatke,od razu schowaj sie po prawej stronie w cieniu,i wystrzel na lewo od sadono,jesli dobrze pamietam to sa tam jakies dywany,mozesz strzelic w nie,albo gdzies w ziemie ale nie za blisko,trudna sprawa,ale do zrobienia :roll: poza tym valefor ma racje,chowajcie ciala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
0

Użytkownik jest niedostępny   na0mi 

• Easy
Mam nadzieje, ze wy mi pomozecie. Sciagnelem juz 2 wersje gry (bardziej rozpowszechniana - 2.90GB, w czesniej 2,73 GB) i za kazdym razem przy embasy po skonczeniu pierwszej "misji"... wchodze na mur obojetnie w jaki sposob i zamiast zaladowac mi nast mape ... gra sie scina na ekranie "loading". To chyba wina konsoli, bo juz nie mozliwe zeby na 2 wersjach bylo to samo. Specjalnie sciagalem inna ver. myslalem ze blad zginie a tu nic :| Pomozcie, bo zaczynam sie irytowac. Dodam jeszcze ze po "zfreezowaniu na loading" konsolce pomaga jedynie restart.

[ Dodano: Pią 18 Lut, 2005 ]
Gry rozpakowuje xISO a przezucam FlashFXP rozpakowane na dysk konsoli.
Nie mialem jeszcze takich problemow z Iso`wkami, wszystkie chodza (ponad 40)...
a tu zonk. DOdam ze ustawienie daty nic nie daje.
0

Użytkownik jest niedostępny   baro21 

• Very Easy
CYTAT
Mam nadzieje, ze wy mi pomozecie. Sciagnelem juz 2 wersje gry (bardziej rozpowszechniana - 2.90GB, w czesniej 2,73 GB) i za kazdym razem przy embasy po skonczeniu pierwszej "misji"... wchodze na mur obojetnie w jaki sposob i zamiast zaladowac mi nast mape ... gra sie scina na ekranie "loading". To chyba wina konsoli, bo juz nie mozliwe zeby na 2 wersjach bylo to samo. Specjalnie sciagalem inna ver. myslalem ze blad zginie a tu nic Pomozcie, bo zaczynam sie irytowac. Dodam jeszcze ze po "zfreezowaniu na loading" konsolce pomaga jedynie restart.

Chyba moge ci pomoc... Jeżeli istnieje jeszcze suprnova.org to ściągnij soba patch'ka do SC:PT wink.gif
0

Użytkownik jest niedostępny   miniroch 

• Ultimate
Niestety suprnova upadła sad.gif
0

Udostępnij ten temat:

• (3 Stron) +
  • 1
  • 2
  • 3