nie kumam już...
to można zainstalować na 9199 ?
czy nie
- (36 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 34
- 35
- 36
FreeBOOT - szansa na homebrew? Features: Updated to kernel 8955 :)
Napisano Mon, 27 Dec 2010 - 19:53
Nie nie można, tylko konsole z dashem 7371 lub niżej, jeżeli chodzi o to że np jest freeboot kinect, to rebooter emuluje nowy dash żeby chodziły najnowsze gry.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Xbox 360 Elite Xenon :D Jtag + 200gb hdd
Xbox 1.3 indBios (tsop flash by Spox_2) 10gb hdd
PS3 Fat YLOD :P
Napisano Sun, 13 Feb 2011 - 11:30
Witam mam taki problem otóż, mam konsole xbox360 wersja xenon odczytałem dwukrotnie nanda niestety podejrzewam że nieprawidłowo wgrałem xbr wgrałem kv i config i konsola po wciśnięciu przycisku wysuwania dvd-romy odpala się xell odczytałem CPU-key a gdy wcisnę Power konsola się odpala ale miga na przemian na czerwono, górne i dolne diody obrazy brak próbowałem różnych kv i config i efekt ten sam wyczytałem że gdy posiada się CPU-key to da się odbudować nanda i teraz moja prośba czy posiada ktoś dobrze sczytany nand i CPU-key do xenona i mógłby mi wysłać był bym bardzo wdzięczny chyba że istnieje inny sposób na naprawę wadliwego nanda z góry dzięki za odpowiedzi
Napisano Wed, 23 Feb 2011 - 12:42
@up
Spróbuj nanieść na obraz xbra kv z obrazu oryginalnego nandu i wgrać to do konsoli.
Później można z obrazu xbr przerobić go na freeboota. Gdzieś na internecie był poradnik po polsku jak przywrócić konsole do życia.
Spróbuj nanieść na obraz xbra kv z obrazu oryginalnego nandu i wgrać to do konsoli.
Później można z obrazu xbr przerobić go na freeboota. Gdzieś na internecie był poradnik po polsku jak przywrócić konsole do życia.
Xbox 360 Elite Xenon :D Jtag + 200gb hdd
Napisano Mon, 29 Aug 2011 - 21:37
Nowy sposób na zrobienie homebrew 
The Xbox 360 reset glitch hack - New Homebrew Hack!
GliGli released a new hack to boot the Xbox360 into XeLL and thus run homebrew software on your console. It's is compatible with ALL dashboard version and ALL Slim and Fat (expect Xenon, Falcon support will follow later) models and is unpatchable via software updates by Microsoft.
http://www.free60.or...set_Glitch_Hack
The Xbox 360 reset glitch hack - New Homebrew Hack!
GliGli released a new hack to boot the Xbox360 into XeLL and thus run homebrew software on your console. It's is compatible with ALL dashboard version and ALL Slim and Fat (expect Xenon, Falcon support will follow later) models and is unpatchable via software updates by Microsoft.
http://www.free60.or...set_Glitch_Hack
Napisano Sun, 02 Oct 2011 - 16:58
krzysiek123k, o Sun, 13 Feb 2011 - 11:30, powiedział:
Witam mam taki problem otóż, mam konsole xbox360 wersja xenon odczytałem dwukrotnie nanda niestety podejrzewam że nieprawidłowo wgrałem xbr wgrałem kv i config i konsola po wciśnięciu przycisku wysuwania dvd-romy odpala się xell odczytałem CPU-key a gdy wcisnę Power konsola się odpala ale miga na przemian na czerwono, górne i dolne diody obrazy brak próbowałem różnych kv i config i efekt ten sam wyczytałem że gdy posiada się CPU-key to da się odbudować nanda i teraz moja prośba czy posiada ktoś dobrze sczytany nand i CPU-key do xenona i mógłby mi wysłać był bym bardzo wdzięczny chyba że istnieje inny sposób na naprawę wadliwego nanda z góry dzięki za odpowiedzi
Choinka to typowy objaw złego kv. Wgraj czysty freeboot, a potem dodaj kv i config.
Udostępnij ten temat:
- (36 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 34
- 35
- 36

Zaloguj się
Dodaj odpowiedź
Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum