Nie zwalajcie tego na bad blocki - flash360 sprawdza je przed flashem i remapuje zeby bylo ok. Druga ciekawostka - koles wzial ode mmnie jaspera 512mb i robil save na pamieci wbudowanej i konsola dalej dziala.
wlasnie sie wysypal jasper 512mb z freeboot - po wlaczeniu czarny ekran, xellous startuje. Wgram xbr z pena.
Dabman, o Wed, 02 Jun 2010 - 21:43, powiedział:
Pierwsze doświadczenia z freeBOOT 0.032 + ToolBox Maker V2
Po wgraniu jest piękny dash 9199, lecz po wylaczeniu konsoli na pare min, ponownym uruchomieniu odpala sie = zero obrazu.
Component i HDMI to samo, efekt jak by kabel AV nie byl podpiety, nawet nie ma sygnalizacji diod, ani rrod.
Jakis pomysl?
Jasper 512MB
EDIT:
Sprawdzilem na drugiej konsoli Jasper 16MB, po wgraniu odrazu, bez odpalenia czar ny ekran = brak sygnalizacji
Tym razm ToolBox Maker V2.4
Po wgraniu jest piękny dash 9199, lecz po wylaczeniu konsoli na pare min, ponownym uruchomieniu odpala sie = zero obrazu.
Component i HDMI to samo, efekt jak by kabel AV nie byl podpiety, nawet nie ma sygnalizacji diod, ani rrod.
Jakis pomysl?
Jasper 512MB
EDIT:
Sprawdzilem na drugiej konsoli Jasper 16MB, po wgraniu odrazu, bez odpalenia czar ny ekran = brak sygnalizacji
Tym razm ToolBox Maker V2.4
no to ja mam to samo. Wgrany XBR z pena i nic. Jak konsolka postoi ze 3 godzinki to sie potem odpali. Jak wystartuje sprobuje wgrac xbr przez flash360.
Użytkownik Dunay edytował ten post Sun, 06 Jun 2010 - 21:35

Zaloguj się
Dodaj odpowiedź

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane