Premierowy zwiastun UFC Undisputed 2010 Exclusive Debut Trailer
UFC Undisputed 2010
Napisano Sun, 13 Dec 2009 - 12:49
Wygląda identyko jak poprzednia część...
http://bielikpl.blogspot.com/ - Uber gameplay :)
Napisano Thu, 17 Dec 2009 - 21:39
Ja pier**** po co mi lepsza grafika, ta w UFC 2009 jest bardzo dobra. Chciałbym żeby było więcej animacji zawodników, żeby były one bardziej płynne. Chcę by mógł załatwić zawodnika KAŻDYM uderzeniem i w KAŻDEJ pozycji + poprawiona detekcja kolizji + nie skryptowane nokauty + poprawione multi(bez lagów i lobby room dla znajomych). Tego wymagam od następcy. Ten dzieci grafiki mnie zaczynają wkurzać. Myślę że fani tej gry się ze mną zgodzą.
"Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę." Eddy Manson
Napisano Thu, 17 Dec 2009 - 23:09
Akurat Fifa to zły przykład, bo wg. mnie lepiej wygląda Euro 08 niż Fifa 09 czy Fifa 2010. Co prawda są pewne różnice na korzyść jednej z stron w pewnych elementach, ale całościowo... 
"Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę." Eddy Manson
Napisano Fri, 18 Dec 2009 - 12:37
CYTAT(mnml boy @ 17.12.2009, 21:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ja pier**** po co mi lepsza grafika, ta w UFC 2009 jest bardzo dobra. Chciałbym żeby było więcej animacji zawodników, żeby były one bardziej płynne. Chcę by mógł załatwić zawodnika KAŻDYM uderzeniem i w KAŻDEJ pozycji + poprawiona detekcja kolizji + nie skryptowane nokauty + poprawione multi(bez lagów i lobby room dla znajomych). Tego wymagam od następcy. Ten dzieci grafiki mnie zaczynają wkurzać. Myślę że fani tej gry się ze mną zgodzą.
Zgadzam się w 100% i mam nadzieje, że właśnie tak będzie
Pozdrawiam
Napisano Sun, 27 Dec 2009 - 17:27
Ojjj nie był bym tego taki pewien. FN4 pod paroma względami przegrywa z UFC 2009 mimo że to dwie różne gry, to jednak parę elementów mają wspólnych. Nie zapominajmy też o tym że ekipa od THQ robią już nie pierwszą grę o tej tematyce więc mają więcej doświadczenia niż panowie z EA. Czas pokaże, chciałbym by obie gry były bardzo dobre. Wtedy lepiej dla Nas.
Napisano Sat, 02 Jan 2010 - 17:51
Doświadczenie dużej roli nie gra jeśli chodzi o sportówki (spójrz na fifę lub pro evo - tendencja spadkowa) a tymbardziej sporty walki - mało mamy tego.. notabene EA więcej ma z bijatykami do czynienia (silnik mają gotowy, hehe) 
Wierzę w EA pomimo wpadki z FNR4 (chociaż to może za mocne określenie).. może zrobi to inny oddział ; p
Wierzę w EA pomimo wpadki z FNR4 (chociaż to może za mocne określenie).. może zrobi to inny oddział ; p
Użytkownik zachukg edytował ten post Sat, 02 Jan 2010 - 17:55
gg: 3290467
Napisano Sat, 02 Jan 2010 - 19:14
Witam wszystkich (pierwszy post)
Gra wygląda dobrze ale w ogóle nie różni się od UFC 2009 które grafike miało niczego sobie .
Myśle że lepiej było by gdyby gra wydawana była raz na jakiś czas np co 2/3 lata. Powody proste
1.Będzie widać w lepszy sposób zmiany (które na pewno były by widoczne)
2.Apetyt rośnie z czasem im dułeż czekamy tym dłużej pogramy
Zobaczymy jak będzie wyglądać gra w dniu premiery
Gra wygląda dobrze ale w ogóle nie różni się od UFC 2009 które grafike miało niczego sobie .
Myśle że lepiej było by gdyby gra wydawana była raz na jakiś czas np co 2/3 lata. Powody proste
1.Będzie widać w lepszy sposób zmiany (które na pewno były by widoczne)
2.Apetyt rośnie z czasem im dułeż czekamy tym dłużej pogramy
Zobaczymy jak będzie wyglądać gra w dniu premiery
Napisano Sat, 02 Jan 2010 - 23:16
do tej pory nie wiem czemu narzekacie na grafikę.
na prawdę taka była zła w poprzedniej części?
jak odpaliłem i zobaczyłem jak po jakimś high kick'u gościowi pękł łuk to mi szczena opadła.
dla mnie ważne żeby poprawili te ciągłe loadingi, bo to mnie głównie od tej gry odrzuciło, oraz animację trochę podszlifowali oraz nokauty co by nie były tak schematyczne. wiadomo, że następca musi się różnić, są różne fora, opinie, które pewnie nie tylko czytają użytkownicy gier, ale i sami producenci i wiedzą co było nie tak.
zmienią kilka rzeczy, głównie tych, o których pisał mnml boy i dla mnie git.
co będzie pierwsze, UFC czy MMA?
na prawdę taka była zła w poprzedniej części?
jak odpaliłem i zobaczyłem jak po jakimś high kick'u gościowi pękł łuk to mi szczena opadła.
dla mnie ważne żeby poprawili te ciągłe loadingi, bo to mnie głównie od tej gry odrzuciło, oraz animację trochę podszlifowali oraz nokauty co by nie były tak schematyczne. wiadomo, że następca musi się różnić, są różne fora, opinie, które pewnie nie tylko czytają użytkownicy gier, ale i sami producenci i wiedzą co było nie tak.
zmienią kilka rzeczy, głównie tych, o których pisał mnml boy i dla mnie git.
co będzie pierwsze, UFC czy MMA?
Napisano Mon, 04 Jan 2010 - 22:13
MMA będzie pierwsze, drugie będzie UFC. Będzie co najmniej dobrze.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane