- (10 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 8
- 9
- 10
UFC Undisputed 2010
Napisano Wed, 23 Jun 2010 - 21:14
a powiedzcie mi prosze jak multiplayer uruchomic ??
1) mam konto GOLD
2) jak chce sie polaczyc wchodzi mi do pobierania jakiegos pliku 108.00kb
nie moge go sciagnac bo nie mam Microsoft Points ?
to zeby odpalic jeszcze potrzebuje punkty ??? jak mozna je zdobyc ???
1) mam konto GOLD
2) jak chce sie polaczyc wchodzi mi do pobierania jakiegos pliku 108.00kb
nie moge go sciagnac bo nie mam Microsoft Points ?
to zeby odpalic jeszcze potrzebuje punkty ??? jak mozna je zdobyc ???
Napisano Wed, 23 Jun 2010 - 22:37
mam nadzieje, że nikt się nie obrazi za re-up postu na który nikt mi nie odpowedział być moze z tego że ktoś pisałem po mnie i już mnie nie zauważono.
A teraz pytanie. Cze jeżeli mam sponsora przykładowo MMA Elite to na spodenki moge doklejać innych sposnsorów czy nie?
I jaka jest najlepsza polityka na sponsorów. Zmieniać często czy ciągle być przy jednym. u MMA Elite mam już 5 gwiazdek i nie wiem czy opłacalne jest zmienianie czy też pozostanie przy jednym i tym samym
A teraz pytanie. Cze jeżeli mam sponsora przykładowo MMA Elite to na spodenki moge doklejać innych sposnsorów czy nie?
I jaka jest najlepsza polityka na sponsorów. Zmieniać często czy ciągle być przy jednym. u MMA Elite mam już 5 gwiazdek i nie wiem czy opłacalne jest zmienianie czy też pozostanie przy jednym i tym samym
Napisano Wed, 23 Jun 2010 - 22:38
Napisano Thu, 24 Jun 2010 - 07:28
michalm2008, o Wed, 23 Jun 2010 - 22:38, powiedział:
wchodze w online w menu gry , nie moge wpisac kodu bo chce sciagnac plik
a jak chce go sciagnac to chce Microsoft Points - ktorych nie mam
Bo on myśli chce chcesz wykupić opcje online za 400 ms points
Ja wpisałem kod w zakładce "Wymień kod" (tam gdzie wymieniasz kod na konto Gold) i wszystko było ok mam nadzieje ze udało mi się pomóc.
p.s.Orientuje się ktoś kiedy można się spodziewać wyjścia patcha ?
Użytkownik wordbatata edytował ten post Thu, 24 Jun 2010 - 07:31
Napisano Sat, 26 Jun 2010 - 21:37
michalm2008, o Wed, 23 Jun 2010 - 22:38, powiedział:
wchodze w online w menu gry , nie moge wpisac kodu bo chce sciagnac plik
Masz nowy egzemplarz czy kupiłeś z drugiej ręki? UFC 2010 już chyba jest w programie przeciw rynkowi wtórnemu. Jeżeli nie jesteś pierwszym właścicielem gry, a poprzednim grał na niej przez internet, to Ty musisz zapłacić "wpisowe" na XBL.
Natomiast jeśli kupiłeś "nówkę sztukę nie śmiganą", to nie wiem
Napisano Sat, 26 Jun 2010 - 22:39
MichalM: dla sprawdzenia tego faktu włącz sobie na chwilę pasek staminy i nawalaj w gościa jak głupi i jak stamina ci spadnie to koleś ledwo co macha łapami i ledwo co chodzi.Tak samo jest jak przyjmiesz dużą ilość ciosów albo jeden mocny.
Użytkownik Fajera1929PL edytował ten post Sat, 26 Jun 2010 - 22:39
Napisano Thu, 22 Jul 2010 - 19:24
Ja to zainteresowałan się grą UFC 2010 poprzeczytaniu tej recenzji: http://stacjakultura...ry,artykul.html ogólnie gra jest spoko, ale ciężko byłoby połapać sie w treningach. Tyytuł bardzo mi się spodobał
Użytkownik lulubel edytował ten post Thu, 22 Jul 2010 - 19:25
Napisano Fri, 03 Sep 2010 - 19:03
Hello, mam MEEEEEGAAAAA prośbę.. Zakupiłem UFC z drugiej ręki i nie mam kodu z tylu instrukcji do gry ON-LINE
. Czy może jest ktoś chętny do udostępnienia tego kodu jeśli nie jest graczem ON-LINE? Bede bardzo wdzięczny, jak coś prosze pisac na priv. pozdrawiam
Napisano Thu, 16 Sep 2010 - 14:32
lol jak czytam te wasze problemy to az mnie krew zalewa.. poczytajcie sobie jakies fora chocby undisputed.pl bo gadacie jakies farmazony ;]
mam ufc 2009 i 2010 i szczerze to 9'ta jest lepsza pod wzgledem wygladu menu/carriery, w 10 jest nasrane tego wszystkiego i trzeba troche sie nameczyc zeby to ogarnac mam nadzieje ze 11 jak wyjdzie to ja bardziej ogarna...
mam ufc 2009 i 2010 i szczerze to 9'ta jest lepsza pod wzgledem wygladu menu/carriery, w 10 jest nasrane tego wszystkiego i trzeba troche sie nameczyc zeby to ogarnac mam nadzieje ze 11 jak wyjdzie to ja bardziej ogarna...
Napisano Sun, 19 Sep 2010 - 12:25
tak dla spamu ;], i tak ogarniam ta gre bardziej niz wiekszosc spamowiczy tutaj bo juz po stronie czytania tego mi sie odechcialo bo casualowe pytania byly.. i jakies glupie bezsensowne wymyslone teorie.
Użytkownik Aeer edytował ten post Sun, 19 Sep 2010 - 12:26
Udostępnij ten temat:
- (10 Stron)
- « Pierwsza
- <
- 8
- 9
- 10

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum