Chłopie zagraj najpierw zanim zaczniesz się wymądrzać jakim to znawcą mma jesteś. To jest gra a nie prawdziwy sport więc bez urazy ale GTFO.
Odgłosy uderzeń w porównaniu z poprzednią częścią zostały tak ściszone że ich praktycznie nie słychać.
Ruchy gałką są podobne do 09 ale teraz zależą jeszcze od kierunku leżenia względem kamery przez co są totalnie nieintuicyjne.
UFC Undisputed 2010
Napisano Fri, 30 Apr 2010 - 18:49
grałem, i mam bardzo mieszane uczucia jest to UFC 2009 z dodatkowymi ciuszkami
.Jak macie UFC 2009 nie kupujcie 2010 bo to ta sama gra. Dla tych co chca pograć w demko muszą wbic na stronke ufc i sie zarejestrować po 1-2godzinach przyjdzie wam kod i go wpisujecie jakbyscie xbox live gold sobie przedłużali
Napisano Fri, 30 Apr 2010 - 19:37
Ok, mam demo. Nowe pozycje w parterze, dzwignie i style walk to na pewno zmieni rozgrywke online, nowi zawodnicy, lepsze menusy i z trailerow wynika, ze kariera ma byc calkiem niezla. Jesli nie bedzie lagow, w co watpie, to gra bedzie mega zajebista, na pewno lepsza od poprzedniczki.
Napisano Fri, 30 Apr 2010 - 21:50
Witam jestem juz po demku i moge powiedziec tak rzeczywiscie uderzen nie slychac 2 zaczynamy gre mankutem to jest chore trzeba przelaczac od razu wczasie walki co do grafiki zadnych zmian moze troche szybciej zeby tylko takie zmiany przez caly rok zal pl teraz wydaje mi sie ze mma moze byc mocniejsza gra bo ufc zmiany dodala takie nowe menu nowi zawodnicy i nowe dzwignie czyli za 6 lat bedzie nowy ring jestem nie milo zaskoczony bo jestem napalecem a tu nic oprocz zdziwienia jakie to ufc 2010 dala zmiany
Napisano Sun, 02 May 2010 - 14:09
Ok wszystko ładnie, pięknie tylko co do cholery stało się z submissionami? Poza flash submission ( tej z szarym ekranem) nie udało mi się wykonać żadnej.Stamina przeciwnika zerowa i nic, dalej dupa.Jedni mówią: Kręcić gałką, niestety nie działa, drudzy mówią ruszać góra-dół, jakby lepiej ale też nie działa, trzeci mówia mashować przyciski, to już kompletnie nie działa.
Pytanie więc mam, czy komuś udało się wykonać submission normalnie, bez nokautu?Jeśli tak, to jaka jest recepta?
Pytanie więc mam, czy komuś udało się wykonać submission normalnie, bez nokautu?Jeśli tak, to jaka jest recepta?
Miejsce na Twoją reklamę ;-)
Napisano Sun, 02 May 2010 - 14:14
Ja wczoraj z kumplem pograłem w demko.Mieliśmy wersję 2009.Kumpel miał opanowane wszystko perfekcyjnie w tamtej części.Robił pełne reversale,submissions itp. itd..
Niestety w nowej części mało zmian poza tym, że całkowicie pozmieniali sterowanie w parterze itp..
Dla mnie za mało na tytuł mianowany nowymi cyframi 2010.Raczej DLC, a nie nowa gra.
Niestety w nowej części mało zmian poza tym, że całkowicie pozmieniali sterowanie w parterze itp..
Dla mnie za mało na tytuł mianowany nowymi cyframi 2010.Raczej DLC, a nie nowa gra.
Napisano Sun, 02 May 2010 - 21:19
PAPIEROWSKI, o Fri, 30 Apr 2010 - 21:50, powiedział:
Witam jestem juz po demku i moge powiedziec tak rzeczywiscie uderzen nie slychac 2 zaczynamy gre mankutem to jest chore trzeba przelaczac od razu wczasie walki co do grafiki zadnych zmian moze troche szybciej zeby tylko takie zmiany przez caly rok zal pl teraz wydaje mi sie ze mma moze byc mocniejsza gra bo ufc zmiany dodala takie nowe menu nowi zawodnicy i nowe dzwignie czyli za 6 lat bedzie nowy ring jestem nie milo zaskoczony bo jestem napalecem a tu nic oprocz zdziwienia jakie to ufc 2010 dala zmiany
Chciałbyś wiele zmian, a ja polecałbym najpierw szybki kurs z interpunkcją. Bo jest takie coś jak kropka i przecinek, bo tego się czytać nie da. Potem proszę zabrać się na granie w gry i pisanie na forach
Wciąż żywa wersja Core;f ||
Zdala od szpanerstw udoskonalając manewr!
Zdala od szpanerstw udoskonalając manewr!
Napisano Sun, 02 May 2010 - 23:31
Napisano Mon, 03 May 2010 - 14:19
Pograłem z moją panną w demko wczoraj przez jakieś 4 godziny. Zaczęło się od zachwytów i bananów na gębach a skończyło się na lekkim uczuciu zawiedzenia. Co nam się podobało - animacja w stójce (moczopijca wreszcie rusza się tak jak w realu), klincze i przejścia między nimi, klatka w końcu bierze udział w walce, walka w stójce i ilośc ciosów oraz sposób ich zadawania, uniki, możliwość znokautowania w każdej pozycji, zawodnicy bjj w końcu mogą też rzucać (suplex itp) z klinczu.. Co sie nie spodobało lub co pozostawiło znak zapytania? Po pierwsze - gdzie podziały się zaawansowane techniki bjj jak rubber guard czy omoplata bądz wstawanie wrestlerami z gardy lub też podnoszenie gościa z gardy i rzucania nim? Gdzie są w stójce superman punche, spinning back fisty lub obrotówki? Dlaczego push kick jest tak słaby i nie robi wrażenia na przecieniku? Gdzie rewersale każdej pozycji? (zrewersować da się już tylko ze trzy pozycje), fajnie że dali włażenie na plecy, klincze przy siatce itp ale gdzie podziało się to co już było? Po co dawać coś zabierając wcześniej coś co już mieliśmy i było dobre? 1+1-1=1 czyli mamy nadal tyle ile mieliśmy. Fajnie że np. full mount jest teraz dopiero jak się wyrwiemy z objęć i musimy do tego jeszcze wychylić lewą (tak, tak) gałkę w bok by się "wspiąć" ale gdzie możliwości rewersalu? Jasne, wiele aspektów w ufc 2009 było zupełnie nierealnych ale to przecież tylko gra a możliwość zrewersowania każdego przejścia dawała kupę pola do popisu i wiele grywalności a tak to jak już jesteśmy w parterze leżąc na plecach to możemy uciec tylko w jeden sposób (odpychanie nogą lub bioder w innej pozycji). Chaotycznie nabazgrałem ale chyba w miarę zrozumiale o co mi chodzi. Reasumując - mam nadzieję że demko jest na maksa okrojone a w pełnej wersji będzie wszystko to co zabrano z poprzedniej edycji. Jeśli nie to będę mega zawiedziony.
Napisano Mon, 03 May 2010 - 15:26
Nieee - jest lepiej z obrażeniami i ich widocznością, np. widać teraz rozkwaszony nos po np. kolanku muay thai albo oczka bardziej puchną a mniej jest rozcięc. Szkoda tylko że cutmani robią nadal tak nieziemską i nierealną robotę w przerwach między walkami - fiołki pod oczami że gałek nie widać, opuchlizna na maksa a po przerwie oko niemal jak nowe...
Maewosh - też czytałem że okroili z wyższych skilli ale to troche dziwne bo np. Shogun robił rubber guard sporo razy w karierze a w demku nie umiem w każdym razie trzymam kciuki żeby to była prawda (na filmiku z początku demka widać jak gsp robi supermana i obrotówkę na przykład) bo jeśli tak to będzie zacnie.
Maewosh - też czytałem że okroili z wyższych skilli ale to troche dziwne bo np. Shogun robił rubber guard sporo razy w karierze a w demku nie umiem w każdym razie trzymam kciuki żeby to była prawda (na filmiku z początku demka widać jak gsp robi supermana i obrotówkę na przykład) bo jeśli tak to będzie zacnie.
Napisano Tue, 04 May 2010 - 13:09
Jestem po demku
dodam ze gierka jest troche żywsza, szybsza co daje dobre wrażenia z rozkwaszania mordek
jestem mile zaskoczony
teraz pozostaje czekać na full version 
jestem fanem tej gry od czasów Dreamcasta
ciekawi mnie tylko co pokaże EA ze swoim MMA
dodam ze gierka jest troche żywsza, szybsza co daje dobre wrażenia z rozkwaszania mordek
jestem mile zaskoczony
jestem fanem tej gry od czasów Dreamcasta
SorX For MY OrT... xD Pierd#lone Xboxy 360 Dawać mi tu Gates'a
__
Nie będziemy tolerować takich sygnatur- To toleruj to -> ,,l,,
__
Nie będziemy tolerować takich sygnatur- To toleruj to -> ,,l,,

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie