Strona 1 z 1
NBA 2k10 najlepsza koszykówka na X-a
Napisano Sat, 19 Dec 2009 - 14:23
O dziwo wciąż nie ma tematu o najlepszej koszykówce na konsole. Gra w to ktoś w ogóle
? Ja wczoraj kupiłem i mam sporę trudności, ale NBA 2k nigdy dla mnie nie należały do łatwych
W trybie 'my player' praktycznie nie mogę się wybić ponad ocenę B- nie rozumiem kwestii podań, albo AI jest bardzo słabe. wychodzę na idealną pozycje (sam na sam z koszem) i wciskam prośbę o podanie. Nie dostaje podania(mimo, że było łatwe do wykonania i nie było przeciwnika na drodze) i dostaje negatywną ocenę za "bad positioning"...
Napisano Sun, 17 Jan 2010 - 14:37
Witam mam problem:
Gram w tryb "My Player" rozegrałem moim Shooting Guardem 16 meczy w NBA i od kilku meczy 2k Insider mówi mi że muszę podjąć najważniejszą decyzje, że kilka zespołów jest mną zainteresowanych i przeszukałem wszystkie menu i nigdzie nie mogę znaleźć opcji aby przejść do innego zespołu... Z góry dzięki za pomoc
Gram w tryb "My Player" rozegrałem moim Shooting Guardem 16 meczy w NBA i od kilku meczy 2k Insider mówi mi że muszę podjąć najważniejszą decyzje, że kilka zespołów jest mną zainteresowanych i przeszukałem wszystkie menu i nigdzie nie mogę znaleźć opcji aby przejść do innego zespołu... Z góry dzięki za pomoc
Napisano Mon, 15 Feb 2010 - 17:28
http://www.sendspace.com/file/llsrpo
Umieść to w folderze cache->partition 3
Nie wiem czy działa bo nie sprawdzałem - znalezione na jakimś zagranicznym forum. Tylko musisz mieć kabel, żeby to zgrać chyba.
Umieść to w folderze cache->partition 3
Nie wiem czy działa bo nie sprawdzałem - znalezione na jakimś zagranicznym forum. Tylko musisz mieć kabel, żeby to zgrać chyba.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Zaloguj się

Do góry

[/url]

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane