Najlepsza gra roku: The Ballad Of Gay Tony
Najbardziej innowacyjna gra: Borderlands
Najgorsza gra roku: Rogue Warrior
Największe rozczarowanie: Wolfenstein
Głosujemy na najlepsza, najbardziej innowacyjną najgorsza i na największe rozczarowanie roku
Napisano Sun, 03 Jan 2010 - 16:29
Gra najlepsza roku 2009: MW2 i AC2, obydwie świetne, nie mogę powiedzieć która lepsza
Gra najbardziej innowacyjna roku 2009: AC2
Najgorsza gra roku 2009: Borderlands
Największe rozczarowanie roku:2009 Wolfenstein
Gra najbardziej innowacyjna roku 2009: AC2
Największe rozczarowanie roku:2009 Wolfenstein
Napisano Sun, 03 Jan 2010 - 16:50
Najlepsza gra roku 2009: Halo 3 ODST - jakościowo najlepsza jaką zobaczyłem w minionym roku.
Najbardziej innowacyjna gra roku 2009: Call Of Juarez : Bound In Blood - pierwsza westernowa gra w jaką zagrałem ( nie licząc tej z pegazusa
)
Najgorsza gra roku 2009:Section 8 - sciągnęłem demo i nic nadzwyczajnego w tej grze nie zobaczyłem NFS: Shift - model jady katastroficzny 
Największe rozczarowanie roku 2009: Forza Motorsport 3 - miało być tak pięknie... i na tym się skończyło.
Najbardziej innowacyjna gra roku 2009: Call Of Juarez : Bound In Blood - pierwsza westernowa gra w jaką zagrałem ( nie licząc tej z pegazusa
Najgorsza gra roku 2009:
Największe rozczarowanie roku 2009: Forza Motorsport 3 - miało być tak pięknie... i na tym się skończyło.
Użytkownik andryush edytował ten post Sun, 03 Jan 2010 - 16:54
Napisano Sun, 03 Jan 2010 - 16:56
Najlepsza gra roku: Borderlands
Najbardziej innowacyjna: Borderlands
Najgorsza: Terminator ( tu miałem problem bo syfu w tym roku obrodziło )
Największe rozczarowanie: Fallout 3
Najbardziej innowacyjna: Borderlands
Najgorsza: Terminator ( tu miałem problem bo syfu w tym roku obrodziło )
Największe rozczarowanie: Fallout 3
m$ każe polskim użytkownikom x360 oszukiwać podczas rejestrowania się do xbox live - więc wszyscy jesteśmy oszustami. Więc gdzie tu legal ???
Napisano Sun, 03 Jan 2010 - 17:23
CYTAT(Tephros @ 3.01.2010, 16:29) <{POST_SNAPBACK}>
Totalnie nie rozumiem jak można za najgorszą grę roku wytypować Borderlands. Największe rozczarowanie - spoko rozumiem, spodziewałeś się czegoś więcej ale najgorsza gra? Każdego roku wychodzi masa crapów jak Terminator a ty typujesz jedną z lepszych jakby na to nie patrzeć gier tego roku
Użytkownik Wan Zen edytował ten post Sun, 03 Jan 2010 - 17:24
Napisano Sun, 03 Jan 2010 - 17:33
CYTAT(Wan Zen @ 3.01.2010, 17:23) <{POST_SNAPBACK}>
Totalnie nie rozumiem jak można za najgorszą grę roku wytypować Borderlands. Największe rozczarowanie - spoko rozumiem, spodziewałeś się czegoś więcej ale najgorsza gra? Każdego roku wychodzi masa crapów jak Terminator a ty typujesz jedną z lepszych jakby na to nie patrzeć gier tego roku 
Taka jest moja subiektywna opinia, z tych gier co grałem, ta była najgorsza
Napisano Sun, 03 Jan 2010 - 19:23
Najlepsza Forza motorsport 3
Najbardziej innowacyjna ???? Modern warfare 2
Najgorsza gra roku Kazde Halo w tym odst
Najwieksze rozczarowanie street fighter 4
Najbardziej innowacyjna ???? Modern warfare 2
Najgorsza gra roku Kazde Halo w tym odst
Najwieksze rozczarowanie street fighter 4
Napisano Sun, 03 Jan 2010 - 22:45
MW2 innowacyjne, heheh, śmieszne jest to głosowanie
Napisano Mon, 04 Jan 2010 - 00:36
CYTAT(Wan Zen @ 3.01.2010, 17:23) <{POST_SNAPBACK}>
Totalnie nie rozumiem jak można za najgorszą grę roku wytypować Borderlands. [..] Każdego roku wychodzi masa crapów jak Terminator a ty typujesz jedną z lepszych jakby na to nie patrzeć gier tego roku 
Dołącz do tego jeszcze Asassinss Creed 2 jako największą innowację...
Ja głosuję że przyszłym roku najbardziej innowacyjne to bedzie Gran Tusrismo 5 ex aequo z God of War 3
Użytkownik Ragnall edytował ten post Mon, 04 Jan 2010 - 00:38
Polska - tu nawet kryzys się nie udał...

Chuck Norris zrobił Pure Platinum na Endless Infinite Climax padem bez baterii.

Chuck Norris zrobił Pure Platinum na Endless Infinite Climax padem bez baterii.
Napisano Mon, 04 Jan 2010 - 02:45
Ja to nie rozumiem jak innowacją może być druga część czegokolwiek - przecież dwójka to zawsze zmieniona w większym lub mniejszym stopniu jedynka, więc nie może być innowacją - ewentualnie jej poprzedniczka.
Ja tylko wymienię Batmana jako najlepszą grę, ale trochę lipnie że musiałem się nad tym zastanawiać - najlepsza powinna od razu przychodzić do głowy. Wyraźnie widzę, że w 2009 nie grałem w żadnego killera, który by mnie absolutnie porwał.
Ja tylko wymienię Batmana jako najlepszą grę, ale trochę lipnie że musiałem się nad tym zastanawiać - najlepsza powinna od razu przychodzić do głowy. Wyraźnie widzę, że w 2009 nie grałem w żadnego killera, który by mnie absolutnie porwał.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane