właśnie stałem sie posiadaczem XBOXa i jak sie okazało już przerobionego modchipem Aladin. Przeglądałem wcześniej forum ale w dalszym ciągu nie jestem pewien pewnych kwestii.
1. Po odpaleniu na modchipie (przytrzymuje na 2 sek. power), laduje mi sie evolutionx dash. Mam tam do wyboru MS dashboard, setting, rebot, poweroff, settings, backup. Czy sa tu jakies ukryte funkcje czy to tylko to? Co to jest MS dashboard? Odpalanie microsoftowego dashboarda? Do czego to służy?
2. Chcę mieć na starcie xbmc (zamierzam głównie xboxa wykorzystywać jako domowe media-center i może czasami w coś pograć), jak mam ustawić, żeby wgrywało mi sie w pełni automatycznie przy starcie?
3. Mam Autoinstaller Deluxe 4.5, zainstalowalem xbmc, ale musze przedzierac się do niego przez menadzer plikow - stad pytanie powyzej. Przy okazji zauwazylem, ze mam duzy bajzel na dyskach. Jakies inne dashe, savey, pliki poprzedniego wlasciciela. Czy jest bezpieczny sposob zeby wyczyscic dysk twardy? Jakas forma dziewiczej instalacji? Jak to zrobic? Format? Ew. co można bezpiecznie wywalić a co musi zostac?
4. Czy przy tym modchipie Aladin jest szansa ze cos moge trwale zepsuc operujac softem? Tj. odpalajac jakies programy?
Pozdrawiam
i dziekuje z gory za opdowiedzi
Z NOWOŚCI: to jednak nie aladin jak bylo na fakturze dolaczonej do xboxa. Rozebralem i wychodzi ze jest: http://www.xbox-modchips.com/duox/duox2_white_v1.6.jpg to.
Użytkownik DanX edytował ten post Sun, 03 Jan 2010 - 17:37

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane