dzięki
WWE Smackdown vs Raw 2010
Napisano Wed, 24 Feb 2010 - 14:06
1. Nie
2. Tak musisz wejśc w Create Modes --> Create A Move-Set --> Created Superstar --> Nick Postaci i tam masz już do wyboru :
-Abilities (umiejętności typu leczenie, kradzież finishera),
-Standard Actions (wchodzenie, wychodzenie z ringu, taunty),
-Standing (ciosy, kontry na kopnięcie, i chwyty),
-Ground (ruchy kiedy przeciwnik leży na ziemi),
-Corner (akcje kiedy przeciwnik leży w narożniku),
-Rope (ciosy związane z linami skoki od lin potrafią tylko nie które gwiazdy muszą miec springboard dives ustawione w Abilities),
-Apron (akcje które wykonujesz jak stoisz za linami),
-Diving (akcje z narożnika),
-Running (akcje które wykonujesz podczas biegu np. RB+Prawy Analog lub RB+X),
-Tag Team (ruchy tag team'owe czyli finishery, wspólne akcje),
-Special Moves (finisher i signature),
-Auto Setting ( można skopiowac ruchy od wybranej gwiazdy WWE lub wybrac jakiś "Move-Set" przykładowe akcje, ruchy),
-Return To Defaults (przywraca akcje początkowe)
-Accept Changes (akceptacja tego co wybraliśmy dla swojej gwiazdy)
2. Tak musisz wejśc w Create Modes --> Create A Move-Set --> Created Superstar --> Nick Postaci i tam masz już do wyboru :
-Abilities (umiejętności typu leczenie, kradzież finishera),
-Standard Actions (wchodzenie, wychodzenie z ringu, taunty),
-Standing (ciosy, kontry na kopnięcie, i chwyty),
-Ground (ruchy kiedy przeciwnik leży na ziemi),
-Corner (akcje kiedy przeciwnik leży w narożniku),
-Rope (ciosy związane z linami skoki od lin potrafią tylko nie które gwiazdy muszą miec springboard dives ustawione w Abilities),
-Apron (akcje które wykonujesz jak stoisz za linami),
-Diving (akcje z narożnika),
-Running (akcje które wykonujesz podczas biegu np. RB+Prawy Analog lub RB+X),
-Tag Team (ruchy tag team'owe czyli finishery, wspólne akcje),
-Special Moves (finisher i signature),
-Auto Setting ( można skopiowac ruchy od wybranej gwiazdy WWE lub wybrac jakiś "Move-Set" przykładowe akcje, ruchy),
-Return To Defaults (przywraca akcje początkowe)
-Accept Changes (akceptacja tego co wybraliśmy dla swojej gwiazdy)
Napisano Wed, 24 Feb 2010 - 20:14
Na necie znalazłem to
Co do muzyki.
Pobierasz program nero ( i utwory które chcesz mieć w grze ) wybierasz opcję nagraj audio cd. Dodajesz wszystkie pliki i nagrywasz. Wkładasz płytkę do xbox'a , odtwarzasz utwory i każdy zapisujesz (tam na dole podczas odtwarzanie będzie pisać zgraj utwory lub wypal utwory). Wchodzisz w muzykę na dysku i każdy utwór zapisujesz do innej listy odtwarzania. Wchodzisz w grze w Create-Entrance, zakładka muzyka i masz tam user playlist.
Filmiki
Zapisujesz z meczu higthling rell'e, wchodzisz w create-a-entrance-movie. Wybierasz filmik i zapisujesz. Wchodzisz w create-entrance, zakładka entrance movie i na samym początku będzie coś takiego jak custom-entrance i wybierasz.
Co do muzyki.
Pobierasz program nero ( i utwory które chcesz mieć w grze ) wybierasz opcję nagraj audio cd. Dodajesz wszystkie pliki i nagrywasz. Wkładasz płytkę do xbox'a , odtwarzasz utwory i każdy zapisujesz (tam na dole podczas odtwarzanie będzie pisać zgraj utwory lub wypal utwory). Wchodzisz w muzykę na dysku i każdy utwór zapisujesz do innej listy odtwarzania. Wchodzisz w grze w Create-Entrance, zakładka muzyka i masz tam user playlist.
Filmiki
Zapisujesz z meczu higthling rell'e, wchodzisz w create-a-entrance-movie. Wybierasz filmik i zapisujesz. Wchodzisz w create-entrance, zakładka entrance movie i na samym początku będzie coś takiego jak custom-entrance i wybierasz.
Napisano Tue, 16 Mar 2010 - 07:22
@Marohantaro
Stone Cold'a się dostawało jak kupiłeś grę przed premierą tzw. "Pre-Order" lub teraz można ściągnąc z xbl za 80 Microsoft Points
@jacob31
Masz wszystkie pasy? Jak tak to musisz wziąśc na jakiś pas i to będzie coś w stylu obroń pas i jak obronisz 2-3 to będziesz w Hall of Fame
@Ropa
To jest proste. Musisz tylko pobic ich, aby obaj leżeli na macie wtedy przeciągasz Kenediego (przytrzymaj B) na Big Showa i odklepujesz (Przyciska A)
Stone Cold'a się dostawało jak kupiłeś grę przed premierą tzw. "Pre-Order" lub teraz można ściągnąc z xbl za 80 Microsoft Points
@jacob31
Masz wszystkie pasy? Jak tak to musisz wziąśc na jakiś pas i to będzie coś w stylu obroń pas i jak obronisz 2-3 to będziesz w Hall of Fame
@Ropa
To jest proste. Musisz tylko pobic ich, aby obaj leżeli na macie wtedy przeciągasz Kenediego (przytrzymaj B) na Big Showa i odklepujesz (Przyciska A)
Napisano Sat, 03 Apr 2010 - 13:12
1.Mam problem z road to wrestlemania my superstar, jak zrobie byle jakiego finisha to tak czy siak mi nie zalicza meczu.
2.Kogo i jak mam jeszcze odblokować, a już odblokowałem:
-Jesse,
-Green,
-Ezekiel Jackson,
-Eve Torres,
-Dusty Rhodes,
-Bob Orton,
-Trish Stratus,
-The Rock,
-Red,
-Mr. McMahon,
-"Million Dollar Man" Ted DiBiase,
Proszę o szybką odpowiedź.
-Jesse,
-Green,
-Ezekiel Jackson,
-Eve Torres,
-Dusty Rhodes,
-Bob Orton,
-Trish Stratus,
-The Rock,
-Red,
-Mr. McMahon,
Napisano Wed, 07 Apr 2010 - 18:42
Właśnie nie mam i dlatego pytam. Dzięki za pomoc 
Jak mam zapisać muzyke z pendraiva na dysk konsoli? Podłączyłem go do konsoli i jest tam zapisz liste odtwarzania ale pisze mi że muzyka musi być zapisana na dysku. Więc jak mam to zrobić? Musi być do tego połączenie z netem?
Sory że napisałęm post a nie edytowałem ale potrzebuje szybko pomocy
kantona:
połączyłem posty
Jak mam zapisać muzyke z pendraiva na dysk konsoli? Podłączyłem go do konsoli i jest tam zapisz liste odtwarzania ale pisze mi że muzyka musi być zapisana na dysku. Więc jak mam to zrobić? Musi być do tego połączenie z netem?
Sory że napisałęm post a nie edytowałem ale potrzebuje szybko pomocy
kantona:
połączyłem posty
Użytkownik kantona edytował ten post Thu, 08 Apr 2010 - 10:37
Napisano Sun, 20 Jun 2010 - 13:15
Cześć jestem tu nowy a nie próbowałem jeszcze...
Czy ten sposób "wgrania" własnej muzyki do WWE Smackdown vs. raw 2010 można zrobić na orginalnym X'ie 360? Czy on odczyta tą płytę?
z góry dzięki...
Ok. Już wiem że to działa dzięki za "wytłumaczenie" jak to zrobić..
Czy ten sposób "wgrania" własnej muzyki do WWE Smackdown vs. raw 2010 można zrobić na orginalnym X'ie 360? Czy on odczyta tą płytę?
Użytkownik zbysiarro02 edytował ten post Sun, 20 Jun 2010 - 14:02
Napisano Thu, 24 Jun 2010 - 21:04
[quote name='zbysiarro02' date='Sun, 20 Jun 2010 - 14:15' timestamp='1277036155' post='461836']
z góry dzięki...
A jak odblokować możliwość wrzucenia własnej muzy bo pisze mi "user tracks" ale nie mogę tego "kliknąć"...
A jak odblokować możliwość wrzucenia własnej muzy bo pisze mi "user tracks" ale nie mogę tego "kliknąć"...
Napisano Wed, 18 Aug 2010 - 11:34
Marohantaro, o Sat, 03 Apr 2010 - 13:12, powiedział:
1.Mam problem z road to wrestlemania my superstar, jak zrobie byle jakiego finisha to tak czy siak mi nie zalicza meczu.
-Jesse,
-Green,
-Ezekiel Jackson,
-Eve Torres,
-Dusty Rhodes,
-Bob Orton,
-Trish Stratus,
-The Rock,
-Red,
-Mr. McMahon,
-Jesse,
-Green,
-Ezekiel Jackson,
-Eve Torres,
-Dusty Rhodes,
-Bob Orton,
-Trish Stratus,
-The Rock,
-Red,
-Mr. McMahon,
1.Jeśli to jest to co myślę to musisz wygrać bez użycia Finishera.
2.Z tego co widzę to odblokowałeś/aś wszystkich.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane