Poziom trudności osiągnięć: 4/10
Czas na zdobycie calaka: Kilkadziesiąt godzin
Błędne osiągnięcia: Tak*
Krótki wstęp: Osiągnięcia w grze nie należą do najtrudniejszych, ale jak to zwykle bywa - są strasznie czasochłonne. Aby zdobyć wszystkie, będziemy zmuszeni m.in. wejść do MŚ drużyną z każdego kontynentu, przynajmniej raz przejść całą kampanię CYC, czy wygrać OnLine WC jednogwiazdkowym zespołem. W grze występuje jedno wątpiwe osiągnięcie [We'll Just More] - dopóki nie rozwikłamy jak je zdobyć, będzie widniało jako błędne.
Single Star Group Stage [30 G]Ukończ fazę grupową OnLine, używając zespołu pół lub jednogwiazdkowego.
Two Star Group Stage [20 G]Ukończ fazę grupową OnLine, używając zespołu półtora lub dwugwiazdkowego.
Three Star Group Stage [5 G]Ukończ fazę grupową OnLine, używając zespołu 2,5 lub 3 gwiazdkowego.
Against all odds [75 G]Wygraj Mistrzostwa Świata OnLine, używając zespołu pół lub jednogwiazdkowego.
Ultimate Underdogs [50 G]Wygraj Mistrzostwa Świata OnLine, używając zespołu półtora lub dwugwiazdkowego.
Played well as a team [15 G]Wygraj Mistrzostwa Świata OnLine, używając zespołu 2,5 lub 3 gwiazdkowego.
Dream Come True [5 G]Awansuj z fazy grupowej, używając zespołu mającego 3 gwiazdki, lub gorszego.
Undefeated Group Stage [15 G]Wygraj wszystkie trzy spotkania i awansuj do dalszej fazy w MŚ OnLine.
Hospitality & Victories [10 G]Awansuj do fazy grupowej Mistrzostw Świata FIFA.
We'll Just More [10 G]Osiągnij bilans 14+ w Finałach MŚ na poziomie Semi-Pro bądź wyższym.
Concede No Goals [10 G]Nie strać bramki i awansuj z grupy w Finałach MŚ na poziomie Semi-Pro lub wyższym.
Defend, Defend, Defend [10 G]Wygraj Mistrzostwa, strzelając mniej niż 11 bramek.
Second Trip, First Goal [10 G]Zakwalifikuj się i strzel bramkę w Finałach drużyną, która nigdy tego nie dokonała. Polecam Grecję.
First Selection [15 G]Awansuj do pierwszego zespołu i rozegraj mecz w trybie CYC.
Managers First Choice [15 G]Zagraj mecz w trybie CYC, jako pierwszy członek zespołu.
Co-Op Success [5 G]Aby zdobyć to osiągnięcie, cała czwórka w meczu CYC musi mieć ocenę 7, lub wyższą.
Practice Penalty Kicks [10 G]Strzel przynajmniej 5 bramek z rzutu karnego na treningu.
Masterful Performance [20 G]Ukończ karierę CYC sprawiając, iż jeden z graczy zdobędzie końcową nagrodę.
The Captain [10 G]Zagraj mecz CYC, jako kapitan pierwszego zespołu.
Solid Performer [10 G]Zdobądź średnią 8 na koniec kampanii CYC.
Fair Play [5 G]Nie otrzymaj żadnej kary meczowej w kampanii CYC.
Hold the Line [5 G]Zdobądź ocenę 8 lub wyższą na pozycji obrońcy, w trybie CYC.
Most Hat-Tricks [20 G]Strzel dwa lub więcej hat-tricków w Finałach, bijąc dotychczasowy rekord. Działa tylko w trybie CYC.
2006 WC Final [10 G]Pokonaj Francję, grając Włochami na poziomie Semi-Pro, bądź wyższym.
2002 WC Final [10 G]Pokonaj Niemców, grając Brazylią na poziomie Semi-Pro, bądź wyższym.
1998 WC Final [10 G]Pokonaj Brazylię, grając Francją na poziomie Semi-Pro, bądź wyższym.
Lighting Quick Strike [20 G]Strzel bramkę w mniej, niż 90 sekund, bijąc dotychczasowy rekord.
Europe Qualifier [20 G]Awansuj do Finałów MŚ zespołem z Europy.
Asia Qualifier [20 G]Awansuj do Finałów MŚ zespołem z Azji.
Oceania Qualifier [20 G]Awansuj do Finałów MŚ zespołem z Oceanii.
CONCACAF Qualifier [20 G]Awansuj do Finałów MŚ zespołem ze strefy CONCACAF.
South America Qualifier [20 G]Awansuj do Finałów MŚ zespołem z Ameryki Południowej.
Africa Qualifier [20 G]Awansuj do Finałów MŚ zespołem z Afryki.
World Cup Winner [125 G]Wygraj Mistrzostwa Świata.
Victorious! [100 G]Wygraj Mistrzostwa Świata w trybie CYC.
Shameful [0 G]Wyjdź z gry OnLine 5 razy, w momencie gdy przegrywasz.
Sekretne:
First Time on World Stage [15 G]Zagraj mecz OnLine drużyną, która nigdy nie dostała się do Finałów.
Adidas Golden Shoe [25 G]Strzel 10 lub więcej goli jednym piłkarzem w mistrzostwach OnLine.
Better Luck Needed Next Time [20 G]Nie uzyskaj awansu z grupy w mistrzostwach OnLine.
Practice Makes Perfect [5 G]Włącz arenę treningową bezpośrednio po przegranym spotkaniu.
Pressure Cooker [15 G]Strzel bramkę z rzutu karnego swoją Wirtualną Gwiazdą i wygraj mecz.
2 Button Mentor [10 G]Wygraj mecz Co-Op z przyjacielem z włączoną kontrolą dwóch przycisków u jednego z graczy.
2010 FIFA WC Fever [10 G]Zdobądź gorączkę Fify od gracza, który już ją posiadł.
Użytkownik Kettger edytował ten post Sun, 02 May 2010 - 12:18

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane