Mam problem z tym aczikiem - "Austin Overpowered – ukończ następujące kryjówki gangów: Twin Rocks, Pike’s Basin i Gaptooth Breach w trybie Single Player."
Co należy rozumieć poprzez słowa ukończ ? Pojechałem do każdej z tych lokacji, zabiłem wszystkich wrogów i otrzymałem komunikat, że kryjówka oczyszczona, a aczika jak nie było tak nie ma :/
Ukoncz to znaczy, ze musisz do nich sie udac, wszystkich rozwalic i gdzieniegdzie zniszczyc jakies skrzynie. Na koniec musi napisac, ze skonczyles dany hideout.
witam mam pewien problem z grą mianowicie nie wiem o co z tym chodzi ale od pewnego czasu nie przybywa mi pkt honoru nie mam na sobie bandany ani nic takiego a honor nie przybywa dodam jeszcze, że nie zostało mi wiele żeby osiagnąć 100% na oko wydaje mi sie ze mam okolo 90% a honor za nic nie przybywa, kiedy pozabijam pare osób to oczywiście spada normalnie, a kiedy po tym uratuje kogoś albo wygram pojedynek nie zabijajac to honor znowu wzrasta ael tylko do tego momentu w którym był i nie idzie dalej mam poziom Hero i nie mam pojęcia co mam zrobić żeby skoczył do końca i odblokował nowy suit.
Witam prosiłbym bardzo o pomoc. Jestem w momencie ,w którym pierwszy raz wcielamy się w dorosłego Jacka. I teraz mam problem gdyż nie wiem co mam robić.. Na mapie jest tylko pokazany na zielono dom. I gdzie mam isć? Z góry dzięki.
Jest jeszcze ostatnia misja kiedy wcielamy się w Jacka. Podczas dnia musisz jechać na stacje w Blackwater. Spotkasz tam gościa, który pomoże Ci w ostatnim zadaniu, które jednocześnie zamknie całą fabułe.
"Sometimes, something good comes out of it. Something you know you wouldn't deserve in a million years."
Nie wyświetla bo musisz znaleźć tego typa ktory pomoże Ci w ostatnim zadaniu. Jak ktoś napisał wcześniej znajduje się na stacji Blackwater. Nie będzie go na mapie dopóki nie odwiedzisz tego miejsca Jackiem. Ściągnij sobie poradnik do RDR , są tam opisane wszystkie misje (te poboczne też) z dokładnymi lokacjami.
No właśnie ściągnąłem poradnik gry z GOLa i jest napisane ,że gdy wcielamy się w dorosłego Jacka to już koniec gry i można eksploatować świat.. Więc już sam nie wiem :<
Complete "Remember My Family"
To activate this mission you will need to make your way to the Blackwater train station during the day as Jack. You will meet a stranger who will provide you with some information and a location. Start the mission and progress until you finish the related objectives.
"Sometimes, something good comes out of it. Something you know you wouldn't deserve in a million years."