Witam. Panowie gdzie sa te cholerne bobry bo juz mnie szlag trafia. I jescze jedno pytanie. Mam dostarczyc 20 pior do lotni dla typka i teraz pytanie czy maja to byc jakiekolwiek piora czy jakies konkretne. Mam juz 20 ale rozne np. sowy, kruka, orla itp.
Red Dead Redemption
Napisano Sun, 13 Jun 2010 - 14:26
Polecam poradnik na gry-online. Ten weekend mają wszystko za free, nawet archiwalne, ale akurat poradnik do RDR jest aktualny, więc jeszcze przez kilka dni można z niego korzystać:
Poradnik RDR
Poradnik RDR
Napisano Sun, 13 Jun 2010 - 14:57
kubotek1982, o Sun, 13 Jun 2010 - 14:48, powiedział:
Juz patrzylem ale i tak nie moge znalezc bobrow tam gdzie oni podaja. Do jednej z lokacji nie mam jescze dostepu a na drugiej czyli okolice Hennigans Stead nic nie moge znalezc ani za dnia ani nocy.
Ja je znalazłem praktycznie na samej górze mapy tam gdzie są niedźwiedzie w tym lesie wielkim i tak trochę na lewo jest takie jeziorko , pojechałem na sam szczyt tej góry gdzie jest to jezioro i z biegiem rzeki jechałem wzdłuż niej , znalazło się parę bobrów
Napisano Wed, 30 Jun 2010 - 08:34
Napisano Wed, 30 Jun 2010 - 12:24
Napisano Wed, 07 Jul 2010 - 10:05
XMANiAK, o Wed, 07 Jul 2010 - 09:42, powiedział:
Gdzies na pustkowiu (tzn nie na drodze, obok miasta lecz kawalek dalej)
Nie pytał się gdzie tylko jak.
Wchodzisz w ekwipunek i tam powinieneś mieć coś takiego jak Base Camp bodajże.
Klikasz na to i automatycznie Ci się rozbija ten obóz tylko musisz być na w miarę wyrównanym terenie i nie możesz być w pobliżu miasta.
Napisano Thu, 08 Jul 2010 - 12:21
Witam!
Poszukuje osób chętnych do odblokowania achievementa "Posse Up!". Bardzo łatwy do zrobienia, wystarczy zaprosić do swojego oddziału 7 ludzi. Oczywiście inne achivementy też wchodzę w grę, jeżeli ktoś bedzie chętny.
Mój GT: Underboss99
Poszukuje osób chętnych do odblokowania achievementa "Posse Up!". Bardzo łatwy do zrobienia, wystarczy zaprosić do swojego oddziału 7 ludzi. Oczywiście inne achivementy też wchodzę w grę, jeżeli ktoś bedzie chętny.
Mój GT: Underboss99
Użytkownik Underboss edytował ten post Thu, 08 Jul 2010 - 12:37
Napisano Mon, 26 Jul 2010 - 23:05
Pomocy guys - mam problem z oszukiwaniem w pokera. Zakupiłem Elegant Suit, pocisnąłem zagrać w poksa (oglądałem wcześniej tutorial) i kiedy pojawił się "igrek" nacisnąłem go ale dupa - ta linia ze strzałką pojawia się za każdym razem na ułamek sekundy dosłownie i nie zdążam nic zrobić (trzeba nią balansować). Na tutorialach koleś wciska igrek i spokojnie balansuje tą strzałką a mi ona znika po chwili i od razu mnie łapią. To jakiś glitch czy coś robię zle?
Napisano Tue, 27 Jul 2010 - 09:45
Może musisz trzymać tego igreka? Polecam też związanie Twoich rywali lassem, wieczorem, tak żeby aby jeden przeciwnik został bo łatwiejsza gra jest.
Użytkownik Homer S edytował ten post Tue, 27 Jul 2010 - 09:45
Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
Napisano Wed, 28 Jul 2010 - 02:29
To chyba jakiś glitch bo czasem jest ok a czasem lipka ale przynajmniej rozbrajam kolesi w duelach. Mam jeszcze pytanie - na youtube czy w video reckach widziałem że koniem można spaść ze skarp itp (koń się wywala i może nawet zginąc) ale mnie za cholerę nie chce się to zdarzyć - zapieprzam drogą, patrzę skarpa to myślę "sprawdze tą edycję euphorii spadając z niej" a tu dupsko - koń zwyczajnie nie chce w takim przypadku zboczyć z drogi, cisnę gałę w kierunku skarpy a jakaś magiczna siła mnie od niej odciąga...wtf?
Napisano Thu, 29 Jul 2010 - 09:13
Może spróbuj osiołkiem i gdzieś indziej?
A tak btw. to w takim GTAIV lepiej ta Euphoria wypada przy spadaniu z wieżowca.
Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane