Red Dead Redemption
Napisano Fri, 06 Aug 2010 - 17:18
Witam, chciałem jak najszybciej zrobic achieva zeby przejsc 20 glownych misji bez ''hitchowania'' nowego konia, ale w misji u Bonnie, na koncu dostalem nowego konia ... I czy jesli tego nowego konia nie zhitchuje i bede robic caly czas misje np. zrobie ich 15 (zalozmy ze tamta u bonnie byla 5) to zaliczy mi za 20 misji? Czy musze go najpierw hitch a potem 20 misji na nim?
Napisano Fri, 06 Aug 2010 - 19:09
Mi zaliczyło gdy zrobiłem pierwszych 20 misji (nie pamiętam czy hitchowałem rumaka) po komentarzach na trueachievements to twierdzą, że wpadał im on mimo, że hitchowali konia. Najprościej zacząć od początku i nie hitchować ani odhitchowywać konia.
Użytkownik melankolic edytował ten post Fri, 06 Aug 2010 - 19:27
Napisano Fri, 06 Aug 2010 - 20:00
No tak, ale w pewnej misji u Bonnie dostajesz nowego konia, i on jest twoj nawet bez hitchowania. A przeciez jak loadujesz gre to on tak czy siak jest zahitchowany, wiec musisz go odchitchowac
Napisano Fri, 06 Aug 2010 - 23:47
Hades, o Fri, 06 Aug 2010 - 20:00, powiedział:
No tak, ale w pewnej misji u Bonnie dostajesz nowego konia, i on jest twoj nawet bez hitchowania. A przeciez jak loadujesz gre to on tak czy siak jest zahitchowany, wiec musisz go odchitchowac 
Mylisz się... "Hitchowanie" to nie łapanie koni, tylko przywiązywanie ich do tego pala przy safehousie. Jeżeli go przywiążesz, zapiszesz, to ten koń będzie już Twój. Natomiast jak od Bonnie dostaniesz Kentucky i go nie przywiążesz do pala, to na gwizd przyjdzie Twój stary koń, który miałeś przed misją.
Napisano Sat, 07 Aug 2010 - 20:34
Było to wcześniej opisane.
Kup elegancki strój, jest gdzieś u handlarze bodajże niedaleko Blackwater, zawiąż przeciwników na lasso, ale zostaw jednego. Podczas gry używaj opcji cheat i powinno łatwo pójść. "Wygrasz" jak twój stan finansowy przekroczy 200 dolców.
Kup elegancki strój, jest gdzieś u handlarze bodajże niedaleko Blackwater, zawiąż przeciwników na lasso, ale zostaw jednego. Podczas gry używaj opcji cheat i powinno łatwo pójść. "Wygrasz" jak twój stan finansowy przekroczy 200 dolców.
Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
Napisano Sun, 08 Aug 2010 - 12:17
Nigdy nie grałeś w oczko? Wygrywa ten, kto ma najbliżej 21. Ot cała filozofia...
Napisano Sun, 08 Aug 2010 - 12:51
Witam, jakos sobie poradzilem z tym koniem, na 21 misji wleciało , nie wiem jakim cudem, ale jest.
Czy w pozniejszej grze bedzie mozna sie swobodnie przemieszczac miedzy Ameryka a Meksykiem?
Jakie achievementy sa missable, czyli mozna ominac je i bedzie trzeba grac od nowa zeby je zdobyc? Tylko Spurred to Victory, tak jak napisane na X360A.org?
Czy w pozniejszej grze bedzie mozna sie swobodnie przemieszczac miedzy Ameryka a Meksykiem?
Jakie achievementy sa missable, czyli mozna ominac je i bedzie trzeba grac od nowa zeby je zdobyc? Tylko Spurred to Victory, tak jak napisane na X360A.org?
Napisano Mon, 09 Aug 2010 - 08:54
Napisano Wed, 11 Aug 2010 - 09:11
1.Jak zdobyć Outfit US. Marshal (czy jakos tak) ? I czy jest on zaliczany do 100%?
2.Czy mozna jakos zaktualizowac profil na Rockstar Games Social Club? Bo wydaje mi sie ze prace mam 5/5 a na ich stronie jest napisane 3/5 i tak samo Hideouts, w grze mam achievy za 7 a tam jest 5/7?
3.Czy potrzebuje mapki zeby znalezc skarb? Czy wystarczy ze dopale YT i sobie zobacze gdzie sa?
2.Czy mozna jakos zaktualizowac profil na Rockstar Games Social Club? Bo wydaje mi sie ze prace mam 5/5 a na ich stronie jest napisane 3/5 i tak samo Hideouts, w grze mam achievy za 7 a tam jest 5/7?
3.Czy potrzebuje mapki zeby znalezc skarb? Czy wystarczy ze dopale YT i sobie zobacze gdzie sa?
Użytkownik Hades edytował ten post Wed, 11 Aug 2010 - 10:23
Napisano Wed, 11 Aug 2010 - 15:37
Jak zdobyć Outfit US. Marshal (czy jakos tak) ? I czy jest on zaliczany do 100%?
Czy mozna jakos zaktualizowac profil na Rockstar Games Social Club?
Czy potrzebuje mapki zeby znalezc skarb?
Użytkownik melankolic edytował ten post Wed, 11 Aug 2010 - 16:00

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane