Dragow nie bedzie, to jesz nasz wspolny turniej wiec jak zaglosujemy na dowolny typ opon to tak zostanie!!! Koniec , kropka w tym temacie . BIATCH!!!
Wiec co do nastepnego wyscigu w klasie R2 wszystko jasne , mozna rozpoczac trening
Użytkownik Alfred 99 edytował ten post Wed, 01 Feb 2012 - 09:18
Co do opon to pełna demokracja , ja lubię te opony bo jako jedyne nadają symulację zużycia reszta jest praktycznie niezniszczalna co strasznie mnie wkurza, dodatkowo można je założyć do wszystkich samochodów (niech mi ktoś z was wytłumaczy dlaczego niby nadają się one do wyścigów dragsterskich na 1/4 mili a do wyścigów długodystansowych nie ?). Popełnili błąd tak je nazywając i tyle bo wskaźnik przyczepności tych opon jest całkiem przyzwoity a część punktów PO zamiast tracić na opony "racingowe" można przeznaczyć w ten sposób na tuning. Ale tak jak powiedziałem to wspólna decyzja. Na razie Master, Dante i Alfred przeciw, ja za oponami dragster.
Gawro tez bo ja robię setupy. W sumie mnie wala te opony ale na racing beda lepsze czasy i to mi sie podoba. Pozatym jeden laduje w opony, drugi w silnik, trzech w skrzynie, w tej grze jest tyle konfiguracji , a opony to jedna z nich, wiec dla większego zróżnicowania wole opony dowolne. Drag sa ok, nic do nich nie mam ale juz w duzym stopniu ograniczają tuning, a tak możliwości jest wiecej, dlatego ja i gawro pewnie tez:-) dowolnosc w oponach:-)