Ferrari Challenge Cup Turniej
Napisano Sat, 07 Aug 2010 - 17:34
Wygląda na to, że Padoręki85 już nie polata - kontuzja koncentracji hehe - doszedł Mario i w dalszym ciągu są 2 sloty wolne więc jak ktoś się czuje na siłach żeby porywalizować to zapraszamy. Dodam tylko żeby zaglądać na forum w wolnej chwili tu wszystko jest napisane i można coś optymalnie dograć. Szlifujcie czasy i jutro 11:30 czyli 10:30 czasu Greenwich dla kolegów z UK.
Jazdaaaaaa!!!
Jazdaaaaaa!!!
BMW - Bo mam wyjebane:)
Napisano Sat, 07 Aug 2010 - 18:40
Zipti, o Sat, 07 Aug 2010 - 17:13, powiedział:
jejku... zrobcie sobie kwalisy w dowolnym momencie... my tak w turnieju mazdy jezdzilismy i bylo ok... oficjalny termin podajecie np. 20:00 sobota, jesli komus to nie pasuje no to bierze sobie np. w piatek o 19:00 dwoch sędziów (uczestnikow turnieju) jedzie kwalifikacje, robi fotke i tyle...
bo nigdy sobie nie dogodzicie
bo nigdy sobie nie dogodzicie
no i wtedy z gawro i kimś mógłym jechać

Fair play driving...
Napisano Sun, 08 Aug 2010 - 09:33
elektryk tez chce pokopać dupska ;p hehe
Użytkownik Zipti edytował ten post Sun, 08 Aug 2010 - 09:33
Napisano Sun, 08 Aug 2010 - 12:46
Kolejny race za nami.
Na Mugello dominował MariuszB35 PL tak jak to było w qually tylko Jedzio X stanowił zagrożenie. Gawro84 i Ariel stworzyli sobie fajne widowisko i walka trwała przez większość wyścigu. Master i Pados mieli kolizję na początku i niestety dla nich wyścig źle się ułożył Pados odpuścił walkę a Master częściowo uszkodzony - na otarcie łez
- objechał mnie i zakończył wyścig na 5 miejscu. Moje tempo było raczej tragiczne i niestety o Mugello trzeba jak najszybciej zapomnieć. Frekwencja i brak restartów cieszą i to napewno pozytywy naszego ścigania czekam z niecierpliwością na Road America już za tydzień
Klasyfikacja po Mugello:
1. MariuszB35 - 27pkt.
2. Jedzio X - 45pkt.
3. Gawro84 - 48pkt.
4. Arielos - 30pkt.
5. Masterlord - 47pkt.
6. Maxtoto - 48pkt.
7. Padoręki85 - DNF - 20pkt.
Na Mugello dominował MariuszB35 PL tak jak to było w qually tylko Jedzio X stanowił zagrożenie. Gawro84 i Ariel stworzyli sobie fajne widowisko i walka trwała przez większość wyścigu. Master i Pados mieli kolizję na początku i niestety dla nich wyścig źle się ułożył Pados odpuścił walkę a Master częściowo uszkodzony - na otarcie łez
Klasyfikacja po Mugello:
1. MariuszB35 - 27pkt.
2. Jedzio X - 45pkt.
3. Gawro84 - 48pkt.
4. Arielos - 30pkt.
5. Masterlord - 47pkt.
6. Maxtoto - 48pkt.
7. Padoręki85 - DNF - 20pkt.
BMW - Bo mam wyjebane:)
Napisano Sun, 08 Aug 2010 - 17:37
Max ,a o tym, że zniszczyłeś szansę na gonienie ariela i Gawro to już nie nadmieniłeś
Chciałem być fair play na początku i dlatego nie chciałem restartu ale niestety miało to złe skutki, czasy marne ale liczyłem po cichu na jakąś walkę o podium, niestety Max wymazał mi to z mózgu
Po tej LINK stłuczce czasy 1:57! Kpina!
Road America to tor na którym napewno Max pokaże dobrą jazdę bo wiem,że bardzo lubi ten tor:)
Do zobaczenia na torze i piszcie jak ktoś pracuje w weekendy i nie da rady w sobotę o 23:00 jechać to 3 osoby ruszą wcześniej:)
Chciałem być fair play na początku i dlatego nie chciałem restartu ale niestety miało to złe skutki, czasy marne ale liczyłem po cichu na jakąś walkę o podium, niestety Max wymazał mi to z mózgu
Po tej LINK stłuczce czasy 1:57! Kpina!
Road America to tor na którym napewno Max pokaże dobrą jazdę bo wiem,że bardzo lubi ten tor:)
Do zobaczenia na torze i piszcie jak ktoś pracuje w weekendy i nie da rady w sobotę o 23:00 jechać to 3 osoby ruszą wcześniej:)
Użytkownik MASTERLORD edytował ten post Sun, 08 Aug 2010 - 17:42

Fair play driving...
Napisano Mon, 09 Aug 2010 - 13:06
maxtoto, o Sun, 08 Aug 2010 - 23:10, powiedział:
No ładny filmik Master ale już nie pękaj bo uszkodziłem nas obu zabrako centymetrów i bym przeszedł bokiem
Mugello raczej do dupy ale za tydzień Ameryka. Jeszcze raz przepraszam za dzwona 
Zemszczę się jeszcze
I jakby ktoś chciał potrenować Road America to jestem codziennie od 17-19 online, więc się odzywajcie. Jaki czas będzie już odpowiedni na America bo jeszcze nic nie wiadomo? Tylko nie śrubujcie za bardzo
Użytkownik MASTERLORD edytował ten post Mon, 09 Aug 2010 - 20:06

Fair play driving...
Napisano Mon, 09 Aug 2010 - 22:06
meister! masz jzu klocka? 
i true, podobna sytuacja
chcial brac z tej, to ten skrecil, ale tamten jednak zechcial w tą i bum ;p
i true, podobna sytuacja
Użytkownik Zipti edytował ten post Mon, 09 Aug 2010 - 22:07
Napisano Tue, 10 Aug 2010 - 16:18
No i zapodałem z GAWRO84 40 minutowy trening dzisiaj na Road America i jak na nasze zdolności i setupy to czasy jakie udało się wykręcić to niskie 2:11 ale żeby trzepać co okrążenie takie lapy to nie lada zręcznośc jest potrzebna z uwagi na zdradzieckie zakręty.
Jutro trenujemy najprawdopodobniej znowu w tych godzinach, więc jak ktoś jest na siłach to pady w dłoń i jazda te kilka lapów na obczajenie przeciwników
Jutro trenujemy najprawdopodobniej znowu w tych godzinach, więc jak ktoś jest na siłach to pady w dłoń i jazda te kilka lapów na obczajenie przeciwników
Użytkownik MASTERLORD edytował ten post Tue, 10 Aug 2010 - 16:18

Fair play driving...

Zaloguj się

Do góry

Wróć do góry
Strona główna forum
Usuń moje cookie
Oznacz forum jako przeczytane